سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۳۰ بهمن, ۱۴۰۴ ۲۰:۴۳

پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۳

گزارش از کنگرە ۱۳ سازمان اکثریت (۱)

در متنی کە بە مناسبت و یاد رفقای جانباختە ٢٩ فروردین قرائت شد، آمدە بود: "بیست و نە فروردین، تاریخ است، و هنوز تاریخی زندە. هم دریغا تکرار تاریخ جنایت استبداد و هم اما شادا کە تاریخ تداوم نبرد علیە استبداد، و این بار نبرد بە ضد ولایت بە جای سلطنت."

 

گزارشگر کار آنلاین

کنگرە سیزدهم سازمان فدائیان خلق ایران / اکثریت آغاز بە کار کرد

کنگرە سیزدهم سازمان فدائیان خلق ایران اکثریت روز ۲۹ فروردین در شهر برلین راس ساعت نە و نیم (با نیم ساعت تاخیر) کار خود را آغاز کرد. ابتدا رفقای هیئت تدارک کنگرە  “هتک” در جایگاە سخنرانی و افتتاح کنگرە قرار گرفتند. این رفقا ضمن دادن گزارش کوتاهی از کار ارگان خود و تقدیر از رفقایی کە در امر تدارک کنگرە بە شیوە ای خستگی ناپذیر زحمت کشیدەبودند، کنگرە را افتتاح کردند. سپس “هتک” با فراخواندن هیئت رئیسە سنی کە متشکل از چهار رفیق بود، جایگاە خود را ترک کرد. هیئت رئیسە سنی با احترام بە یاد چند تن از رفقای فدائی، رفقا خلیل مومنی، جبران، پرویز، فریدە، مسعود و جهان رفقائی کە مرگ نابهنگام آنان را از میان صفوف ما فدائیان ربود، و ارج نهادن بە یاد جانباختگان ۲۹ فروردین ۱۳۵۴، و خواندن متنی بە این مناسبت، کار خود را آغاز کرد. سپس رفیق علی صمد مسئول گروە کار سازماندهی بە جایگاە فراخواندە شد تا با دادن گزارشی از تعداد افراد شرکت کنندە  در کنگرە، رسمیت آن را از لحاظ قانونی مسجل کند. حضور بیش از پنجاە و یک درصد از اعضای سازمان در ساعات ابتدائی روز اول کنگرە عملا بە سازمان این فرصت را داد کە کنگرە قانونی اعلام شود. هیئت رئیسە سنی سپس از رفقا خواست برای کاندیدا شدن برای هیئت رئیسە کنگرە کاندید بشوند. کنگرە با انتخاب پنج تن از اعضای کنگرە بە عنوان هیئت رئیسە کنگرە، ادامە کار را بە این هیئت برگزیدە سپرد.

در متنی کە بە مناسبت و یاد رفقای جانباختە ۲۹ فروردین قرائت شد، آمدە بود: “بیست و نە فروردین، تاریخ است، و هنوز تاریخی زندە. هم دریغا تکرار تاریخ جنایت استبداد و هم اما شادا کە تاریخ تداوم نبرد علیە استبداد، و این بار نبرد بە ضد ولایت بە جای سلطنت.”

تاریخ انتشار : ۲۹ فروردین, ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

چهل روز سوگ به وسعت یک سرزمین

در چهلمین روز بزرگداشت جان‌باختگان، بار دیگر بر حق دادخواهی خانواده‌ها، ضرورت تشکیل کمیته‌ای حقیقت‌یاب برای روشن شدن ابعاد این جنایت و پاسخ‌گو کردن آمران و عاملان آن تأکید می‌کنیم. پیگیری این مطالبه، بخش جدایی‌ناپذیر برنامه و مبارزۀ  سازمان ما سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)، است. ما خود را موظف می‌دانیم با بهره‌گیری از ظرفیت‌های سیاسی و حقوقی، به‌صورت سازمان‌یافته و پیگیر برای مستندسازی این جنایات، روشن شدن همۀ ابعاد حقیقت، تحقق عدالت و جلوگیری از تکرار چنین فجایعی اقدام کنیم.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

گاردین: مذاکرات ممکن است راه را برای دیدارهای بیشتر در مورد برنامه هسته‌ای هموار کند.

گاردین: ایران پیشنهاد خود را بر طرحی برای رقیق کردن ۴۰۰ کیلوگرم اورانیوم غنی‌شده با غنای بالای ۶۰ درصد و دسترسی‌ای که به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی – بازرسان هسته‌ای سازمان ملل – به سایت‌های هسته‌ای بمباران‌شده ایران می‌دهد، متمرکز کرد. اورانیوم غنی‌شده با غنای بالای ۶۰ درصد تقریباً ماده‌ای با درجه تسلیحاتی است و برای یک برنامه هسته‌ای غیرنظامی مورد نیاز نیست.

مطالعه »

اهریمن‌سازی از چپ و کنش ما

یک همگرایی ایدئولوژیک طولانی‌مدت بین رسانه‌های قدرتمند و تحت حمایت خارجی و جریان‌های تأثیرگذار در درون حاکمیت و رسانه های وابسته به آنها وجود داشته است که هر دو، اهریمن‌سازی چپ و نسبت دادن مسئولیت مشکلات ایران به آن را مفید یافته‌اند. خشم عمومی از نابرابری، فساد و بی‌عدالتی اقتصادی بسیار واقعی است، اما این خشم به طور کامل با حمایت از جایگزین‌های سوسیالیستی یا برابری‌خواهانه همخوانی ندارد.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

به مناسبت چهلم جان‌باختگان اعتراضات مردمی دی‌ماه ۱۴۰۴

گاردین: مذاکرات ممکن است راه را برای دیدارهای بیشتر در مورد برنامه هسته‌ای هموار کند.

خبر فوری نیویوک تایمز: ارتش آمریکا برای حملات احتمالی به ایران آماده می‌شود!

مرگِ «مرگ‌اندیشی»؛ تولدِ «الهیاتِ زندگی»

اظهارات جدید سخنگوی وزارت بهداشت چه ابعادی دارد؟ داستان اجسادی که با آنژیوکت، چست تیوب در سردخانه کهریزک هستند

زنان؛ نخستین قربانیان نااطمینانی در بازار کار ایران