سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۶ تیر, ۱۴۰۵ ۲۰:۰۵

سه شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۵ - ۲۰:۰۵

فراخوان گروه‌های حقوق بشری علیه موج اعدام‌ها در ایران

ما همه مردم آزادیخواه را فرامی‌خوانیم تا در این کارزار ده روزه که همزمان است با سالگرد اعدام بچه های خانه اصفهان، با حضور در خیابان‌ها، میدان‌ها یا هر شکل دیگری از اعتراض، خواستار توقف فوری اعدام‌ها در ایران و لغو کامل احکام آن شوند
Getting your Trinity Audio player ready...

سازمان حقوق بشر ایران؛ ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴: دوازده سازمان حقوق بشری و مدنی طی بیانیه‌ای خواستار اقدام جهانی در حمایت از سه‌شنبه‌های نه به اعدام در طی یک کارزار ده روزه از مردم درعوت کردند تا همزمان با سالگرد اعدام بچه‌های خانه اصفهان، با حضور در خیابان‌ها، میدان‌ها یا هر شکل دیگری از اعتراض، خواستار توقف فوری اعدام‌ها در ایران و لغو کامل احکام آن شوند.

متن کامل این بیانیه در زیر میاید:

نگذارید ما را بکشند!

اقدام جهانی در حمایت از سه‌شنبه‌های نه به اعدام در ایران ۱۷-۲۷ مه ۲۰۲۵،  ۲۷ اردیبهشت تا ۶ خرداد ۱۴۰۴

در سایه‌ی مذاکرات با آمریکا، جمهوری اسلامی با دستانی خون‌آلود، موج تازه‌ای از اعدام‌ها را به راه انداخته است. تنها در یک ماه، بیش از ۱۱۰ انسان را به چوبه‌ی دار سپرده‌اند. این جنایت‌ها ادامه‌ی همان سیاست دیرینه‌ای‌ست که با اعدام و سرکوب، پایه‌های قدرت پوسیده‌اش را حفظ می‌کند.

برای متوقف ساختن ماشین آدم‌کشی جمهوری اسلامی، همه ما باید متحدانه به اعتراض برخیزیم. ما نیز، با “نهاد دادخواهان”، کمپین “اعدام نکنید” و “جمعی از خانواده‌های محکومان به اعدام”، همراهی میکنیم و به این خیزش سراسری می‌پیوندیم.

ما همه مردم آزادیخواه را فرامی‌خوانیم تا در این کارزار ده روزه که همزمان است با سالگرد اعدام بچه های خانه اصفهان، با حضور در خیابان‌ها، میدان‌ها یا هر شکل دیگری از اعتراض، خواستار توقف فوری اعدام‌ها در ایران و لغو کامل احکام آن شوند. ما با تأکید بر حق بنیادینِ حیات، خواهان پایان دادن به این مجازات ضدانسانی هستیم.

این صدای زندانیانی‌ست که هر سه‌شنبه، در دل زندان، با اعتصاب غذا فریاد می‌زنند:
نه به اعدام!

 

آزیران، شبکه سراسری استرالیا

اتحاد برای پایان دادن اعدام در ایران

پلهای همبستگی

سازمان حقوق بشر ایران

شبکه جهانی برای آزادی زندانیان سیاسی و عقیدتی در ایران

شبکه جهانی برای زن زندگی آزادی

کارزار جهانی نه به اعدام در ایران

کمیته بین المللی علیه اعدام

کمیته آزادی زندانیان سیاسی در ایران

کمپین برای آزادی کارگران زندانی

نیکا، شبکه ایرانیان خواهان آزادی و دموکراسی

یافیران، اتحادیه سازمانهای مستقل و فراجناحی

تاریخ انتشار : ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۴ ۱۲:۲۶ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

پنجاه سال پس از حماسه هشتم تیر؛ ادای احترام به حمید اشرف و جان‌باختگان فدایی

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): امروز که جامعهٔ ایران همچنان با چالش‌های بزرگ در عرصهٔ آزادی‌های سیاسی، عدالت اجتماعی، حقوق شهروندی و توسعهٔ دموکراتیک روبه‌رو است، پاسداشت یاد جان‌باختگان فداییان خلق یادآور مسئولیت ما در ادامهٔ راه مبارزه برای تحقق آرمان‌هایی است که آنان برای آن زیستند و جان باختند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

پیام دیپلماسی در تشییع جنازه ایران

قرائت قرآن در مراسم تشییع جنازه علی خامنه‌ای نشان داد که تهران به عنوان یک پیروز صحبت می‌کند، نه یک عزادار! آیه مورد نظر، آیه ۱۳ از سوره آل عمران بود، متنی که جنگ بدر را توصیف می‌کند، جایی که نیروی مسلمان با تعداد بسیار کمتر و تجهیزات ضعیف‌تر، ارتش بسیار بزرگتری را «به خواست خدا» شکست داد. این آیه اشاره‌ای آشکار به چیزی بود که بسیاری آن را پیروزی ایران بر آمریکا و اسرائیل در جنگشان علیه این کشور می‌نامند.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

سخن از دو برجستگی در هستی انقلابی حمید اشرف!

۲۵۰ سالگی آمریکا؛ آیا ترامپ پدیده‌ای استثنایی در تاریخ ایالات متحده است؟

پیام دیپلماسی در تشییع جنازه ایران

پیام تسلیت حزب دمکراتیک مردم ایران: در سوگِ رضا عطارنژاد

پیام فرخ نگهدار: «میراث دومین رهبر جمهوری اسلامی» و بازتاب پیام در «انصاف نیوز»

جنگ پایان نیافته است