سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۲ خرداد, ۱۴۰۵ ۰۶:۰۶

جمعه ۲۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۶:۰۶

پیام کنشگران چپ به چهاردهمین کنگره سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)

اکنون در شرایطی به پایان جدول زمانی این پروژه نزدیک می شویم که علیرغم دستاوردهای غیرقابل انکار، تلاش های این مجموعه برای وحدت با موانع مختلفی روبرو شده است که در راس انها اختلافات سیاسی و برنامه ای قرار دارند. مصوبات کنگره شما بی شک تاثیرات مهمی در چگونگی فایق آمدن فعالان این پروژه بر موانع پیش رو خواهد داشت و ما امیدواریم نتایج این کنگره نقش مثبتی در تسریع پروژه وحدت چپ ایفا نماید.

رفقای عزیز

برگزاری چهاردهمین کنگره سازمان تان را بشما تبریک می گوئیم و برایتان در مبارزه با رژیم جمهوری اسلامی که مانع اصلی استقرار دموکراسی و پیشرفت و بهروزی جامعه ما محسوب می گردد، آرزوی موفقیت داریم.

رفقای عزیز

ما به عنوان کنشگران چپ در راستای نزدیکی هر چه بیشتر نیروهای چپ ایران از فراخوان وحدت چپ که حدود دو سال پیش توسط سازمان شما، سازمان اتحاد فدائیان خلق ایران و شورای موقت  سوسیالیست های چپ ایران انتشار یافت، استقبال کردیم  و در روند پروژه وحدت چپ و اجرای نقشه راه برای تحقق آن تلاش کردیم. همه ما به اهمیت موفقیت این پروژه جهت پایان دادن به پراکندگی موجود در جنبش چپ ایران آگاه هستیم. اکنون در شرایطی به پایان جدول زمانی این پروژه نزدیک می شویم که علیرغم دستاوردهای غیرقابل انکار، تلاش های این مجموعه  برای وحدت با موانع مختلفی روبرو شده است  که در راس انها اختلافات سیاسی و برنامه ای  قرار دارند. مصوبات کنگره شما بی شک تاثیرات مهمی در چگونگی فایق آمدن فعالان این پروژه بر موانع پیش رو خواهد داشت و ما امیدواریم نتایج این کنگره نقش مثبتی در تسریع پروژه وحدت چپ ایفا نماید.

دست شما را بگرمی می فشاریم و برایتان موفقیت آرزو میکنیم                               

کنشگران چپ

۹ آوریل 

تاریخ انتشار : ۲۶ فروردین, ۱۳۹۴ ۲:۰۹ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

آرزوی موفقیت برای تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): تیم ملی فوتبال ایران، سرمایه مشترک مردم ایران و نمادی از توانایی، تلاش و امید میلیون‌ها ایرانی است. این تیم، فراتر از هر دولت و نظام سیاسی، متعلق به مردم ایران و نماینده کشور و فرهنگ ما در بزرگ‌ترین آوردگاه فوتبال جهان است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »
از ناحیه تا تهران

از ضاحیه تا تهران: تبادل آتش یا تسریع توافق؟

محمد مالجو: تهاجم اخیر اسرائیل به ضاحیۀ جنوبی و واکنش موشکی ایران به اسرائیل در چند ساعت پیش دوباره منطقه را در آستانۀ ورود به چرخۀ تصاعدیِ خطرناکی قرار داده است.

استدلال ایران دربارۀ نقض آتش‌بس با تهاجم اسرائیل به لبنان به‌تمامی صحیح است. اما پاسخ ایران در قالب تبادل آتش عملاً لبنان را به سوی یک میدان جنگی شدیدتر سوق می‌دهد، میدانی که ظرفیت تخریبی دارد بس فراتر از توان یک جامعۀ بحران‌زده.

اما مسئله فقط لبنان نیست. همین مسیر عملاً ایران را نیز در معرض لغزش به یک رویارویی فزاینده و پرهزینه قرار می‌دهد. گسترش دامنۀ درگیری به‌ طور همزمان در لبنان و ایران نه به بازدارندگی پایدار …

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

کودکان ِ پنهان و برجا گذاشته شده! وضعیت فرزندان کارگران فصلی ایتالیایی در سوئیس

هزینه سنگین امریکا در جنگ علیه ایران

از تیم ملی فوتبال ایران پشتیبانی کنیم

وقتی سرمایه‌داری حقارت خود را در شکوه فوتبال پنهان می‌کند!

جام جهانی ۲۰۲۶، بزرگ‌ترین جشن فوتبال جهان زیر سایه سیاست‌های ماجراجویانه آمریکا

آرزوی موفقیت برای تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶