سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۷ اردیبهشت, ۱۴۰۵ ۰۳:۱۸

یکشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۳:۱۸

پیام شورای هماهنگی جنبش جمهوری خواهان دموکرات و لائیک ایران به کنگره چهاردهم سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

کنگره شما در شرایطی برگزار می شود که برایِ جنبش دموکراسی خواهیِ ایران تلاشِ هدفمند در راستای پایان بخشیدن بر پراکندگی در میانِ اپوزیسیونِ مردمی و ایجاد یک اتحاد متشکل و پایدار در مقابلِ جمهوری اسلامی، بیش از پیش در دستور روز قرار دارد. شکل گیریِ فعالیت های مشترک و یکپارچه در بینِ فعالان و جریاناتِ مدافعِ جمهوریت، دموکراسی و جدایی دین و دولت، یقینا به گسترش مبارزات مردم در جهت برچیدن این نظام سراپا فاسد و ضد انسانی یاری میرساند.

 

به نشست سراسری سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)

دوستان و همرزمانِ گرامی

درودها و شادباش های جنبش جمهوری خواهان دموکرات و لائیک ایران را بپذیرید.

کنگره شما در شرایطی برگزار می شود که برایِ جنبش دموکراسی خواهیِ ایران  تلاشِ هدفمند در راستای  پایان بخشیدن بر پراکندگی در میانِ اپوزیسیونِ مردمی و ایجاد یک اتحاد متشکل و پایدار در مقابلِ جمهوری اسلامی، بیش از پیش در دستور روز قرار دارد. شکل گیریِ فعالیت های مشترک و یکپارچه در بینِ فعالان و جریاناتِ مدافعِ جمهوریت، دموکراسی و جدایی دین و دولت، یقینا به گسترش مبارزات مردم در جهت برچیدن این نظام سراپا فاسد و ضد انسانی یاری میرساند.

تحقق دموکراسی و آزادی، تقریبا آرزوی همه ایرانیان است. اما پس از  ۳۶ سال سلطهِ ستمگرانهِ حکومت مذهبی، فجایع و معضلاتِ بیشمار اجتماعی در جامعه پدیدار گشته است. کارگران و زحمتکشان در زیرِ لوای نظام پلیسی و بدونِ برخورداری از اولیه ترین آزادی های دمکراتیک استثمار میگردند. زنان همواره تحتِ ستم های چند گانه قرار دارند و ملیتهای ایران نیز همانندِ تمامی توده های مردم از مشارکت در تعیین سرنوشت عمومی ـ اجتماعی محروم میباشند. دگراندیشان و منتقدانِ سیاسی ـ عقیدتی همواره سرکوب میشوند و در عوض حاکمانِ اصلی قدرت به چپاول و غارت ثروتهای جامعه ادامه میدهند.

دوستان فدایی!

واقعیت این است که هنوز در بینِ بخشی از کنشگران سیاسی ناروشنیها و کجرویهایی وجود دارد و از جمله اتخاذِ نگرشِ متوهم در بینِ برخی به دولت روحانی و جریاناتِ “اعتدال گرا” که می تواند برای اتحاد اپوزیسیونِ برانداز مشکل آفرین میباشد. اما خوشبختانه در میانِ جریاناتِ مردمی و از جمله در سازمان شما همیشه پتانسیل  برای بررسی انتقادی به گذشته وجود داشته است. در کنگرهِ حاضر، نیز امید است که برای مقابله با کلیتِ جمهوری اسلامی یک استراتژی سیاسی قاطع و اصولی اتخاذ گردیده، سازمان شما قادر باشد که در راستای انسجام یافتگی و تقویتِ مبارزاتیِ اپوزیسیون برای سرنگونی جمهوری اسلامی و استقرار دموکراسی و لائیسیته نقش موثری ایفا کند.

آری، این است آرزو و خواسته همگان در جنبش جمهوری خواهان دموکرات و لائیک ایران از کنگره و سازمان و یکایک شما و همه سازمان ها، احزاب و نهادهای دموکراتیک کشور.

بار دیگر امیدواریم که کنگره شما در جهت غلبه بر پراکندگی ها و گسترش همکاری ها و نزدیکی های سیاسی در میانِ اپوزیسیونِ مردمی در راستای مبارزه برای برچیدن کلیت نظام جمهوری اسلامی، گام های اساسی بردارد.

شورای هماهنگی جنبش جمهوری خواهان دموکرات و لائیک ایران

۷ فروردین ۱۳۹۴ / ۲۷مارس ۲۰۱۵

تاریخ انتشار : ۲۶ فروردین, ۱۳۹۴ ۲:۱۹ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

سایه سنگین ۱۹۴۸: چگونه «نکبت» برای فلسطین یک فرآیند زنده و روزمره شد؟

در سطحی کلان‌تر از روایت‌های تاریخی و تحلیل‌های موردی، می‌توان استدلال کرد که «نکبت» نه صرفاً یک رخداد تاریخی با نقطه آغاز مشخص در سال ۱۹۴۸، بلکه نوعی منطق تاریخی-فضایی در حال تداوم است که رابطه میان قدرت، سرزمین و جمعیت را در یک چارچوب ساختاری بازتعریف کرده است. در این خوانش، ۱۹۴۸ نه لحظه پایان یک نظم پیشین، بلکه لحظه تثبیت یک الگوی جدید از سازمان‌دهی سیاسی فضا و جمعیت است؛ الگویی که قابلیت انطباق با شرایط تاریخی متغیر را در دهه‌های بعد حفظ کرده است.

مطالعه »

سپر انسانی و تناقض روایت‌ها..

گٖودرز اقتداری: آن مدعیان همیشگی که حماس و ایران را به سوء استفاده از سپر انسانی برای پوشش از نیروها و مهمات متهم می‌کنند، اینجا حضور ندارد که پاسخ دهند اگر ایران ساختمان هتلی و یا ساختمان تجاری را در بحرین هدف گرفته باشد آیا به یک منطقه جنگی و نیروی متخاصم حمله کرده است یا یک هتل را هدف قرار داده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

رضا پهلوی و نقاب‌هایی که در باران گلوله فرو می‌ریزند

سایه سنگین ۱۹۴۸: چگونه «نکبت» برای فلسطین یک فرآیند زنده و روزمره شد؟

سی‌ودومین تحلیل هفته | گفتگو پیرامون بیانیه: نه به جنگ و خشونت؛ آری به صلح و آزادی | کیوان صمیمی، فرخ نگهدار

یاسمین فهیمی رئیس اتحادیه‌های کارگری آلمان، شرکت‌ها را به اعتصابات گسترده تهدید کرد.

حذف نسل جوان؛ سرمایه‌هایی که به دار آویخته می‌شوند

پرونده‌سازی در زندان؛ وریشه مرادی به حبس محکوم شد