سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۷ تیر, ۱۴۰۵ ۱۵:۲۰

شنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۰

یادبود جانباختگان قیام آبان ماه و اعتراض به جنایت های جمهوری اسلامی در برلین

" کمیته پشتیبانی از مبارزات دمکراتیک مردم ایران ـ برلین"، از شما دعوت می کنیم تا دست در دست یکدیگر و متحد، برای محکومیت اقدامات جنایتکارانه جمهوری اسلامی و اعزام یک هیئت بی طرف بین المللی برای رسیدگی به فجایع اخیر و آزادی همه ی زندانیان سیاسی، به میدان بیاییم و فریاد و اعتراض خود را به گوش مردم کشورمان و آزادیخواهان جهان برسانیم.

Getting your Trinity Audio player ready...

یادبود جانباختگان قیام آبان ماه و اعتراض به جنایت های جمهوری اسلامی دربرلین 

برای  ابرازهمدردی و همبستگی با مادران داغدار جانباختگان خیزش آبان ماه ۹۸ و همزمان با چهلمین روز کشته شدن صد ها ایرانی آزادیخواه و عدالت جو،

در دفاع و پشتیبانی از مطالبات و مبارزات حق طلبانه مردم ایران ،

در اعتراض به اقدامات وحشیانه و سرکوبگرانه ضد انسانی جمهوری اسلامی که  با کشتار بیش از سیصد نفر و زخمی کردن هزار نفر و دستگیری بیش ازده هزار نفر ، اعتراضات و راهپیمایی های مسالمت آمیز مردم ایران را به خاک وخون کشید  گردهم می آئیم. 

 از شما دعوت می کنیم تا دست دردست یکدیگرو متحد، برای محکومیت اقدامات جنایتکارانه جمهوری اسلامی و اعزام یک هیئت بی طرف بین المللی برای رسیدگی به فجایع اخیرو آزادی همه ی زندانیان سیاسی، در گرد هم آئی شرکت کرده ،فریاد واعتراض خودرا به گوش مردم کشورمان و آزادیخواهان جهان برسانیم.

زمان : پنج شنبه ۵ دیماه ۱۳۹۸ (۲۶ دسامبر ۲۰۱۹)

مکان:  kurfürtendamm Ecke Joachimstaler Str رو به روی کافه کنسلر قدیم

ساعت : ۱۶ تا ۱۸

از شما درخواست می کنیم تا بدون آرم و نشان و با در دست داشتن شمع در این مراسم شرکت کنید.

” کمیته پشتیبانی از مبارزات دمکراتیک مردم ایران ـ برلین” 

 

تاریخ انتشار : ۳۰ آذر, ۱۳۹۸ ۱:۰۷ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، روند مذاکرات را تهدید می‌کند!

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، در پی تلاش امریکا برای ایجاد مسیر جنوبی کشتیرانی و حملات متقابل دو کشور، تفاهم‌نامه را در معرض فروپاشی قرار داده است؛ وضعیتی که بدون خویشتنداری و دیپلماسی می‌تواند روند مذاکرات و ثبات منطقه را به‌شدت تهدید کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بخش ۴ – جمهوری اسلامی؛ مرحله‌ای تازه در فرایند دولت–ملتِ در حال شدن!

بخش ۳: ایران و تکوین «دولت ـ ملت»: از دولت پیشامدرن تا ملتِ در حالِ شدن

بخش ۲: اروپا و زایش «دولت–ملت» گذار از نظم فئودالی به حاکمیت ملیِ مدرن!

مسئلهٔ زمان در آغازِ کیهان

غم جنوب…

جنوب ایران، تمام جان ایران است!