سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۷ مرداد, ۱۴۰۵ ۲۳:۳۷

چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۳:۳۷

لوگو نهضت آزادی ایران

بیانیه نهضت آزادی ایران: ضرورت مذاکره برای آتش‌بس و صلح در راستای منافع ملی

نوبت آن فرا رسیده است که حاکمیت ایران با بهره‌گیری از ظرفیت اصلی کشور که همانا قدرت مردم، همبستگی ملی، منطق صلح و گفت‌وگو و همکاری با جهان است ... با اعتماد به‌نفس بالا و بروز آمادگی لازم برای طرح و پذیرش هرگونه پیشنهاد واقع‌بینانه‌ای که به صلح و برقراری آتش‌بس فوری بیانجامد، مانع از تحقق اراده شوم اسراییل در بی‌معناسازی دیپلماسی، گسترش جنگ و کشاندن پای آمریکا به مقابله مستقیم نظامی با ایران شود.
Getting your Trinity Audio player ready...

بسمه تعالی

در نتیجه جنگ و خشونتی که حاکمیت متجاوز و نژادپرست اسراییل و نخست‌وزیر ضد بشری آن به ملت و حکومت ایران تحمیل کرد و با ارسال صدها بمب، موشک و دیگر ادوات جنگی، زمینه کشتار مردم ایران، تخریب اماکن مسکونی و شهری و انهدام زیرساخت‌های صنعتی و اقتصادی را فراهم آورد، ایران را که نه آغازگر جنگ بود و نه عزمی برای جنگ و رویارویی نظامی داشت، در چارچوب ماده ۵۱ منشور ملل متحد به دفاع مشروع از کشور و اقدام به حمله گسترده و موثر موشکی و پهپادی به اسراییل (سرزمین‌های اشغالی) وادار کرد.

این حملات وحشیانه، همچنین روند مذاکرات سازنده میان ایران و آمریکا را که در آستانه رسیدن به موفقیت‌های نسبی بود، متوقف ساخت و «جنگ» را جایگزین «دیپلماسی» کرد.

نهضت آزادی ایران ضمن تصریح بر دفاع از استقلال، تمامیت ارضی و امنیت ملی ایران، اعلام می‌کند که در شرایط کنونی که نیروهای مسلح ایران عزم خود را برای دفاع از میهن با تمام قوا نشان داده‌اند و بسیاری از حکومت‌های جهان، تجاوز و زبان زور را محکوم کرده‌اند، نوبت آن فرا رسیده است که حاکمیت ایران نیز با بهره‌گیری از ظرفیت اصلی کشور که همانا قدرت مردم، همبستگی ملی، منطق صلح و گفت‌وگو و همکاری با جهان است و در راستای اثبات این نگرش راهبردی که اولویت و خط قرمزی مگرحفظ جان مردم و بقای استقلال، تمامیت ارضی و تامین منافع ملی و امنیت ملی ایران ندارد، با اعتماد به‌نفس بالا و بروز آمادگی لازم برای طرح و پذیرش هرگونه پیشنهاد واقع‌بینانه‌ای که به صلح و برقراری آتش‌بس فوری بیانجامد، مانع از تحقق اراده شوم اسراییل در بی‌معناسازی دیپلماسی، گسترش جنگ و کشاندن پای آمریکا به مقابله مستقیم نظامی با ایران شود.

نهضت آزادی ایران با بهره‌گیری از منطق آموزه‌های قرآنی که اثرگذاری شدت عمل در برابر کفر و تجاوز و تهاجم بیگانه را منوط به گسترش چتر رحمت در کل جامعه می‌داند [اشداء علی الکفار و رحماء بینهم] و با تاسی به سیره اطمینان‌بخش پیامبر اکرم (ص) در پذیرش مسئولانه صلح حدیبیه که زمینه‌ساز نصر و توفیقات بعدی شد و نیز بر اساس این تجربه ثابت‌شده بشری که: برای مقابله با دشمن و حفظ امنیت ملی، تنها داشتن سلاح و مهمات جنگی کافی نیست و بلکه باید اعتماد، رضایت و پشتیبانی مردمی و انسجام و مشارکت ملی نیز فراهم باشد، باور دارد که حاکمیت ایران در پرتو استقرار وفاق و آشتی ملی راستین، پایدار و همه‌جانبه‌ای که زمینه‌ساز مشارکت فراگیر مردم و همبستگی ملی در میان تمام شهروندان و اقوام ایرانی و عموم گرایش‌های سیاسی متعهد به «ایران» شود، از توان به دست گرفتن ابتکار عمل و طرح مواضع سودمند و موثری برخوردار است که زمامداران تل‌آویو و حامیان آنان در کاخ سفید و ناتو را خلع شعار کرده و به بازگشت به میز مذاکره و پذیرش آتش‌بس فوری وادار کند.

نهضت آزادی ایران با تاکید بر آن که نتانیاهو هدفی فراتر از مساله‌ هسته‌ای و حتی تغییر نظام سیاسی ایران در سر دارد و به کمتر از هرج و مرج و «بی‌دولتی» در ایران راضی نیست، اعلام می‌کند که این جنگ بر خلاف آن‌چه برخی براندازان اذعان می‌دارند، جنگ تمام عیار علیه مردم ایران است که در راستای توقف فرآیند توسعه ملی و استقرار دمکراسی در ایران ارزیابی می‌شود؛ جنگی که هدفی جز تحمیل خشونت‌سازمان‌یافته و بلندمدت ندارد.

از این رو، امیدوار است که حاکمیت ایران، زمینه‌ساز مشارکت فراگیر ملی و آزادی و امکان فعالیت روزافزون جامعه مدنی ایران اعم از احزاب و مطبوعات و نهادهای مدنی و فرهنگی ایران شود و از سوی دیگر، جامعه مدنی ایران در یک ائتلاف ملی، موجبات انگیزش افکار عمومی و اثرگذاری علیه این جنگ ظالمانه و غیرانسانی را بر جوامع مدنی دیگر کشورها و جنبش‌های صلح‌خواهی در سراسر جهان فراهم آورد.

نهضت آزادی ایران
۲۸ خرداد ۱۴۰۴
@Nehzatazadiiran
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد, ۱۴۰۴ ۰:۰۹ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

در محکومیت حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم “روز خیابان کریستوفر” در برلین

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) بر پایه ارزش‌های سوسیالیسم دموکراتیک، آزادی، برابری، عدالت اجتماعی و حقوق بشر، از حقوق برابر همه شهروندان، بدون هرگونه تبعیض بر پایه جنسیت، گرایش جنسی، هویت جنسیتی، قومیت، مذهب، ملیت یا عقیده سیاسی دفاع می‌کند. این موضع در اسناد و برنامه‌های مصوب کنگره‌های ۱۹، ۲۰ و ۲۱ سازمان نیز به‌روشنی بازتاب یافته است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

در محکومیت حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم “روز خیابان کریستوفر” در برلین

افسون نجات از بیرون؛ از رجوی تا پهلوی | نمایشنامه‌ای در سه پرده

مقاومت بدون رضایت عمومی

اصفهان؛ ابوالفضل سپاهی و امیرحسین صفری در ملاعام اعدام شدند

جنگ و آنانی که زندگی را حفظ کردند؛ همیاری زنان و سیاستِ مراقبت در سایه جنگ

احراز هویت ۱۶ متهم پرونده «میدان شهدای اصفهان»؛ ادامه بلاتکلیفی در زندان‌های اصفهان