سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۴ شهریور, ۱۴۰۵ ۱۰:۲۵

چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۵

پیروزی ورزشی در پی کامیابی سیاسی، بر همه مردم ایران مبارک باد!

این موفقیت شادی آفرین اما به دست نمی آمد هرگاه که زحمات ارزشمند بازیکنان تیم و تدابیر دست اندرکاران دلسوز تیم در میان نمی بود. همه ما مدیون زحمت و همت این جوانان پرغرور و غرور برانگیز هستیم. تلاش های تاکنونی آنها را به گرمی باید پاس داشت و با گفتن دست مریزاد به این عزیزان ورزشکار، موفقیت های بیشتر آنها و نیز همه جامعه ورزشی کشورمان را آرزو کرد.

Getting your Trinity Audio player ready...

صعود ایران به جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل که در پی پیروزی تیم ملی فوتبال کشورمان در برابر تیم ملی فوتبال کره جنوبی قطعیت یافت، ایران را غرق شادی کرده و امواج  شادمانی همچنان جا به جای این سرزمین محتاج شادی را در می نوردد. شادی برای این رخداد، یک شادی ملی است. هر آن ایرانی که می خواهد نام کشورش در جرگه دوستی های ملل آورده شود و نه که به عنوان عامل تنش و تشنج، از این کامیابی به وجد آمده است و خنده بر لبان دارد. این آتش فروزان در دل ها، بازتاب آرزوی هر ایرانی میهن دوست است برای حضور کشورش در جرگه دوستی های ملل. همین آرزو و امید انسانی است که قلب هر ایرانی صلح دوست و انسان دوست را مشتعل کرده و از دیروز و دیشب سراسر ایران ونیز هر منزل و محفل ایرانیان در خارج از کشور را در پرتو نورافشانی خود قرار داده است. شادمانی ‌ایی که، کماکان و بحق ادامه دارد. این پیروزی ورزشی برای حضور ما ایرانیان در رقابت های سازنده و مبتنی بر دوستی بین المللی، مکمل آن کامیابی سیاسی نیروی عظیم تغییر در کشور ما است که همین چند روز پیش با نه بزرگ به آتش افروزی های سیاسی حکومت در جریان انتخابات، برآمدی درخشان یافت. این پیروزی ورزشی، بدرستی معنی سیاسی یافته و بحق میادین جشن برای این پیروزی را به جایگاه طرح مطالبات اجتماعی و سیاسی انباشت شده ایرانیان بدل کرده است. این شادی ملی با درخواست برای رفع حبس و لغو حصر زندانیان سیاسی تکمیل می شود. جشن امروز در استادیوم آزادی با مطالبه آزادی حضور زنان در استادیوم ها و میادین ورزشی آذین یافته که خود نشانه‌ایی است از قدرتمندی و فراگیری درخواست حق مسلم زنان برای برخورداری از همه حقوق بشری شان. این پیروزی، فراتر از یک رخ داد ورزشی است.

این موفقیت شادی آفرین اما به دست نمی آمد هرگاه که زحمات ارزشمند بازیکنان تیم و تدابیر دست اندرکاران دلسوز تیم در میان نمی بود. همه ما مدیون زحمت و همت این جوانان پرغرور و غرور برانگیز هستیم. تلاش های تاکنونی آنها را به گرمی باید پاس داشت و با گفتن دست مریزاد به این عزیزان ورزشکار، موفقیت های بیشتر آنها و نیز همه جامعه ورزشی کشورمان را آرزو کرد. باشد که نام ایران  در جریان مسابقات ۲۰۱۴ بیش از سه بازی رسمی اولیه تکرار شود و فوتبالیست های کشورمان پیش تر از آن بروند که در سه حضور بین المللی ۱۹۷۸، ۱۹۹۸ و ۲۰۰۶ رفته‌اند.

این پیروزی، بر همه مردم ایران مبارک باد!

۲۸ خرداد ماه ۱۳۹۲    

بخش : تبريک
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد, ۱۳۹۲ ۱:۲۷ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

«طرح مقابله با نفوذ»؛ توطئه‌ای سازمان‌یافته برای سرکوب جنبش دموکراسی‌خواهی

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): سازمان ما تصویب کلیات این طرح را «فاجعه‌ای دیگر در نظام حقوقی کشور» دانسته و ضمن مخالفت با آن، تصویب این طرح را ادامه و تشدید رویکردی می‌داند که در «قانون تشدید مجازات جاسوسی» نیز دنبال شده است؛ قانونی که در یک سال گذشته مبنای صدور احکام سنگین و اجرای احکام اعدام در شماری از پرونده‌ها قرار گرفته است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

۳۰ سال زندان برای استفاده از آزادی بیان؟

سردبیر ماه: ایالات متحده در ۱۶ ژوئیه کنفرانسی جهانی در واشنگتن برگزار کرد تا همکاری کشورها علیه آنچه «تروریسم چپ افراطی» می‌نامد، تقویت شود؛ اقدامی که بخشی از راهبرد امنیتی جدید آمریکا برای اعمال نفوذ و تغییر رژیم در اروپا و آمریکای لاتین است. این نشست همچنین کارکردی داخلی دارد، زیرا با نسبت‌دادن مخالفان سیاسی به «تروریسم خارجی»، سرکوب آنان آسان‌تر و مشروع‌تر جلوه داده می‌شود.

مطالعه »

یک ایران، یک ملت و یک ترازنامه…

گودرز اقتداری: نوشته‌ای در فضای مجازی منتشر شده است که با این مطلع آغاز میشود: «ما یک ایران نداریم. دو ایران داریم! یک ایرانِ جهان سومی که از کشورهای منطقه عقب افتاده است، نه برق دارد، نه آب دارد، نه صنعت قابل توجهی دارد، نه زیر ساخت قابل اتکایی دارد و علاوه بر آن همه نخبگان‌اش نیز در حال فرار از کشور هستند و این ایران رو به قهقرا در حرکت است. یک ایرانِ دیگر هم وجود دارد که ۹۵ درصد جمعیت آن باسواد است و در بین ۲۰ کشور اول جهان در تولید علم قرار دارد و در تربیت متخصص از پزشکی گرفته تا مهندسی علوم روز جهان همچون نانو، رباتیک، ژنتیک، هسته‌ای و … سرآمد کشورهای منطقه است» یادداشت زیر در پاسخ به آن برداشت نوشته شده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

روبرت کوچاریان، رئیس جمهور سابق ارمنستان، به اتهام فساد دستگیر شد

سیاستمدار راست افراطی زوی سوکوت بنای یادبود فلسطینیان را تخریب کرد

خاورمیانه در نظم نوین: رقابت اقتصادی، نظامی و نرم جمهوری اسلامی، ترکیه و عربستان

سیلیکون ولی، جنگ را به عنوان یک بازار رشد می‌بیند

لندن و کی‌یف توافق‌نامه‌ای در مورد استفاده نظامی از هوش مصنوعی امضا کردند

صدها هزار روهینگیایی در معرض تهدید گرسنگی حاد هستند