سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۴ مرداد, ۱۴۰۵ ۱۱:۰۸

شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۸

پیام به مناسبت بیست و پنجمین سالروز ترور دکتر قاسملو

زنده یاد دکتر قاسملو رهبری فرهیخته و مبتکر شعار دموکراسی برای ایران و خودمختاری برای کردستان بود. مذاکره با مخالفان سیاسی و رسیدن به زبان مشترک و کوشش در ایجاد اتحادها و ائتلافهای بزرگ سیاسی از خصلتهای برجسته زنده یاد دکتر قاسملو بود.

Getting your Trinity Audio player ready...

 

 ۲۲ تیر ماه ۱۳۶۸ (۱۳ ژوئیه ۱۹۸۹) مصادف است با  بیست و پنجمین سالگرد ترور زنده یاد دکتر عبدالرحمان قاسملو دبیر اول حزب دمکرات کردستان ایران، عبداله قادری آذر قائم مقام حزب و فاضل رسول که توسط مزدوران جمهوری اسلامی ایران در وین کشته شدند. این ترور زمانی صورت گرفت که هاشمی رفسنجانی رئیس جمهور و علی فلاحیان وزیر اطلاعات بود. دکتر قاسملو و همراهانش در حالی قربانی تروریسم دولتی شدند که با حسن نیت و با هدف یافتن راه حلی مسالمت آمیز برای تامین مطالبه بر حق مردم کردستان ایران به مذاکره با نمایندگان جمهوری اسلامی نشسته بودند. سران جمهوری اسلامی به جای استقبال از اقدام دبیرکل حزب دموکرات کردستان ایران برای مذاکره، طبق برنامه از پیش طراحی شده با گلوله به مطالبات ملی هم میهنان کرد ما پاسخ گفتند. زنده یاد دکتر قاسملو رهبری فرهیخته و مبتکر شعار دموکراسی برای ایران و خودمختاری برای کردستان بود. مذاکره با مخالفان سیاسی و رسیدن به زبان مشترک و کوشش در ایجاد اتحادها و ائتلافهای بزرگ سیاسی از خصلتهای برجسته زنده یاد دکتر قاسملو بود.                              

او شخصیت فراملی بود، در بین اپوریسیون محبوبیت داشت و می توانست در حل مسئله کردستان از طریق گفتگو و مذاکره نقش تعیین کننده داشته باشد. اما رژیم ایران نه تنها از وجود چنین شخصیتی برای حلی مسئله کرد بهره نگرفت، بلکه به جنایت دیگری دست یازید. رژیم بعد از چند سال صادق شرفکندی و همرزمان او را در رستوران میکونوس ترور کرد. اما ترور رهبران حزب دمکرات کردستان ایران، خللی در اراده مردم کردستان برای دستیابی به حقوق حقه خود در چارچوب ایرانی دمکراتیک وارد نکرد و امروز ایده ها و آرمان های زنده یاد دکتر قاسملو راهنمای مردم کردستان ایران است. ترور قاسملو، صرفا قتل و حذف فیزیکی رهبر حزب دموکرات کردستان ایران در مقطع معینی از دوران حکومت جمهوری اسلامی نیست، بلکه سمبل حذف فیزیکی مخالفین در مبارزه سیاسی و ترور آزادی، است. چنین جنایتی را نمی توان فراموش کرد و از پیگیری آمران و عاملان آن دست برداشت. هیچ انسان آزاده و هیچ دادگاه عادلانه ای نمی پذیرد که پرونده این ترور دولتی پیش از محاکمه متهمان شناخته شده آن بایگانی شود. پیگیری محاکمه آمران و عاملان قتل دکتر قاسملو یک وظیفه انسانی، اجتماعی و عدالتخواهانه است. سازمان ما از هرگونه اقدامی که در این راستا انجام شود پشتیبانی می کند.

ما در بیست و پنجمین سال ترور دکتر قاسملو یاد او را گرامی می داریم و امیدواریم نگاه او به کردستان و ایران، راهنمای جریان های سیاسی کرد در تدوین برنامه و سیاست قرار گیرد.

 سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) ـ تورنتو

 

بیست جولای ۲۰۱۴

تاریخ انتشار : ۱ مرداد, ۱۳۹۳ ۲:۵۷ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

اعدام‌ها را متوقف کنید؛ مردم خواهان تنش‌زدایی و صلح هستند.

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): ما بار دیگر خواستار توقف فوری اجرای تمامی احکام اعدام، تضمین دادرسی عادلانه، رعایت حقوق متهمان و پایان دادن به استفاده از مجازات مرگ به عنوان ابزار سرکوب هستیم. امروز دفاع از حق حیات، دفاع از صلح و دفاع از آزادی، سه مطالبه جدا از هم نیستند؛ این‌ها ارکان آینده‌ای هستند که مردم ایران برای آن هزینه‌های سنگینی پرداخته‌اند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

انقلاب مشروطیت و سایه آن بر ایران امروز

شهناز قراگزلو: مشروطه را نباید صرفاً رویدادی متعلق به گذشته دانست، بلکه باید آن را نقطه آغاز گفت‌وگویی ناتمام درباره حکومت قانون در ایران تلقی کرد. شاید مهم‌ترین درس آن نیز همین باشد که هیچ نظام سیاسی، صرف‌نظر از آنکه قدرت در دست شاه، روحانیت یا هر نهاد دیگری باشد، بدون محدود شدن قدرت، استقلال نهادهای قانونی و پاسخ‌گویی در برابر شهروندان، به آزادی و ثبات پایدار دست نخواهد یافت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

جدال دو سبک زندگی برای تصاحب فضای عمومی

رقابت امپریالیستی و نظم نوین جهانی؛ از گسترش ناتو تا همکاری روسیه و چین

صنعت خودروسازی آلمان در حال سقوط به حاشیه است

نه استبداد، نه ارباب خارجی؛ حق ملت را میان «بد و بدتر» قربانی نکنید!

افغانستان: پنج سال حکومت طالبان، پنج سال سرکوب بی پایان زنان و دختران 

لبنان و لغو مجازات اعدام؛ گامی به سوی حق حیات در خاورمیانه