سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۱ خرداد, ۱۴۰۵ ۲۱:۱۷

پنجشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۱۷

پیام به کمیته مرکزی حزب کمونیست فرانسه

حزب کمونیست فرانسه یکی از سنگرهای محکم در مقابل سیاست های نئولیبرالی است که تلاش دارد با تشکیل جبهه چپ موقعیت نیروهای چپ و مترقی را در سیاست گذاری به نفع مردم فرانسه تقویت نماید. تلاش های شما همراه باسایر احزاب چپ اروپا در شکل دهی حزب چپ اروپائی موجب خرسندی ما و سایر نیروهای چپ و مترقی است.

رفقای گرامی! صمیمانه ترین تبریکات شورای مرکزی سازمان فدائیان خلق ایران(اکثریت) را به مناسبت نودمین سال بنیانگذاری حزب کمونیست فرانسه، به شما و ازطریق شما به تمامی اعضا و دوستداران حزب تقدیم می دارم. حزب کمونیست فرانسه در طول حیات نود سالهاش تلاش نموده است تا مبارزه برای دمکراسی و عدالت اجتماعی در فرانسه را با مبارزه برای صلح و همبستگی بین المللی تلفیق نماید. مبارزه بی وقفه حزب برای ارتقاء نقش کارگران و حقوق بگیران در حیات سیاسی – اجتماعی فرانسه برکسی پوشیده نیست، و این مهم به حزب جایگاه ویژه ای بخشیده است. نئولیبرالیسم که در دهههای گذشته برسیاست و اقتصاد جهانی حاکم شده و در پی کسب سودهای هنگفت تر است، تلاش دارد دستاوردهای چند دهه مبارزات جنبش کارگری و جنبش های اجتماعی را پایمال نموده، سندیکاها و اتحادیه های کارگری و کارمندی را بی اثر سازد. بیکاری میلیونها نفر و تحمیل هزینه بحران عظیم مالی به مردم از سیاستهای به غایت ضدمردمی نئولیبرالهاست حزب کمونیست فرانسه یکی از سنگرهای محکم در مقابل سیاست های نئولیبرالی است که تلاش دارد با تشکیل جبهه چپ موقعیت نیروهای چپ و مترقی را در سیاست گذاری به نفع مردم فرانسه تقویت نماید. رفقای گرامی، تلاش های شما همراه باسایر احزاب چپ اروپا در شکل دهی حزب چپ اروپائی موجب خرسندی ما و سایر نیروهای چپ و مترقی است. رفقای عزیز! بار دگر نودمین سال بنیانگذاری حزب کمونیست فرانسه را به شما شادباش می گوئیم. مردم ایران حمایت شما را از مبارزات آزادیخواهانه و دمکراتیک خود فراموش نخواهند کرد. با گرمترین درودهای رفیقانه! حسن زهتاب مسئول روابط بین الملل سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) ۹ دسامبر ۲۰۱۰

تاریخ انتشار : ۲۵ آذر, ۱۳۸۹ ۹:۴۳ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

آرزوی موفقیت برای تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): تیم ملی فوتبال ایران، سرمایه مشترک مردم ایران و نمادی از توانایی، تلاش و امید میلیون‌ها ایرانی است. این تیم، فراتر از هر دولت و نظام سیاسی، متعلق به مردم ایران و نماینده کشور و فرهنگ ما در بزرگ‌ترین آوردگاه فوتبال جهان است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »
از ناحیه تا تهران

از ضاحیه تا تهران: تبادل آتش یا تسریع توافق؟

محمد مالجو: تهاجم اخیر اسرائیل به ضاحیۀ جنوبی و واکنش موشکی ایران به اسرائیل در چند ساعت پیش دوباره منطقه را در آستانۀ ورود به چرخۀ تصاعدیِ خطرناکی قرار داده است.

استدلال ایران دربارۀ نقض آتش‌بس با تهاجم اسرائیل به لبنان به‌تمامی صحیح است. اما پاسخ ایران در قالب تبادل آتش عملاً لبنان را به سوی یک میدان جنگی شدیدتر سوق می‌دهد، میدانی که ظرفیت تخریبی دارد بس فراتر از توان یک جامعۀ بحران‌زده.

اما مسئله فقط لبنان نیست. همین مسیر عملاً ایران را نیز در معرض لغزش به یک رویارویی فزاینده و پرهزینه قرار می‌دهد. گسترش دامنۀ درگیری به‌ طور همزمان در لبنان و ایران نه به بازدارندگی پایدار …

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

وقتی سرمایه‌داری حقارت خود را در شکوه فوتبال پنهان می‌کند!

جام جهانی ۲۰۲۶، بزرگ‌ترین جشن فوتبال جهان زیر سایه سیاست‌های ماجراجویانه آمریکا

آرزوی موفقیت برای تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶

مراقبت از وطن در مسیر آشتی | با زبانی سخن بگوییم که پُل می‌سازد، نه دیوار

استراتژی کلان نتانیاهو در حال فروپاشی است

ترامپ و نتانیاهو؛ از بازطراحی خاورمیانه تا خطر بحران دائم