سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۵ خرداد, ۱۴۰۵ ۱۴:۲۸

جمعه ۱۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۸

چرا جمهوری اسلامی با زنان در تضاد است؟

جمهوری اسلامی حاصل یک تفکر مردسالار است که حقوقی خارج ازقوانین اسلامی برای زنان قایل نیست. جهان متمدن طی سالهای متمادی زیر فشار مبازرات زنان و پیشرفت بشریت قوانینی صادرکرده است که براساس آنها زنان از حقوق برابر با مردان برخوردارمی شوند.

کمتر کسی است که نداند زنان د ر ایران در زیر انواع و اقسام قوانین ارتجاعی جمهوری اسلامی بسر می برند. جمهوری اسلامی در برابر زنان قرارگرفته و در طول عمرحکومتی خود یک لحظه هم از منزوی کردن و تحقیر زنان کوتاهی نکرده است. زنان آگاه هم براین اساس جمهوری اسلامی را دشمن خود و مانع رسیدنشان به حقوق انسانیشان می دانند. شلاق و زندان زنان به سبب پوشش و رفتارزنان تنها بخشی از اقدامات جمهوری اسلامی است. بخش بزرگ مبارزه جمهوری اسلامی برعلیه زنان، منزوی کردن و ربودن حق آنها ازیک زندگی کاملا انسانی است که حق هرانسانی است. 
جمهوری اسلامی حاصل یک بنیادگرایی مذهبی است. اساس جمهوری اسلامی برپایه بنیادگرایی اسلامی استواراست. هدف 
اصلی جمهوری اسلامی برقراری جامعه ای برپایه دین اسلام است. اسلامگرایی جمهوری اسلامی نه برپایه خردگرایی؛ بل براساس داده های آماده درزمانی معین و تفسیرهای رهبران اسلامی – درایران شیعه اثنی اشعری – است. بر همین اساس است که بعنوان مثال کتاب زنان پرده نشین و نخبگان جوشن پوش نوشته نویسنده مراکشی فاطمه مرنیسی ازبازارجمع آوری شد. چون دراین کتاب بنیادگرایی اسلامی درحق زنان به نحوی زیرسئوال رفته است. ازجمله مرنیسی می نویسد: “شعاربازگشت به گذشته یا بازگشت به سنت که مردان خواستار آنند راهی است که همه چیزرا به نظم و شرایط اولیه خود برمی گرداند. نظمی که دیگرهیچ کس را راضی نمی کند، به ویژه زنان که هرگزآن را نپذیرفتند.” (ص ۷۹.)
جمهوری اسلامی حاصل یک تفکر مردسالار است که حقوقی خارج ازقوانین اسلامی برای زنان قایل نیست. جهان متمدن طی سالهای متمادی زیر فشار مبازرات زنان و پیشرفت بشریت قوانینی صادرکرده است که براساس آنها زنان از حقوق برابر با مردان برخوردارمی شوند. حقوق بشرمنزوی کردن انسانها را براساس جنیست رد می کند. جمهوری اسلامی که جهان امروزی را به رسمیت نمی شناسد و همه دستاوردهای بشریت را داده های غرب می داند، خود را ملزم به اجرای این قوانین نمی بیند. جمهوری اسلامی که در پی برقراری یک حکومت اسلامی بنیادگرای شیعه درایران است، جهان مترقی را در برابرخود می بیند. بیشتر قوانین مردسالار جمهوری اسلامی نشات گرفته از یک جامعه عقب مانده فئودالی یا بدوی است. در این جوامع مردها هستند که امورجامعه را در دست دارند و زنان بیشتر زیر حکومت و قوانین مردان فراموش وغایب هستند. زنان ملزم به خدمت به مردان و ارایه یک خانواده راحت برای مردان هستند. در این نحوه تفکر زنان تا حد خدمتکارانی که حق هیچ مداخله و کسب حقوقی راندارند، پایین برده می شوند. بر این اساس است که جمهوری اسلامی زنان را در چادر و مقنعه و مانتوی سیاه و تیره حبس می کند و صدای آنها را ممنوع می کند. جمهوری اسلامی که قوانینش با دنیای امروزین مغایرت دارد نمی تواند بپذیرد که زنان آزادانه زندگی کنند. آنها ناموس و غیرت وعرق مردانه را تحریک کرده تا زنان را نگذارند وارد جامعه شوند. جمهوری اسلامی اگر قوانین بین المللی را بپذیرد و اجراکند، بنیادگرایی و بازگشت به گذشته اش پا درهوامی شود. براین اساس است که با چنگ و دندان مانع اجرای قوانینی می شود که در جهان برای زنان کسب شده است. جمهوری اسلامی با منزوی کردن زنان و جلوگیری ازبرخورداری زنان ازحقوق مساوی با مردان مبارزه باقوانین جهانی را پیش می برد و برای بازگشت به بنیاداسلامی به تفسیر خود درتلاش است. براین اساس است که زنان ایران قربانی اولیه این بنیادگرایی اسلامی هستند.
۱۱.۵.۲۰۰۵ 

تاریخ انتشار : ۲۱ اردیبهشت, ۱۳۸۴ ۱:۴۰ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

ترامپ، توافق با جمهوری اسلامی ایران و پیمان ابراهیم

چنین می‌نماید که زور ترامپ برای خلق «بیگ بنگ»ی نو چندان پرزور نیست.

گره «پیوستن عربستان و قطر به پیمان ابراهیم» به پایان جنگ با ایران را قطر و عربستان به کوری کشاندند.

کوری گره همزمان پیام روشنی را با خود دارد؛

بدون ایران، نظمی نو در منطقه، باختر آسیا؛ حاکم نخواهد شد.

آمریکا باید در ملاحظات سیاسی خود نقش ایران را از «تهدید» به «بازیگر ضروری» بازتعریف کند.

ایران دیری‌ست در پی شناسایی این نقش خود از سوی امریکا بوده است.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

احزاب ناسیونالیست کرد و پروژه شکست‌خورده آمریکا ـ اسرائیل: مسئولیت‌پذیری یا ادامه سکوت؟

وقتی AI شهر ساخت عشق، خشونت و شورش آغاز شد!

آمار ۴۰ هزار کشته اعتراضات ایران از کجا آمده است؟

تنگهٔ هرمز به قدمت تاریخ کهن است

ارزش یارانه و کالابرگ، فقط ۷ دلار است/ شعاری پوپولیستی به نام «افزایش مبلغ کالابرگ»

روزنوشت‌های زنی که آب به طبقه‌ی آنها در کشتی‌ رسیده