سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۱ تیر, ۱۴۰۵ ۱۳:۲۰

یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۰

لوگو جبهه ملی ایران

تجاوز اسراییل به حریم وطنمان و سیاست های نادرستی که بهانه ی این تهاجم گردیده را شدیدا محکوم می کنیم

جبهه ملی ایران، این حمله نظامی به خاک کشورمان را از طرف دولتی که در دادگاه لاهه به نسل کشی محکوم شده، به شدت محکوم می کند و مصرا خواهان محکوم نمودن این تجاوز آشکار به میهنمان از طرف جامعه جهانی و سازمان ملل متحد می باشد. و از سربازان غیوری که برای دفاع از آسمان کشور در تلاش و جانفشانی هستند قدر دان و سپاسگزار است.
Getting your Trinity Audio player ready...

در نخستین ساعات بامداد روز جمعه ۲۳ خرداد۱۴۰۴ دولت فاشیست و سلطه طلب اسرائیل با به کارگیری انواع وسایل و ابزارهای نظامی به کشورمان حمله نمود. در مرحله اول این تهاجم، اسرائیل دویست نقطه را مورد هدف قرار داد. در این تجاوز آشکار که بر خلاف موازین حقوق بین الملل به ویژه منشور سازمان ملل متحد صورت گرفت برخی از مراکز هسته ای و موشکی و تاسیسات نظامی جمهوری اسلامی و بعضی مناطق مسکونی ویران گردید. طی این حملات، ده ها نفر زن و مرد وکودک بی گناه و همچنین بیست تن از سران درجه اول نظامی و دانشمندان هسته ای ایران نیز جان باختند. 

جبهه ملی ایران، این حمله نظامی به خاک کشورمان را از طرف دولتی که در دادگاه لاهه به نسل کشی محکوم شده، به شدت محکوم می کند و مصرا خواهان محکوم نمودن این تجاوز آشکار به میهنمان از طرف جامعه جهانی و سازمان ملل متحد می باشد. و از سربازان غیوری که برای دفاع از آسمان کشور در تلاش و جانفشانی هستند قدر دان و سپاسگزار است. 

اما در کنار محکومیت این تجاوز ضد انسانی، باید عوامل داخلی پدیدآورنده ی این وضعیت نیز در پیشگاه ملت ایران پاسخگو باشند. کسانی که قریب نیم قرن از ثروت ملت ایران برای ماجراجویی های ایدئولوژیک خود بهره برده و این ملت شریف را گروگان منافع گروهی خود گرفته اند و با روش های غیر دیپلماتیک و گفتمان های تعدی طلبانه و ماجراجویی های فرا کشوری، ایران عزیزمان را به چنین مرحله ای رسانده اند و با آن همه ادعا و سرکوب های سیاسی و ایجاد خفقان و حذف منتقدان و جنایت های بی شمار در سرکوب های چندین دهه، از همان آغاز انقلاب وبه ویژه در سال ۶۰، اعدام های دسته جمعی و هولناک ۱۳۶۷ و کوی دانشگاه و قتل های زنجیره ای و جنبش خرداد ۸۸ و دی ۹۶ و آبان ۹۸ و ساقط کردن هواپیمای اوکراینی، انقلاب مهسایی و جنبش زن زندگی آزادی، شرایط میهن را به جایی رسانده اند، که نه تنها رفاه و معیشت مردم را به سقوط کشانده اند، بلکه امنیت و آزادی و غرور ملی آنان را در جهان آسیب زده اند، آنان چه خواسته و چه ناخواسته با این کارنامه و عملکرد بستر ساز چنین تجاوزهایی به شمار می روند و باید پاسخگوی آن در محاکم عادلانه و دادورزانه باشند. در این شرایط، انفعال و حتی عدم حمایت سیاسی روسیه و چین که سال ها از جیب ملت ایران به آنان باج داده شده است، نشانه دیگری از نابخردی های میهن سوز این جماعت حکمران است. 

جبهه ی ملی ایران اعتقاد دارد که این جنگ، یک نبرد ایدئولوژیک و دور از منافع و مصالح ملی ایران است و باید هر چه زود تر خاتمه یابد. حکومت باید از مجاری قانونی بین المللی و دیپلماتیک برای پایان بخشی به این جنگ خانمانسوز اقدام نماید و اشتباه جنگ ۸ ساله با عراق را تکرار نکند و بیش از این بر این ملک و ملت هزینه ی جانی و مالی و روانی تحمیل ننماید. ما به حاکمیت هشدار می دهیم که هرچه سریع تر با یک اقدام تاریخی، با رعایت آزادی های ملت به ویژه آزادی انتخابات، روند واگذاری حکومت به ملت، این صاحبان اصلی کشور را فراهم کند. ضمنا به کسانی که از تهاجم اسرائیل یا هر نیروی بیگانه دیگری به ایران حمایت کرده و تصور می کنند به یاری قدرت های خارجی می توانند در این سرزمین بر اریکه قدرت بنشینند یاد آوری می کنیم که بدانند ملت ایران، پس از تحمل این همه صدمات طی دهه ها و پس از کسب تجربیاتی گران بها، برای آینده ی ایران به چیزی کمتر از مردم سالاری و استقلال و جدایی دین از حکومت و نظام جمهوری متکی به آرای ادواری ملت، حقوق بشر و حفظ تمامیت ارضی و یکپارچگی سرزمینی کشور تن نخواهد داد. 

 شورای مرکزی جبهه ملی ایران
 تهران – ۲۴ خرداد ماه ۱۴۰۴
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد, ۱۴۰۴ ۴:۰۳ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، روند مذاکرات را تهدید می‌کند!

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، در پی تلاش امریکا برای ایجاد مسیر جنوبی کشتیرانی و حملات متقابل دو کشور، تفاهم‌نامه را در معرض فروپاشی قرار داده است؛ وضعیتی که بدون خویشتنداری و دیپلماسی می‌تواند روند مذاکرات و ثبات منطقه را به‌شدت تهدید کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

International Affairs Committee Bulletin No 4

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

افسانه «جنگ خوب»

خانه اینجاست، جایی برای رفتن نداریم

چرا آزمایشگاه‌های بزرگ هوش مصنوعی این‌همه فیلسوف استخدام می‌کنند؟

بازتاب شکست در «اجاره‌نشین‌ها»ی داریوش مهرجویی و «سراسر حادثه»ی بهرام صادقی