سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۵ خرداد, ۱۴۰۵ ۲۲:۰۲

جمعه ۱۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۰۲

کنگره چهاردهم سازمان با موفقیت برگزار شد!

همانگونه که طی چند هفته گذشته از طریق دو اطلاعیه هیئت تدارک کنگره سازمان در جریان فعالیت ما برای برگزاری کنگره چهاردهم و انتشار پیش نویس اسناد آن قرار گرفته بودید، اینک با خرسندی به آگاهی همه شما علاقمندان می رسانیم که این همایش نوبتی سر موعد تشکیل شد و توانست دستور کار خود را با موفقیت پیش ببرد.
به آگاهی شما علاقمندان فعالیت سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) می رسانیم که گزارش جامع این همایش به شمول گردش کار سه روزه، دستاوردها، تصمیمات و اسناد مصوب آن به زودی در اختیار عموم قرار خواهد گرفت.

 

اطلاعیه برگزاری کنگره چهاردهم سازمان فداییان خلق ایران(اکثریت)

دوستداران آزادی، دمکراسی و عدالت اجتماعی!

همانگونه که طی چند هفته گذشته از طریق دو اطلاعیه هیئت تدارک کنگره سازمان در جریان فعالیت ما برای برگزاری کنگره چهاردهم و انتشار پیش نویس اسناد آن قرار گرفته بودید، اینک با خرسندی به آگاهی همه شما علاقمندان می رسانیم که این همایش نوبتی سر موعد تشکیل شد و توانست دستور کار خود را با موفقیت پیش ببرد. 

کنگره در سه روز فعالیت خود از۲۰ تا ۲۲ فروردین ماه ۱۳۹۴ (۹ تا ۱۱ آوریل ۲۰۱۵) موفق شد با شرکت فعال اکثریت نمایندگان کنگره و نیز برخورداری از حضور و مشارکت مهمانانش، به کلیه مواردی که در برنامه کار خود گنجانده بود رسیدگی کرده و در هر مورد تصمیمات لازم را اتخاذ نماید. صراحت بیشتر و سازندگی فزونتر، دو مشخصه این بالاترین همایش سازمان در این دور بودند. دو موضوع ۱) بررسی عمده روندهای سیاسی کشور و منطقه پرتنش ما طی دو سال گذشته، و ۲) رسیدگی به نتایج تاکنونی فعالیت سازمان در زمینه پروژه “تشکل بزرگ چپ” و آینده آن، اولویت های اصلی این کنگره تدارک دیده شده بودند که همایش با رعایت همین دو اولویت توانست کار خود را سامان بدهد. کنگره در زمینه اول با تصویب سند سیاسی ناظر بر تبیین وضعیت عمومی کشور، ارایه چشم اندازها و نیز مواضع و سیاست‌های سازمان در قبال موضوعات محوری و صدور قطعنامه کارگری در باره موقعیت کنونی مبارزات کارگران و زحمتکشان از یکسو و نیز تدبیرجویی پیرامون تداوم کار سازمان روی روندهای حساس مربوط به اوضاع منطقه از طریق شورای مرکزی منتخب خود از سوی دیگر، سیاست گذاری‌های لازم را بعمل آورد. همایش در باره روند وحدت چپ نیز، با صدور قرار جامعی راه طی شده تاکنونی را تایید نمود و اعلام کرد که سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)، با وفاداری به توافقات حاصلۀ تاکنونی و توافقاتی که تا برگزاری کنگره حاصل خواهند شد، در کنگرۀ مشترک شرکت خواهد جست. کنگره اعضای سازمان را به شرکت گسترده در کنگره مشترک و مشارکت در تصمیم گیری های آن فرا خواند. کنگره بر چند مورد برنامه‌ایی، اساسنامه‌ایی و نیز موضوعاتی مربوط به فعالیت جاری سازمان، درنگ‌هایی داشت و موفق شد که در هر باره تصمیمات و یا تدابیر مقتضی را اتخاذ نماید.

کنگره چهاردهم سازمان طی روزهای کار خود با شنیدن مفاد پیام‌های احزاب ایرانی و غیر ایرانی در صحن کنگره و نیز آگاهی یافتن از خبر دریافت شادباش‌های تشکل‌های سیاسی متحد و همسوی سازمان تجدید قوا می کرد که این پیام‌های نیرو بخش، در نشریه کار اینترنتی سازمان منتشر می شوند. چهاردهمین همایش نوبتی سازمان، برگزار کننده یک سمینار مفید پیرامون اوضاع منطقه و مسایل مربوط به آنها نیز بود که در آن، سخنرانان پیرامون مهم ترین جهات و جوانب این روندها درنگ‌های قابل تاکیدی داشتند.

کنگره چهاردهم سازمان در پایان گردش کار خود، با تقدیر از زحمات دوساله اعضای ارگان‌های مدیریتی دوره پیشین، اعضای ارگان‌های مرکزی دوره آینده سازمان را انتخاب کرد و از آنها خواست که برای تحقق مصوبات کنگره بکوشند.

به آگاهی شما علاقمندان فعالیت سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) می رسانیم که گزارش جامع این همایش به شمول گردش کار سه روزه، دستاوردها، تصمیمات و اسناد مصوب آن به زودی در اختیار عموم قرار خواهد گرفت.

هیئت رئیسه کنگره چهاردهم سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) 

۲۵ فروردین ماه ۱۳۹۴ (۱۴ آوریل ۲۰۱۵)

تاریخ انتشار : ۲۶ فروردین, ۱۳۹۴ ۱:۲۲ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

ترامپ، توافق با جمهوری اسلامی ایران و پیمان ابراهیم

چنین می‌نماید که زور ترامپ برای خلق «بیگ بنگ»ی نو چندان پرزور نیست.

گره «پیوستن عربستان و قطر به پیمان ابراهیم» به پایان جنگ با ایران را قطر و عربستان به کوری کشاندند.

کوری گره همزمان پیام روشنی را با خود دارد؛

بدون ایران، نظمی نو در منطقه، باختر آسیا؛ حاکم نخواهد شد.

آمریکا باید در ملاحظات سیاسی خود نقش ایران را از «تهدید» به «بازیگر ضروری» بازتعریف کند.

ایران دیری‌ست در پی شناسایی این نقش خود از سوی امریکا بوده است.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

آن روزهای ماه

سقوط اعتبار دیپلماتیک آلمان؛ استثناگرایی استانداردهای دوگانه و رویگردانی جنوب جهانی

احزاب ناسیونالیست کرد و پروژه شکست‌خورده آمریکا ـ اسرائیل: مسئولیت‌پذیری یا ادامه سکوت؟

وقتی AI شهر ساخت عشق، خشونت و شورش آغاز شد!

آمار ۴۰ هزار کشته اعتراضات ایران از کجا آمده است؟

تنگهٔ هرمز به قدمت تاریخ کهن است