سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۴ خرداد, ۱۴۰۵ ۱۹:۴۵

پنجشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۴۵

حزب دمکراتیک مردم ایران

اعلامیه حزب دموکراتیک مردم ایران: علیه تجاوز، برای صلح

حزب دمکراتیک مردم ایران تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران را به شدت محکوم می‌کند و در این دوران سخت برای استقلال و امنیت کشور، همه سازمان‌ها و نهادهای مستقل ملی و شهروندان را به یکپارچگی و وحدت ملی و همبستگی در مبارزه با تجاوزطلبی اسرائیل و دفاع از آشتی و صلح دعوت می‌کند.

حمله تجاوزگرانه، غافلگیرانه و ویرانگر اسرائیل به میهن‌مان در بحبوحه مذاکرات دولت ایران با دولت آمریکا آغاز شد. دولت آمریکا با رد همه پیشنهادهای ایران مبنی بر دادن تضمین‌های قابل راست آزمایی برای اطمینان بخشی در مورد عدم استفاده از توان اتمی در مصارف نظامی، بر نابودی توان غنی‌سازی کشور پای فشرد و بارها ایران را به حمله نظامی در صورت عدم توافق در برچیدن تاسیسات غنی سازی تهدید کرد. حمله امروز اسرائیل بدون توافق و همراهی و پشتیبانی آمریکا ممکن نبود.

دولت ایران می‌بایستی از هیچ اقدامی برای پایان دادن به این تجاوز کوتاهی نکند. اقدامات ذیل از زمره الزاماتی است که حاکمیت می‌بایستی، در کنار پاسخ نظامی به این تجاوز، برای برون رفت از بحران فعلی مدنظر قرار دهد:

  • آشتی با مردم و تمکین به اراده آنها برای ایجاد اراده مشترک ملی در دفاع از میهن
  • اتخاذ تدابیر لازم برای تقویت بنیه دفاعی کشور
  • تقویت و فعال سازی پیمان‌های امنیتی چند جانبه
  • افزایش تحرکات دیپلماتیک با میانجیگری کشورهای بی‌طرف و نهادهای بین المللی
  • پایان دادن به بیان تهاجمی و زیانبار خود نسبت به موجودیت اسرائیل
  • ادامه مذاکرات با حداکثر نرمش اصولی
  • سنجش خردورزانه سود و زیان ادامه پروژه غنی‌سازی برای منافع ملی کشور

 

در سال‌های گذشته، حاکمیت ایران و دستگاه‌های امنیتی و نظامی آن به جای تمرکز بر مبارزه با نفوذ عوامل امنیتی اسرائیل و دیگر کشورهای متخاصم، بخش مهمی از توان خود را صرف مبارزه با میهن دوستان دگراندیش و هر تحرک مستقل جامعه مدنی کرده است. حاکمیت با رویکرد فرقه گرایانه و ساختار متصلب و سرکوبگر خود، جامعه مدنی و دگراندیشان را در برابر خود قرار داده است.

جمهوری اسلامی ایران سیاست منطقه‌ای پرهزینه‌ای را بر کشور تحمیل کرد که بیش از توان اقتصادی و فنی و نظامی ایران بود. اما این سیاست‌های شکست خورده به هیچ وجه تجاوز فعلی اسرائیل را توجیه نمی کند.

دفاع از میهن امر مشترک همه ایرانیان است. اگر ایرانی نباشد خواست مردم در رسیدن به حکومتی برآمده از خواست و اراده آزاد همه ایرانیان دیگر هیچ معنایی نخواهد داشت.

حزب دمکراتیک مردم ایران تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران را به شدت محکوم می‌کند و در این دوران سخت برای استقلال و امنیت کشور، همه سازمان‌ها و نهادهای مستقل ملی و شهروندان را به یکپارچگی و وحدت ملی و همبستگی در مبارزه با تجاوزطلبی اسرائیل و دفاع از آشتی و صلح دعوت می‌کند.

 

حزب دموکراتیک مردم ایران

۲۳ خرداد ۱۴۰۴

 

تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد, ۱۴۰۴ ۷:۴۵ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

ترامپ، توافق با جمهوری اسلامی ایران و پیمان ابراهیم

چنین می‌نماید که زور ترامپ برای خلق «بیگ بنگ»ی نو چندان پرزور نیست.

گره «پیوستن عربستان و قطر به پیمان ابراهیم» به پایان جنگ با ایران را قطر و عربستان به کوری کشاندند.

کوری گره همزمان پیام روشنی را با خود دارد؛

بدون ایران، نظمی نو در منطقه، باختر آسیا؛ حاکم نخواهد شد.

آمریکا باید در ملاحظات سیاسی خود نقش ایران را از «تهدید» به «بازیگر ضروری» بازتعریف کند.

ایران دیری‌ست در پی شناسایی این نقش خود از سوی امریکا بوده است.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

آمار ۴۰ هزار کشته اعتراضات ایران از کجا آمده است؟

تنگهٔ هرمز به قدمت تاریخ کهن است

ارزش یارانه و کالابرگ، فقط ۷ دلار است/ شعاری پوپولیستی به نام «افزایش مبلغ کالابرگ»

روزنوشت‌های زنی که آب به طبقه‌ی آنها در کشتی‌ رسیده

گرامشی، هژمونی بدیل و ائتلاف‌های اتحادیه‌های کارگری و سازمان‌های جامعهٔ مدنی در مالزی

سم‌ساز اعظم؛ فصل سوم: سوژه‌های داوطلب و غیر داوطلب.