سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۵ ۱۸:۳۶

سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۸:۳۶

کینە خمینی بە زندانیان سیاسی

 
به گفته بسیاری از شاهدان عینی، قتل عام زندانیان چپ از هفت شهریور ماه ١٣٦٧ شروع شد. بعضی ها معتقدند که چون هنوز کشتار زندانیان چپ شروع نشده بود در فایل صوتی اقای منتظری اشاره ای به این موضوع نشده است. سکوت سران نظام در مقابل جنایت قتل عام زندانیان سیاسی به خصوص زندانیان چپ، اگاهانه برای توجیه این جنایت ضد بشری است.
 
 
به گفته بسیاری از شاهدان عینی، قتل عام زندانیان چپ از هفت شهریور ماه ۱۳۶۷ شروع شد. بعضی ها معتقدند که چون هنوز کشتار زندانیان چپ شروع نشده بود در فایل صوتی اقای منتظری اشاره ای به این موضوع نشده است. سکوت سران نظام در مقابل جنایت قتل عام زندانیان سیاسی به خصوص زندانیان چپ، اگاهانه برای توجیه این جنایت ضد بشری است.
 
۲۸ سال از جنابت سبعانه  جمهوری اسلامی ایران که به قتل عام زندانیان سیاسی منجر شد، گذشته است. در این مدت خانواده قربانیان این جنایت علیه بشریت علی رغم شرایط استبدادی حاکم برکشور تلاش کردەاند تا ضمن اعتراض به این اقدام تبهکارانه، آثاری ازعزیزان خود بیابند. ولی تاکنون حکومتگران به خواست آن ها پاسخ نداده اند. از اعدام شدگان نیروهای چپ تنها خاوران مانده است که در آنجا به طور دسته جمعی دفن شده اند. ارگان های امنیتی و نظامی تا کنون چندین بار خیز برداشته اند که خاوران را به عنوان مدرک جنایت دهشتناک پاک کنند. 
 
۲۸ سال در خارج از کشور تلاش های مستمری برای افشاء آمران و عاملان این جنایت و زنده نگهداشتن یاد قربانیان صورت گرفته است. این تلاش ها به ثمر نشسته است. با این وجود کشتار ۶۷ به طور وسیع به رسانه ها راه نیافتاده بود. اما، انتشار فایل صوتی آفای منتظری در نشست با هیئت مرگ با انعکاس گسترده ای چه در درون نظام و چه در جامعه مواجه شد، و موضوع را به حوزه عمومی و رسانه ها کشاند. مسئولان نظام در رده های مختلف به دفاع از این جنایت که با حکم مستقیم آقای خمینی صورت گرفت، پرداختند. اگر قبلا جهره اقای خامنه ای با تلاش های جنبش سبز و قبل و بعد از آن برای بخشی از مردم هویدا شد، امروز “قداست” آقای خمینی است که در بین مردم زیر سئوال رفته است. برای مردم مشخص شده است که او با چه کینه ای حکم به اعدام چند هزار زندانی سیاسی داده است. اقدامی که در کمتر مکاتب عقلی، دینی، نظری و اعتقادی می گنجد.
 
مسئولین نظام با سکوت آگاهانه بر اعدام زندانیان چپ سرپوش می گذارند، و می خواهند، جنایت خود را به حمله سازمان مجاهدین وابسته کنند. این دروغی بیش نیست. صدها زندانی نیروهای چپ اعدام شده اند. 
 
امروز بیش از پیش شرایط برای دادخواهی چه درعرصه بین المللی و چه در عرصه داخلی فراهم است. با افشا این جنایت، نقش وافعی آقای خمینی و آمران را برملا  کنیم.
 
تاریخ انتشار : ۱۱ شهریور, ۱۳۹۵ ۱۱:۲۴ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

اول ماه مه، حزب دمکراتیک مردم ایران، سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

اعلامیهٔ مشترک حزب دمکراتیک مردم ایران و سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) به‌مناسبت روز جهانی کارگر – اول ماه مه (۱۱ اردیبهشت)

حزب دمکراتیک مردم ایران و سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): ما از تمامی نیروهای مترقی، نهادهای کارگری، روشنفکران و مردم آزادی‌خواه ایران دعوت می‌کنیم تا در راه تحقق صلحی پایدار و عزتمند، عدالت اجتماعی، و در دفاع از کرامت انسانی، برابری در برابر قانون و حق انتخاب زندگی شایسته برای تمامی مردم ایران، و از جمله کارگران و فرودستان میهن عزیزمان ایران، اتحاد و مبارزهٔ خود را گسترش دهند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

طبیعتِ زخمی؛ خسارت‌هایی که در هیاهوی جنگ گم می‌شوند

شهناز قراگزلو: ۱۳ منطقه حفاظت‌شده کشور در اثر بمباران‌ها آسیب دیده‌اند؛ مناطقی که هر کدام بخشی از ذخیره‌گاه‌های تنوع زیستی ایران‌اند و نابودی‌شان، نابودی بخشی از آینده ماست. افزون بر آن، جزایر مرجانی خلیج‌فارس، تنگه هرمز، هنگام و لارک، که از ارزشمندترین اکوسیستم‌های جهان‌اند، در جریان حملات دریایی و غرق‌شدن کشتی‌ها و نفتکش‌ها دچار تخریب شده‌اند.

مطالعه »

سپر انسانی و تناقض روایت‌ها..

گٖودرز اقتداری: آن مدعیان همیشگی که حماس و ایران را به سوء استفاده از سپر انسانی برای پوشش از نیروها و مهمات متهم می‌کنند، اینجا حضور ندارد که پاسخ دهند اگر ایران ساختمان هتلی و یا ساختمان تجاری را در بحرین هدف گرفته باشد آیا به یک منطقه جنگی و نیروی متخاصم حمله کرده است یا یک هتل را هدف قرار داده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

حق حیات و مسئولیت قضاوت

حضور دهها هزار نفر از کارگران و کارکنان در خیابان های برلین

غرق‌شدن در هیچ

پایان دیکتاتوری در گرو تمرکز بر اشتراکات

سلطنت مطلقه ؛ آنارشی جنگل گرگ ها

بیانیه مشترک تشکل های مستقل: اول ماه مه ( یازدهم اردیبهشت ) روز مبارزه و نمایش قدرت طبقه کارگر در برابر نظام سرمایه داری