سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۳۱ مرداد, ۱۴۰۵ ۱۸:۲۷

شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۲۷

آتش‌بس تا استقرار صلح پایدار!

کارگران و زحمتکشان نیک می‌دانند که راه رفع ستم‌های نزدیک به نیم قرن جمهوری اسلامی نه با جنگ و تجاوز علیه میهن هموار شدنی است و نه با تکیه به نیروی متجاوز خارجی ایجاد می‌شود. تنها در سایه صلح و آزادی که ثمره پیکار و مبارزه همبسته و آگاهانه ملی می‌توان از این شرایط خفقان‌آلودی که جمهوری اسلامی رقم زده است گذشت و زندگی سعادتمندانه و شرافتمندانه را در این کشور استبداد زده فراهم ساخت.
Getting your Trinity Audio player ready...

از ۴۵ دقیقه بامداد سوم تیر ماه ۱۴۰۴ هواپیماهای جنگی اسرائیل متجاوز، شهرهای تهران، کرج، ایلام، زنجان، ملایر، آستانه اشرفیه و شهرهای دیگری را بمباران کرد. در نتیجه این آتشباری تعداد زیادی از هموطنان ما کشته و مجروح شدند و آوار ساختمان‌های مسکونی بر سر مردم فرو ریخت. این تجاوز آشکار تا ساعت ۴ بامداد ادامه یافت و در عین حال خبرهایی مبنی بر پذیرش آتش‌بس از سوی دو طرف درگیر همراه با فیلم‌هایی از انفجار و ویرانی و لرزش ساختمان ها فضایی از وحشت و امید را زیر انبوهی از بوی باروت شکل داده بود.
ساعت ۴ بامداد موضوع آتش‌بس جدّی‌تر شد و با فاصله ای اندک وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی و نخست وزیر دولت اسرائیل با اعلام پذیرش ضمنی آتش بس و با قدردانی از نیروهای نظامی هر دو کشور بارقه های امید در دل مردم پر رنگ شد.

پیامد پس از حملات هوایی رژیم جنگ طلب اسرائیل، تلافی‌جویی جمهوری اسلامی با موشک‌پرانی به خاک اسرائیل بود و بنظر می‌رسید این آخرین اقدام متعارف پاسخگویی به تجاوز پیش از برقراری آتش‌بس در ساعت هفت و نیم بامداد سوم تیرماه باشد. علیرغم پذیرش قطعی آتش‌بس در طول نیمروز یکبار دیگر تبادل آتش با موشک از سوی جمهوری اسلامی و ریزش بمب هواپیماهای اسرائیلی پایان بخش جنگ دوازده روزه بود.

اکنون آتش‌بس برقرار است و دو دولت متخاصم قرار است به آن وفادار بمانند. دولت امپریالیستی آمریکا که خود حامی درجه اول نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل است، نقش میانجی را هم بعهده گرفته است تا از این کشتار مردمان دو کشور قبای مشروعیت و صلح طلبی را به قامت جنگ طلبانه خود بپوشاند. ترامپ رئیس جمهور آمریکا اکنون در اجلاس ناتو با کسب امتیاز میانجی “صلح خواهی” از رقبای خود در این پیمان امپریالیستی امتیاز می‌گیرد. این اجلاس می تواند امکاناتی را برای زیاده خواهی‌های او از عقب‌نشینی‌ جمهوری اسلامی فراهم سازد و مقدمه ای برای پیروزی وی در جنگ دیپلماتیک با جمهوری اسلامی باشد.

بی تردید قربانیان اصلی این جنگ مردم دو کشور ایران و اسرائیل خواهند بود و بازندگان از آن نیز دولت‌های اسرائیل و جمهوری اسلامی. دولت اسراییل نماد آپارتاید، زورگویی و تجاوز در منطقه خاورمیانه پی از آن همه کشتار و خرابی در فلسطین با حمایت بیدریغ امپریالیست‌های غربی و اروپایی و در راس آن امپریالیسم آمریکا حالا باید آماج کشورهای تمام جهان برای پذیرش قوانین و مقررات بین‌المللی به ویژه در حوزه تسلیحات غیرمتعارف و به‌ویژه هسته ای قرارگیرد.

جمهوری اسلامی به خاطر افزایش عدم مشروعیت و ناکارآمدی در حکمرانی و سیاست‌های تنش‌آفرین منطقه ای و ایران بر بادده بار دیگر نشان داد که‌ هیچ مسؤولیتی در قبال مردم ایران ندارد. هزینه کردن ثروت و منافع و اعتبار ملی ایران در راه آرمان‌های خودخواهانه‌ای که طی ۴۶ سال همراه با سرکوب و دیکتاتوری بر مردم ایران به ویژه کارگران و زحمتکشان تحمیل کرده است در این جنگ ۱۲ روزه بر همه‌ی مردم ایران آشکار شد. این بی‌اعتباری از دید مردم پاسخی درخور و شایسته خواهد داشت.

در این میان نمی‌توان نقش و عمل‌کرد خیانت‌بار اپوزیسیون راست فاشیستی ارتجاع مخلوع سلطنت طلب و گروه های خودفروخته ی زیر حمایت راست‌ترین جناح امپریالیستی آمریکا را نادیده گرفت. این آتش‌بیاران خیانت‌پیشه تا به آنجا پیشروی کردند که ضمن درخواست حمله نظامی از سوی امپریالیسم آمریکا و صهیونیسم متجاوز، موشک‌‌ و گلوله باران شهرها، منابع و زیرساخت ها و ساختمان‌های مسکونی را جشن گرفتند و این هجوم جنگ‌طلبانه‌ی فاشیستی را فرصتی طلایی برای خود دانسته‌اند.

کارگران و زحمتکشان نیک می‌دانند که راه رفع ستم‌های نزدیک به نیم قرن جمهوری اسلامی نه با جنگ و تجاوز علیه میهن هموار شدنی است و نه با تکیه به نیروی متجاوز خارجی ایجاد می‌شود. تنها در سایه صلح و آزادی که ثمره پیکار و مبارزه همبسته و آگاهانه ملی می‌توان از این شرایط خفقان‌آلودی که جمهوری اسلامی رقم زده است گذشت و زندگی سعادتمندانه و شرافتمندانه را در این کشور استبداد زده فراهم ساخت.

تنها با مبارزه ای با پرچم عدالتخواهی همگانی می توان انواع ستم و بهره‌کشی و تبعیض را از میان برداشت و بر نظم کهنه و ارتجاعی کنونی فایق آمد.

با چنین رویکردی باید کوشید با ادامه‌ی آتش‌بس تا استقرار صلح پایدار،  زمینه همبستگی‌های ملی را گسترش داد و با بهره‌مندی از همبستگی ایجاد شده، سازمان‌های صنفی‌، مدنی و سیاسی را برای شرایط تحول و دگرگونی‌های بنیادین، برپا ‌کرد.

#نه_به_جنگ
#زنده_باد_صلح

info@s-rahkar.org

 

بخش : سياست
تاریخ انتشار : ۱۱ تیر, ۱۴۰۴ ۳:۲۹ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

«طرح مقابله با نفوذ»؛ توطئه‌ای سازمان‌یافته برای سرکوب جنبش دموکراسی‌خواهی

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): سازمان ما تصویب کلیات این طرح را «فاجعه‌ای دیگر در نظام حقوقی کشور» دانسته و ضمن مخالفت با آن، تصویب این طرح را ادامه و تشدید رویکردی می‌داند که در «قانون تشدید مجازات جاسوسی» نیز دنبال شده است؛ قانونی که در یک سال گذشته مبنای صدور احکام سنگین و اجرای احکام اعدام در شماری از پرونده‌ها قرار گرفته است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

حقوق بشر گزینشی نیست؛ از مردم خودتان شروع کنید

شهناز قراگزلو: قوه قضائیه جمهوری اسلامی نمی‌تواند از یک سو خود را مدافع حقوق بشر معرفی کند و از سوی دیگر، در داخل کشور حقوق بنیادین شهروندان را نادیده بگیرد. اگر دفاع از حقوق بشر یک وظیفه انسانی و اخلاقی است، همان‌گونه که سخنگوی قوه قضائیه درباره مستندسازی جنایات میناب می‌گوید، این وظیفه پیش از هر چیز باید در برابر حقوق شهروندان ایران نیز به رسمیت شناخته شود.

مطالعه »

یک ایران، یک ملت و یک ترازنامه…

گودرز اقتداری: نوشته‌ای در فضای مجازی منتشر شده است که با این مطلع آغاز میشود: «ما یک ایران نداریم. دو ایران داریم! یک ایرانِ جهان سومی که از کشورهای منطقه عقب افتاده است، نه برق دارد، نه آب دارد، نه صنعت قابل توجهی دارد، نه زیر ساخت قابل اتکایی دارد و علاوه بر آن همه نخبگان‌اش نیز در حال فرار از کشور هستند و این ایران رو به قهقرا در حرکت است. یک ایرانِ دیگر هم وجود دارد که ۹۵ درصد جمعیت آن باسواد است و در بین ۲۰ کشور اول جهان در تولید علم قرار دارد و در تربیت متخصص از پزشکی گرفته تا مهندسی علوم روز جهان همچون نانو، رباتیک، ژنتیک، هسته‌ای و … سرآمد کشورهای منطقه است» یادداشت زیر در پاسخ به آن برداشت نوشته شده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ علیه دولت ملی مصدق و قانون اساسی مشروطه بود

“پیمان مکه ونظامات خاورمیانه ای”

حقوق بشر گزینشی نیست؛ از مردم خودتان شروع کنید

گزارش ماهانه؛ نگاهی اجمالی به وضعیت حقوق بشر – تیر ماه ۱۴۰۵

انقلاب ۱۳۵۷؛ خیزش میلیونی مردم ایران بود، نه حرکت چند گروه کوچک

بیانیه مجامع اسلامی ایرانیان- در محکومیت کودتای ننگین ۲۸ مرداد ۱۳۳۲