سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲ تیر, ۱۴۰۵ ۱۳:۲۳

سه شنبه ۲ تیر ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۳

پیام های مادر لطفی، ناصر زرافشان و فریبرز رئیس دانا

رساندن پيام صلح و آزادى مردم ايران به گوش سازمان ملل و مردم دنيا می تواند نويد بخش مبارزين در داخل کشور باشد. اين حرکت شما قدمى در راه ِ حمايت از تداوم مبارزه تا حصول صلح و آزادى است. اين سفر نشان می دهد هر جا بی عدالتى هست، مبارزه هم هست.

Getting your Trinity Audio player ready...

پیام مادر لطفى (مادر ِ شهید انوشیروان لطفى)
به جوانان حامل پیام ِ صلح و آزادى و حقوق بشر به سازمان ملل 

فرزندان عزیز ِ پیام آور صلح و آزادى و حقوق بشر، سفر شما به شهر نیویورک، براى رساندن پیام آزادى و حقوق بشر مصادف با دیدار من از این شهر شد.
براى من مایه مباهات است که می توانم شما فرزندان ِ عزیز را از نزدیک ببینم و آرزو کنم که این حرکت شما توأمان با موفقیت باشد.
رساندن پیام صلح و آزادى مردم ایران به گوش سازمان ملل و مردم دنیا می تواند نوید بخش مبارزین در داخل کشور باشد. این حرکت شما قدمى در راه ِ حمایت از تداوم مبارزه تا حصول صلح و آزادى است. این سفر نشان می دهد هر جا بی عدالتى هست، مبارزه هم هست.
روى شما را با آرزوى موفقیت در راه و گام هاى بعدى شما براى اعتلاى صلح و آزادى و حقوق بشر می بوسم.

با احترام
مادر لطفی
۲۰ فروردین ۱۳۸۵
نیویورک

پیام دکتر ناصر زرافشان

با شادمانى اطلاع یافتیم که براى بدرقه ى هیئت جوانان ایرانى، که عازم سازمان ملل متحد هستند، در مراسمى در شهر ِ گوتنبرگِ سوئد گردهم آمدید. 
تلاش شما براى آگاه ساختن ِ جهانیان از آنچه که در ایران می گذرد و کوشش جوانان براى ابلاغ حقانیت مردم ایران و مبارزه ى آنان و انعکاس آن به مراجع بین المللى و وجدانهاى بیدار بشرى به من و همبندانم نیرو و امید می بخشد.
ما مشتاقانه تلاش هاى شما را دنبال می کنیم و به امید این که روزى فرا رسد، که ما براى تبادل نظر و هماهنگ ساختن تلایش هایمان، براى توسعه اقتصادى و اجتماعى میهن مان، در فضاى آزادى و عدالت اجتماعى در خود ایران گردهم جمع شویم .
از دور دستِ یکایک شما را می فشاریم و دل خود را همراه سفیران ِ جوان ِ صلح و آزادى و عدالت می کنیم.

ناصر زرافشان
تهران
۱۹ فروردین ۱۳۸۵

پیام به جوانان عازم دوستان صلح، مدافعان حقوق بشر و آزادی

براى من و براى همه ى دوستان آزادیخواه و صلح دوست ایرانى من مایه ى بسى مباهات است که می بینم جوانان برومند فرهیخته ى تازه نفس ما، به ویژه هم آنها که طعم رنج کشتار و حبس و آزار پدران خود را در راه آزادى و امنیت چشیده اند، به این سفر صلح و دوستى به سازمان ملل پاى گذارده اند. آنان قطاً و یقیناً نماینده ى نسل آگاه، کوشا و آزادیخواه میهن ما و نماینده من و ما به شمار می آیند.
در این هنگامه ى یأس آفرینى و کشانیدن جوانان به بى راهه هاى خود بینى و سودجویى شخصى، اقدام این نمایندگان جوان ما همانند کارهاى مشابه و فراوان دیگرى که امیدهاى آینده ى این سررمین بدان اهتمام ورزیده اند، شعله ى فروزان خورشید بهارى را در دل ما زنده و سرکش نگه می دارد.
ما همه به هم و به نیروى خود و یاورى مردم آزاده وصلح دوست جهان امید بسته ایم که آب در هاون نمی کوبیم.
سفیران صلح و دوستى جوان ما آگاه تر و برومندتر از آنند که نیاز به راهنمایى خاص من در این برهه داشته باشند. اما من به گفتن چند کلامى بدیشان سخت نیازمندم: آى عزیزان عاشق، ببرهاى جوینده جوان، لحظه اى را در این سفر و در دیدارتان با ریاست محترم مجمع عمومى و مسئولان حقوق بشر سازمان ملل متحد در دفاع از مبارزه هاى آزادیخواهانه و صلح جویانه مردم مستقل ایران را از دست ندهید. به بندیان ما بى- اندیشید و به آن همه ببرهاى عاشق که پاى در گسل هاى انسان شکن نگذاشتند و براى بهروزى مردم ایران عاشقانه جان باختند.
پیام ما را و پیام دلاوران آزادیخواه ما را از آن کرسی ها به گونه اى به همه ى مردم ستمدیده و آزادیخواه جهان برسانید و آن این که ما بر آن آزادى می اندیشیم که نه فقط راه خودکامگی هاى بومى را ببندد، بلکه فرصت از ستمگران و زور ورزان اقتصادى و سیاسى و نظامى جهانى بگیرد و در اختیار مردم محروم قرار دهد.
هیچ آزادى با حضور عفریت فقر و عقب ماندگى و مخاطره ى صلح جهانى به سبب ستمگرى قدرتمداران جهان پایدار نمی ماند.
ما به آزادى راستین و فراگیر و ژرف می اندیشیم و نه فقط جایگزینی هاى سیاسى سطحى.
پیروزى شما در گزینش همان راهى ست که می روید و بدینسان تا کنون امید بخش و پیروزمندید. 
بار دیگر صورت ماه تان را می بوسم و دستتان را می فشارم. بهاران خجسته باد!

فریبرز رئیس دانا
تهران 
۱۹ فروردین ۱۳۸۵

همایشى باشکوه از امید و واخواهی!

در روز شنبه هشت آوریل ۲۰۰۶ در ساعت هفت بعدازظهر جمع کثیرى از ایرانیان در خانه مردم، شهر گوتنبرگ سوئد، جمع شدند تا در حضور و همراه با سخنرانى آقاى دکتر عبدالکریم لاهیجى (حقوقدان، رییس جمعیت دفاع از حقوق بشر ایران و نایب رییس فدراسیون بین المللى جامعه هاى حقوق بشر)، براى چهار تن دانشجو، از نمایندگان نسل جوان ایران، که روز ۱۰ آوریل ۲۰۰۶ از گوتنبرگ به نیویورک پرواز می کنند، آرزوى موفقیت نمایند. چهارجوان پرشور، عاشق و آگاه، که هدفشان رساندن فریاد بند یان و جوانان محروم وطنمان بگوش جهانیان است. همایشى زیبا از شعف و امید. 
این همایش در واقع نتیجه بیش از یک سال تلاش هاى بی وقفه نهادهاى مدنى ایرانیان در سوئد و دیگر کشورهاى اروپا (به ویژه انگلیس، آلمان)، آمریکا و در همسویى با تلاش فرزانگان و فرهیختگان میهن ما، در ایران، که «براى توسعه اقتصادى و اجتماعى »، لحظه اى «مبارزه هاى آزادیخواهانه و صلح جویانه را از دست نمی دهند … و براى بهروزى مردم ایران، عاشقانه» تلاش می ورزند، بوده است. بیم و امیدى که درطى نزدیک به یکسال فکر و ذهن بانیان این حرکت متمدنانه را بخود مشغول کرده بود، دراین شب به شورى یگانه تبدیل شد، که جلوه اى از همبستگى شیرین دو نسل بود؛ که هر دو احساس تلخ درد شلاق، محرومیت و آوارگى را برگرده هاى خویش همراه دارند.
گردهمایى با خوش آمدگوئى و اعلام برنامه به زبان هاى فارسى، سوئدى و انگلیسى توسط مجرى همایش، آقاى رضا طالبى، آغاز و با سخنان نماینده حزب سوسیال دمکرات سوئد، آقاى عباس زرین پور، گشایش یافت. سپس آقاى داوود نوائیان، هماهنگ کننده پروژه، گفتارش را با خوش آمدگویى به آقاى دکتر لاهیجى و حاضران و همچنین با آرزوى موفقیت براى جوانان «کبوتران صلح و دوستی» آغاز کرد. او با ارائه ى گزارش از تاریخچه پروژه و اهداف آن؛ یعنى «دفاع از حقوق بشر»؛ «توسعه همکارى نهادهاى مدنی» و «تلاش براى نزدیکى، همفکرى و همکارى با نسل جوان»؛ تاکید کرد این پروژه در هر سه عرصه از اهداف اعلام شده، به طور نسبى، موفق بوده است. و سخنان خویش را با قرائت پیام فرزانه در بند، دکتر ناصر زرافشان پایان داد، که با استقبال گرم شرکت کنندگان روبرو شد. پیام آقاى دکتر فریبرز رئیس دانا توسط آقاى فرهنگ تاولى خوانده شد. این دو پیام، که از ایران ارسال شده بود، بااستقبال شدید شرکت کنندگان روبرو شد.
سخنرانى آقاى دکتر عبدالکریم لاهیجى پیرامون ساختار کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل و راههاى شکایت به کمیسیون در رابطه با زیر پا گذاشتن حقوق بشر در ایران بود که توجه حاضرین را به خود جلب کرد. ایشان در طى سخنان مبسوط خویش توضیح دادند که چگونه دولت هاى غربى با توجه به ملاحظات سیاسى و اقتصادى کشور خویش با ناقضین حقوق بشر درکشورمان برخورد مى کنند؛ چه وظیفه ى انسانى به ظاهر ساده ولى سنگین و پیچیده در مقابل همه ى انسان هاى فرزانه ى مدافع حقوق بشر قرار دارد. آقاى دکتر لاهیجى براى سفر « عزیزان عاشق» به سازمان ملل آرزوى موفقیت نمودند و سپس به پرسش هاى حاضران، در زمینه هاى مختلف، پاسخ دادند. با پایان سخنرانى آقاى دکتر لاهیجى، که در محیطى آرام، ولى صمیمى رنج، شور و امید مردم ایران و در کنار آن فعالیت بی وقفه تلاشگران راه آزادى را با شیوایى بیان کرد ؛ بخش اول همایش نیز پایان یافت. 
بخش دوم گردهمآئى با اجراى موسقى راک؛ توسط هنرمند جوان سوئدى؛ اریک رد ِ لیوس؛ که همراه بانواى گیتار و ترانه هاى زیبا بوده، آغاز شد. سپس پیام اتحادیه سراسرى ایرانیان سوئد و نیز پیام شبکه فرهنگى ایرانیان اروپا؛ توسط آقایان بیژن شفیعى و مناف عمارى قرائت شد. آرش اسلامى شعر زیبایى از اشعار خود را خواند و آنرا تقدیم جوانان کرد.
آنگاه «عزیزان عاشق، ببرهاى جوینده جوان»، «سفیران ِ جوان ِ صلح و آزادى و عدالت» 
زویا زرافشان، ثمین صادقى، مارال توحیدى و سهراب مختارى به سخن درآمدند و همایش حال و هواى دیگرى یافت. چهره هاى مصمم و امیدوار این جوانان موجى از امید به رهائى بندیان و خشم نسبت به آمرین نقض حقوق بشر درکشورمان، دردل ما به حرکت درآورد. گرماى سخنان این کبوتران صلح پژواکى ازفریاد میلیون ها جوان محروم ایرانى بود. سخنانِ ساده و صمیمى جوانان با شوق و امید، خشم و اشک، مهربانى، سپاس و عشق همراه بود.

این برنامه در حدود ساعت ۲۲، با سخنان و گفتگو آقاى دکتر لاهیجى با جوانان، در رابطه با هدف سفر شان به سازمان ملل، درمیان تشویق حاضران و تقدیم سپاس و گل به آقاى دکتر لاهیجى، جوانان، دست اندکاران پروژه و برگزارکنندگان همایش به پایان رسید. ولى انتظار و امید به نتایج سفر جوانان شروع شد. 

گزارش از:
محمود ح. شوشتری
۱۰ آپریل ۲۰۰۶
گوتنبرگ – سوئد 

تاریخ انتشار : ۲۱ فروردین, ۱۳۸۵ ۱۰:۴۰ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالگرد تجاوز نظامی امریکا-اسراییل به ایران در جنگ ۱۲ روزه

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): بدون اصلاحات ساختاری در نهادهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و بدون توانمندسازی جامعه مدنی، تقویت انسجام ملی ممکن نخواهد بود؛ آن هم در جهانی که معادلات قدرت، امنیت و توسعه با شتابی بی‌سابقه در حال تغییر است. در چنین شرایطی، راه دیگری برای بقا نیست

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

آیا صلح در داخل کشور هم اجرایی خواهد شد؟

ناصر اسالو: اگر قرار باشد همان سیاست‌هایی که سفره مردم را کوچک کرده ادامه یابد، اگر فساد، تبعیض و بی‌عدالتی پابرجا بماند، اگر اقشار فرو دست همچنان بی‌پناه و بازنشسته همچنان فراموش‌شده باشد، مردم صلح را در بیانیه‌ها باور نخواهند کرد.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

وطن و فوتبال

آوای صلح زنی از کوهستان‌های مایا تا افق انسانیت!

سیاست چاره‌جو و ضرورت انتخاب در شرایط بحرانی

به یاد سعید سلطان‌پور

توافق ۱۵ ژوئن؛ موفقیت دیپلماسی ایران برآمده از تاب‌آوری

خطر متافیزیگ نادیده گرفته شد