سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۴ شهریور, ۱۴۰۵ ۲۱:۰۷

چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۱:۰۷

پشتیبانی و اعلام همبستگی چهار سازمان جمهوری خواه با اعتصاب و تحصن معلمان ایران

ما چهار سازمان جمهوری خواه، دمکرات و ملی حمایت خود از اعتصاب معلمان اعلام می کنیم و به جمهوری اسلامی هشدار می دهیم که از برخورد امنیتی اجتناب ورزد و هر چه سریعتر معلمان زندانی و دیگر زندانیان سیاسی وعقیدتی و بخصوص کامیون داران اعتصابی بازداشتی اخیر را بدون قید و شرط آزاد کند. تداوم و گسترش فضای پلیسی، بحران را شدید تر ساخته و حکومت در میان مدت امکان مهار اعتراضات را ندارد و دیر ویا زود محکوم به عقب نشینی است.

Getting your Trinity Audio player ready...

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی معلمان پس از اعتصابات فراگیر کامیونداران و جمعی از بازاریان، در اعتراض به گرانی و رکود و تورم و مشکلات حاد صنفی در یک فراخوان سراسری اعلام کرده اند است که معلمان سراسر کشور قصد دارند در روزهای ۲۲ و ۲۳ مهر با تحصن دردفاتر مدارس دست به اعتصاب بزنند.

 بیش از یک میلیون آموزگاری که وظیفه تعلیم و تربیت ده ها ملیون دانش آموز را در ایران به عهده دارند، از طریق همین دانش آموزان بطور روزمره شاهد و ناظر این هستند که نه تنها از مشکلات معیشتی کم نشده بلکه روز به روز بیشتر می شود. آموزگاران دهه ها است که از کمبودها و تنگناهای مالی و وعده های سرخرمن مسئولان رنج می برند. آنها به خاطر نوع کار خود بیش از هرگروه اجتماعی دیگری در جریان فقر و فلاکتی هستند که دراثرمعوقات مزدی و مزایای بیمه ای کارگران طلبکار از کارفرمایان ایجاد شده است. اغلب معلمان ایرانی همچنین نسبت به عدم استقلال نظام آموزشی در ایران، مقابله جمهوری اسلامی با پذیرش سازمان های نمایندگی مستقل معلمان، حاکمیت گرایش های ایدئولوژیک بر محتواهای درسی، پادگانی تلقی کردن مدارس از سوی حکومت، بی توجهی به ارزش تربیت نیروی انسانی ممتاز و عدم رعایت شان و کرامت معلمان اعتراض داشته و خواهان آزادی معلمان زندانی هستند.

پیوستن معلمان به موج اعتصابات سراسری، نشاندهنده آن است که ناتوانی حکومت در اداره جامعه و مهار تهدیدات فزاینده، مردم را نسبت به آینده کشور بیمناک کرده است. اعتصاب بمثابه یک روش مبازراتی خشونت پرهیز ظرفیت بالایی در کاربست موثر نافرمانی مدنی و زمینگیر کردن دستگاه سرکوب دارد.

 جمهوری اسلامی و سران مستاصل آن در بن بستی که خود ایجاد نموده اند دست و پا می‌زنند و به‌جای پاسخ به فریاد اعتراض مردم و مذاکره با آن‌ها جهت پیدا کردن راهکار ملی برای تغییر، کماکان به شیوه مالوف وهمیشگی خود در سرکوب و ارعاب و بازداشت معترضان و اعتصاب کنند گان دل بسته اند. در حالی که با نزدیک شدن موعد اجرای تحریم های نفتی و بانکی به مراتب درماندگی حکومت در مواجهه با ابرچالش ها ومشکلات فزاینده معیشتی بیشتر شده و تامین نیازهای شکم های گرسنه و مردمی که در گذران زندگی روزمره وامانده اند، سخت تر و چه بسا ناممکن می شود. عقب انداختن تسلیم در برابرخواست مردم، کوره خشم و نفرت عمومی اقشار مختلف جامعه را مشتعل تر ساخته و فرجام تیره ای را در برابر سرکوبگران و مقاومت کنندگان در برابر تغییرات مثبت سیاسی قرار می دهد.

ما چهار سازمان جمهوری خواه، دمکرات و ملی حمایت خود از اعتصاب معلمان اعلام می کنیم و به جمهوری اسلامی هشدار می دهیم که از برخورد امنیتی اجتناب ورزد و هر چه سریعتر معلمان زندانی و دیگر زندانیان سیاسی وعقیدتی و بخصوص کامیون داران اعتصابی بازداشتی اخیر را بدون قید و شرط آزاد کند. تداوم و گسترش فضای پلیسی، بحران را شدید تر ساخته و حکومت در میان مدت امکان مهار اعتراضات را ندارد و دیر ویا زود محکوم به عقب نشینی است.

هیئت سیاسی ـ اجرائی:
اتحاد جمهوری خواهان ایران
حزب چپ ایران (فدائیان خلق)
سازمان های جبهه ملی ایران در خارج از کشور
همبستگی جمهوری خواهان ایران

 

۲۲ مهر ۱۳۹۷ برابر ۱۴ اکتبر ۲۰۱۸

 

 

تاریخ انتشار : ۲۲ مهر, ۱۳۹۷ ۹:۴۹ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

«طرح مقابله با نفوذ»؛ توطئه‌ای سازمان‌یافته برای سرکوب جنبش دموکراسی‌خواهی

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): سازمان ما تصویب کلیات این طرح را «فاجعه‌ای دیگر در نظام حقوقی کشور» دانسته و ضمن مخالفت با آن، تصویب این طرح را ادامه و تشدید رویکردی می‌داند که در «قانون تشدید مجازات جاسوسی» نیز دنبال شده است؛ قانونی که در یک سال گذشته مبنای صدور احکام سنگین و اجرای احکام اعدام در شماری از پرونده‌ها قرار گرفته است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

۳۰ سال زندان برای استفاده از آزادی بیان؟

سردبیر ماه: ایالات متحده در ۱۶ ژوئیه کنفرانسی جهانی در واشنگتن برگزار کرد تا همکاری کشورها علیه آنچه «تروریسم چپ افراطی» می‌نامد، تقویت شود؛ اقدامی که بخشی از راهبرد امنیتی جدید آمریکا برای اعمال نفوذ و تغییر رژیم در اروپا و آمریکای لاتین است. این نشست همچنین کارکردی داخلی دارد، زیرا با نسبت‌دادن مخالفان سیاسی به «تروریسم خارجی»، سرکوب آنان آسان‌تر و مشروع‌تر جلوه داده می‌شود.

مطالعه »

یک ایران، یک ملت و یک ترازنامه…

گودرز اقتداری: نوشته‌ای در فضای مجازی منتشر شده است که با این مطلع آغاز میشود: «ما یک ایران نداریم. دو ایران داریم! یک ایرانِ جهان سومی که از کشورهای منطقه عقب افتاده است، نه برق دارد، نه آب دارد، نه صنعت قابل توجهی دارد، نه زیر ساخت قابل اتکایی دارد و علاوه بر آن همه نخبگان‌اش نیز در حال فرار از کشور هستند و این ایران رو به قهقرا در حرکت است. یک ایرانِ دیگر هم وجود دارد که ۹۵ درصد جمعیت آن باسواد است و در بین ۲۰ کشور اول جهان در تولید علم قرار دارد و در تربیت متخصص از پزشکی گرفته تا مهندسی علوم روز جهان همچون نانو، رباتیک، ژنتیک، هسته‌ای و … سرآمد کشورهای منطقه است» یادداشت زیر در پاسخ به آن برداشت نوشته شده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

روبرت کوچاریان، رئیس جمهور سابق ارمنستان، به اتهام فساد دستگیر شد

سیاستمدار راست افراطی زوی سوکوت بنای یادبود فلسطینیان را تخریب کرد

خاورمیانه در نظم نوین: رقابت اقتصادی، نظامی و نرم جمهوری اسلامی، ترکیه و عربستان

سیلیکون ولی، جنگ را به عنوان یک بازار رشد می‌بیند

لندن و کی‌یف توافق‌نامه‌ای در مورد استفاده نظامی از هوش مصنوعی امضا کردند

صدها هزار روهینگیایی در معرض تهدید گرسنگی حاد هستند