چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۸

چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۸

بیانیه حزب مشروطه ایران(لیبرال دموکرات) درباره بی حرمتی به آرامگاه غلامحسین ساعدی
بی‌تردید تعرض و بی‌حرمتی به مزار هر انسانی عملی نکوهیده و زشت است و ما قاطعانه عمل نابخردانه فردی مجهول الهویه ولی ناقص عقل و احتمالا مزدور، در اهانت به...
۱۲ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: سردبير ماه
نویسنده: سردبير ماه
چگونه دفن یک ملت ممکن است؟
أردوغان هم مثل بقیه دیکتاتورها بعنوان یک جنایتکار در ذهنها باقی خواهد ماند. کُردهای سوریه و ترکیه با حق انتخاب و تعیین سرنوشت رویاهای خود را باز تعریف و بازتوليد...
۱۲ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: شمی صلواتی
نویسنده: شمی صلواتی
به بهانه تولد فروغ، بانوی شعر معاصر ایران!
فروغ در دنیایی به دنیا آمد که به او تعلق نداشت و به دلیل ناسازگاری با فرهنگ و هنجارهای رایج، از معیارهای خوشبختی متداول فاصله داشت و بیشتر عمر کوتاه...
۱۲ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: شهناز قراگزلو
نویسنده: شهناز قراگزلو
بیانیه  ۲۴۰ تن: يک گام مثبت...
اقدام اوباشانه این جماعت فقط اهانت به یک شخصیت ادبی و یک چهره فرهنگی نیست. این اقدام بازتاب یک نظام فکری و یک اندیشه سیاسی ارتجاعی و فاشیستی است که...
۱۱ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: سیاوش
نویسنده: سیاوش
آیا سوریه یک استثنا بود یا باید منتظر اتفاقات مشابه در سایر کشورهای خاورمیانه باشیم؟
شاید سقوط دیکتاتوری ۵۰ ساله رژیم اسد، آغازگر دور سوم از بهار عربی باشد، به‌ویژه اگر نتیجه خوبی حاصل شود. این موضوع می‌تواند در آن کشورهایی اتفاق بیفتد که خیزش‌های...
۱۱ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: آصف بیات
نویسنده: آصف بیات
چه بر سر زنان سوریه خواهد آمد؟
رؤیا‌پردازی‌های انقلابی تقریباً همیشه پشتِ درِ خانه‌ها متوقف می‌شود، و این باید ما را فوق‌العاده خشمگین کند. لولا ایتوربه، آنارشیست و مبارز اسپانیایی، در سال ۱۹۳۵ نوشت: «به نظر می‌رسد که...
۱۰ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: مونا طحاوی
نویسنده: مونا طحاوی
قمارباز
در آن سال‌های دور، بودن در پایتخت، برایم جذابیتی دو چندان داشت. هم فیلم و سینما بود و کوه و هم سرکشی مدام به کتابخانه اخوی‌ها... اخوی بزرگ، کتابخانه‌اش یک...
۱۰ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: پهلوان
نویسنده: پهلوان

پیام به کمیته حزب دمکرات کردستان ایران در هلند

جایگاه دکتر قاسملو در مبارزات کردستان و کوشش او برای پیوند این مبارزه با مبارزه سراسری ایران در راه آزادی و دمکراسی، او را به نماد صادق کردی ایرانی و ایرانی کرد، مبدل کرد. تلاش های این رهبر فرهیخته و هوشمند درهمه جهات و از جمله در رهجویی های واپسین وی در جستن راهی برای کاستن از درد و رنج مردم تحت سرکوب از طریق مذاکره، جملگی دلیلی هستند بر احساس مسئولیت والای او در قبال سرنوشت مردم اش.

روز یکشنبه ۲۲ ژوییه ۲۰۱۲  از طرف حزب دمکرات کردستان ایران واحد هلند، مجلس گردهمایی بمناسبت گرامیداشت دکتر قاسملو و همرزمانش، و نیزحمایت از کوشنده حقوق بشر، زندانی سیاسی، محمد صدیق کبودوند در شهر المیره – هلند  برگزار گردید. تنوع و گستردگی نمایندگان احزاب و سازمانهای سیاسی ایرانی و احزاب کردستانی از کشورهای ایران، عراق و سوریه، قابل توجه و چشمگیر بود . سیامک کلهرنماینده و مسئول روابط عمومی تشکیلات هلند با تقدیم دسته گلی، پیام فداییان خلق ایران اکثریت – هلند را به اطلاع شرکت کنندگان رساند، و در ادامه طی سخنانی، ازسه رهبر تاثیر گزار در جنبش کردستان، زنده یادان قاضی محمد، دکتر قاسملو و دکتر شرفکندی که تصاویر آنها جلوه خاصی به مجلس داده بود، یاد کرد و با تاکید بر نقش بی بدیل دکتر قاسملو در سمت گیری درست مبارزه و باور او به راه حل مسالمت آمیز درمبارزات کردستان، نو اندیشی، قابلیتهای مدیریتی و آرزوهایش برای کردستانی آزاد در ایرانی دمکراتیک و فدرال سخن گفت؛ رفیق کلهر در بخش دیگری از سخنانش در ارتباط با زندانیان سیاسی و بویژه حمایت از کبودوند، از نمایندگان احزاب و سازمانهای سیاسی ایرانی خواست که اقدام مشترکی را دراین ارتباط سازمان دهند که مورد استقبال قرار گرفت. سیامک کلهر درپایان سخنانش، نمایندگان جبهه میهنی کردستان عراق و حزب دمکرات کردستان عراق را مخاطب قرار داد و از آنها تقاضا کرد که ازطریق حکومت اقلیم کردستان و زیر فشار قراردادن جمهوری اسلامی، برای آزادی زندان سیاسی کرد از جمله کبودوند، زینب جلالیان و شیرکوه معارفی بکوشند.
پس از پایان جلسه و درگفتگویی کوتاه بین نمایندگان سازمان فداییان خلق – اکثریت ، حزب دمکرات کردستان ایران، حزب توده ایران و جبهه ملی ایران – واحد اروپا، برای حمایت از زندانیان سیاسی و دفاع از کبودوند  تصمیمات مشترکی اتخاذ شد.
 پیام سازمان فداییان خلق ایران اکثریت – هلند
 به 
کمیته حزب دمکرات کردستان ایران در هلند 
 دوستان گرامی
با درودهای رفیقانه و گرامیداشت  یاد و خاطره زنده یاد دکتر قاسملو و همرزمانش، تصمیم  درست شما در فرارویاندن این  گردهمایی به «روز دفاع از زندانیان سیاسی» و مشخصا حمایت از کوشنده صدیق حقوق بشر، محمد صدیق کبودوند را ارج می نهیم و آنرا تصمیمی مبتکرانه و خردمندانه میدانیم.
 به باور ما پس از گذشت ۲۳ سال از ترور ناجوانمردانه دکتر قاسملو و یارانش بدست آدمکشان جمهوری اسلامی، همچنان نام دکتر قاسملو برای هر کوشنده راه آزادی و د مکراسی یاد آور وجود رهبری فرهیخته ، سیاست مداری کارآزموده و اندیشه ورزی واقع بین در مبارزات کردستان  میباشد.
این جایگاه ویژه محصول تلاش همه عمر دکتر قاسملو برای استقرار دمکراسی در ایران وتحقق خودمختاری در کردستان میباشد. او با تلاش و کوشش مستمر و درایتی ویژه این شعار را در جنبش کردستان نهادینه کرد تا چون مشعلی روشن راهنمایی عمل همه مبارزان کردستان گردد. جایگاه دکتر قاسملو در مبارزات کردستان و کوشش او برای پیوند این مبارزه با مبارزه سراسری ایران در راه آزادی و دمکراسی، او را به نماد صادق کردی ایرانی و ایرانی کرد، مبدل کرد. تلاش های این رهبر فرهیخته و هوشمند درهمه جهات و از جمله در رهجویی های واپسین وی در جستن راهی برای کاستن از درد و رنج مردم تحت سرکوب از طریق مذاکره، جملگی دلیلی هستند بر احساس مسئولیت والای او در قبال سرنوشت مردم اش.
آدم کشان جمهوری اسلامی با آگاهی ازاین نقش و موقعیت ویژه وی بود که آنی ازپای ننشستند تا آنکه ناجوانمردانه جنایت وین را رقم زدند.
ما یاد و خاطره مبارز خستگی ناپذیر راه آزادی و دمکراسی ، دکتر عبدالرحمن قاسملو و همرزمانش را گرامی داشته و تلاش هرچه گسترده تر همه نیروهای ترقیخواه میهن در دادخواهی این جنایت را وظیفه ای ملی میدانیم.
دوستان گرامی
 ما ضمن استقبال از حرکت بجای شما در حمایت از زندانیان سیاسی و مشخصا کبودوند عزیز آماده ایم تا درهمین گردهمایی، همه کوشش خود را بکار گرفته و توجه نهادهای بین المللی مدافع حقوق بشر، پارلمان اروپا، پارلمان هلند … را به مسئله زندانیان سیاسی  جلب کرده و از آنها بخواهیم که جمهوری اسلامی را به خاطر نقض آشکار حقوق بشر و رسیدگی به خواست انسانی کبودوند برای دیدار با فرزندش به شکل خاص و آزادی زندانیان سیاسی بطور عام، تحت فشار قرار دهند.
با احترامات رفیقانه
سازمان فداییان خلق ایران اکثریت – هلند
اول مرداد ماه سال ۱۳۹۱ شمسی برابر با
۲۲ ژوئیه سال ۲۰۱۲
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد, ۱۳۹۱ ۴:۳۱ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

اهانت به مزار ساعدی حمله‌ای مستقیم به آزاد اندیشی و میراث فرهنگی ایران!

غلامحسین ساعدی نه فقط یک نویسنده، بلکه صدای رنج و امید مردم ایران بود. هرگونه بی‌احترامی به او یا دیگر چهره‌های فرهنگی، بی‌اعتنایی به میراثی است که هویت ما را شکل داده است. احترام به بزرگان هنر و ادبیات، وظیفه‌ای ملی و تاریخی است که پاسداشت فرهنگ و تاریخ ما را تضمین می‌کند.

ادامه »
سرمقاله

عفریت شوم جنگ را متوقف کنیم! دست در دست هم ندای صلح سردهیم!

مردم ایران تنها به دنبال صلح و تعامل و هم‌زیستی مسالمت‌آمیز با تمام کشورهای جهان‌اند. انتظار مردم ما در وهلۀ اول از جمهوری اسلامی است که پای ایران را به جنگی نابرابر و شوم نکشاند مردم ما و مردم جنگ‌زده و بحران زدۀ منطقه، به ویژه غزه و لبنان، از سازمان ملل متحد نیز انتظار دارند که همۀ توان و امکاناتش را برای متوقف کردن اسراییل در تداوم و تعمق جنگ و در اولین مرحله برقراری فوری آتش‌بس به کار گیرد.

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

دادگاه لاهه حکم بازداشت نتانیاهو، نخست‌وزیر؛ و گالانت وزیردفاع سابق اسرائیل را صادر کرد

دادگاه (لاهه) دلایل کافی برای این باور دارد که نتانیاهو و گالانت «عمداً و آگاهانه مردم غیرنظامی در نوار غزه را از اقلام ضروری برای بقای خود از جمله غذا، آب، دارو و تجهیزات پزشکی و همچنین سوخت و برق محروم کرده‌اند».

مطالعه »
یادداشت

نه به اعدام، نه به پایانی بی‌صدا و بی‌بازگشت!

همه ما که در بیرون این دیوارها زندگی می‌کنیم برای متوقف کردن این چرخه خشونت و نابرابری مسئولیت داریم و باید علیه آن اعتراض کنیم. سنگسار، اعدام یا هر مجازات غیرانسانی دیگر صرف نظر از نوع اتهام یا انگیزه و اعتقاد محکومان، چیزی جز نابودی و ظلم نیست و باید برای همیشه از دستگاه قضایی حذف شود.  نه به اعدام، نباید فقط شعاری باشد، بلکه باید به منشوری تبدیل شود که کرامت انسانی و حقوق برابر را برای همه، فارغ از جنسیت و جایگاه اجتماعی، به رسمیت بشناسد.

مطالعه »
بیانیه ها

اهانت به مزار ساعدی حمله‌ای مستقیم به آزاد اندیشی و میراث فرهنگی ایران!

غلامحسین ساعدی نه فقط یک نویسنده، بلکه صدای رنج و امید مردم ایران بود. هرگونه بی‌احترامی به او یا دیگر چهره‌های فرهنگی، بی‌اعتنایی به میراثی است که هویت ما را شکل داده است. احترام به بزرگان هنر و ادبیات، وظیفه‌ای ملی و تاریخی است که پاسداشت فرهنگ و تاریخ ما را تضمین می‌کند.

مطالعه »
پيام ها

پیام گروه کار روابط عمومی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) به مناسبت برگزاری دهمین کنگرهٔ سراسری حزب اتحاد ملت ایران اسلامی!

سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) تلاش‌های مؤثرحزب اتحاد ملت ایران اسلامی در جبههٔ اصلاحات برای ایجاد تغییر در اوضاع اسفناک کشور را ارزشمند می‌داند. حضور پررنگ زنان در شورای مرکزی حزب شما، گامی شایسته در راستای تقویت نقش زنان در عرصهٔ سیاسی کشور است.

مطالعه »
برنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بیانیه حزب مشروطه ایران(لیبرال دموکرات) درباره بی حرمتی به آرامگاه غلامحسین ساعدی

چگونه دفن یک ملت ممکن است؟

به بهانه تولد فروغ، بانوی شعر معاصر ایران!

بیانیه  ۲۴۰ تن: یک گام مثبت…

آیا سوریه یک استثنا بود یا باید منتظر اتفاقات مشابه در سایر کشورهای خاورمیانه باشیم؟

چه بر سر زنان سوریه خواهد آمد؟