سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲ تیر, ۱۴۰۵ ۱۶:۰۷

سه شنبه ۲ تیر ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۷

ضرورت مقابلۀ هوشیارانه با تهاجم راست افراطی؛ همبستگی مردمی سدّی استوار در دفاع از میهن

هرچند تهدیدهایی چون تکرار کشتار ۶۷ ره به جایی نمی‌برند اما هشداری جدی و خطری جدی‌اند علیه تمامیت ایران و اتفاقاً خاستگاه اصلی‌اش همان نیروی متجاوزی است که سال‌هاست نقشۀ حمله به ایران را از طرق مختلف و از جمله کاشتن جاسوسان و فریب‌خوردگانی در درون نیروهای امنیتی و نظامی ایران طراحی می‌کند. دشمنان واقعی ایران به دنبال رخ دادن فجایعی این‌چنینی‌اند تا دست‌آویزی پیدا کنند برای دفاع دروغین از «حقوق بشر» و ریختن بمب‌های‌شان بر سر مردم ایران.
Getting your Trinity Audio player ready...

 

تجاوز جنایت‌کارانهٔ اسراییل و آمریکا علیه میهن ما، بر خلاف تصّور و توهّم آنان و ایادی معدودشان، منجر به برآمد مردم در هم‌دستی با این جنایت‌کاران جنگی و علیه بشریّت نشد. مخالفت جمع بزرگی از مردم با نظام جمهوری اسلامی بر کسی پوشیده نیست. ‌با این حال این مردم نشان دادند که مهرشان به میهن خود عمیق‌تر از آن و واقع‌بینی‌شان در مورد نیّات ضدّانسانی و ضدّایرانی تجاوزگران دوگانه مستحکم‌تر از آن است که بخواهند به میهن خود پشت کنند و به دشمنان خود روی خوش نشان دهند.

در پی شکست دشمنان جنایت‌کار ایران و ایرانی در متلاشی کردن و تجزیّهٔ میهن ما، جناح‌های راست افراطی موجود در نظام که آنان نیز در نزدیک به نیم قرن گذشته به سهم خود همواره در دشمنی با ایران و ایرانی از هیچ تلاش و جنایتی فروگذار نکرده‌اند، با سودجویی از صلابت مردم بر ضدّبیگانکان در پی تجدید جایگاه خود در قدرت و ادامهٔ دشمنی با مردم و مطالبات بر حقّ آنا‌ن‌اند.

این نیرو در آخرین برآمد خود، نفوذ جاسوسان اسراییلی در نهادهای امنیتی و نظامی را که سال‌هاست توسط لایه‌های نزدیک به حکومت نیز هشدار داده می‌شود، بهانۀ مهر تأیید زدن به کشتار جنایت‌کارانۀ ۶۷ قرار داده و با استناد به فتوای خمینی، تکرار کشتار جمعی زندانیان سیاسی را تشویق و ترغیب می‌کند. «فارس‌نیوز» به جای افشای واقعیّت نفوذ موساد و عوامل خطرناکش، درست در زمانی‌که نیروهای مترقّی با صدایی رسا خواهان آزادی زندانیان سیاسی‌اند، حکم به تکرار کشتار ۶۷ که سال‌هاست از آن به عنوان «فاجعۀ ملی» نام برده می‌شود، داده و می‌نویسد: «به نظر می‌رسد که برخلاف تبلیغات شبکه‌های معاند که اعدام‌های سال ۶۷ را ضدّحقوق بشری نشان می‌دادند و تلاش کردند تا از شخصیّت‌های دخیل در این ماجرا مانند شهید رئیسی به عنوان آیت‌الله اعدام یاد کنند، امروز افکار عمومی جامعه ضرورت چنان برخورد درستی را با شبکهٔ تروریسم داخلی لمس کرده و آن را ارج می‌نهد».

«فارس‌نیوز» از «افکار عمومی» سخن می‌گوید، اما کیست نداند در شرایطی که عفریت جنگ بر سر ایران در پرواز است، چنین خواسته‌ای نه از سوی افکار عمومی واقعی که تنها و تنها از گلوی دشمن ایران و ایرانی می‌تواند بیرون بیاید که هدف‌ نهایی‌اش از هم پاشاندن شیرازۀ کشوری به نام ایران است. طرح این پیشنهاد مخوف و ضدّملّی در حقیقت تداوم همان نفوذی است که در بمباران ۱۲ روزۀ ایران به هدف واقعی‌اش نرسید.

این نوع تهدیدها هرچند ره به جایی نمی‌برند، اما هشداری جدّی و خطری جدّی‌اند علیه تمامیّت ایران و اتّفاقاً خاستگاه اصلی‌اش همان نیروی متجاوزی است که سال‌هاست نقشۀ حمله به ایران را از طرق مختلف و از جمله کاشتن جاسوسان و فریب‌خوردگانی در درون نیروهای امنیّتی و نظامی ایران طراحی می‌کند. دشمنان واقعی ایران به دنبال رخ دادن فجایعی این‌چنینی‌اند تا دست‌آویزی پیدا کنند برای دفاع دروغین و فریب‌کارانه‌شان از «حقوق بشر»، ریختن بمب‌های‌شان بر سر مردم ایران و در نهایت از هم پاشاندن آن. این نوع تهدیدها هشداری جدی است برای هرآن‌که دل در گرو ایران و حقوق بشر واقعی و آبادی و آزادی این کشور دارد.

نیرویی که امروز پس از ۱۲ روز بمباران ایران دغدغه‌اش «سگ گردانی» و حجاب دختران ایران شده و حکم بر تکرار کشتار ۶۷ و اخراج شهروندان افغانستانی‌تبار می‌دهد، همان دشمن مردم و میهن و همان نیرویی‌ست که در میانهٔ تلاش دولت پزشکیان برای تنش‌زدایی منطقه‌ای و کوشش برای توسّل به دیپلماسی برای گشودن برخی گره‌ها از کار مردم، بر شمار اعدام‌ها می‌افزاید تا مردم را نسبت به توانایی خود در تحمیل خواسته‌های‌شان به حکومت ناامید کند.

این نیرو که سود خود را در زیان مردم می‌داند، در ادامۀ همان راه است که پس از حصول آتش‌بس میان ایران و اسراییل و آمریکا، به جای بستن منافذ رسوب جاسوسان اسراییل و غرب، زندانیان سیاسی سابق و کنش‌گران مدنی را تحت پی‌گرد قرار می‌دهد و دستگیر می‌کند، در زهرنوشته‌های روزنامه‌های مردم‌ستیز خود، اعدام گروسی را جار می‌زند، در خطبه‌های نماز جمعه و با فتاوی خود خواست و حکم قتل نتانیاهو و ترامپ صادر می‌کند.

مردمی که در جنبش «زن، زندگی، آزادی» با حضور خود در صحنهٔ نبرد با دشمنان داخلی ایران، ارادهٔ خود را هر چند به صورت محدود به حکومت تحمیل کردند و حجاب اجباری از گیسوان دختران ایران را در عمل برگشودند، همین مردم اکنون با حضور خود در صحنه، مهر خود به میهن را به غارتگران سلطه‌طلب جهانی شناسانده‌اند و تحمیل کرده‌اند. نیروهای راست افراطی از همین مردم، که می‌توانند خواست خود را به دشمنان قدرتمند داخلی و خارجی تحمیل کنند و از هم‌صدایی‌ای که از سوی نیروها و تشکّل‌های مترقّی و آزادی‌خواه و جامعۀ مدنی ایران بر سر آزادی زندانیان سیاسی و لزوم تغییرات اساسی در حکومت‌داری در جهت جلب اعتماد جامعه ایجاد شده، هراس دارند؛ و از سر این هراس است که مبارزان راه آزادی، دموکراسی، برابری و عدالت اجتماعی را با قلم و قدم سرکوب و تهدید به کشتار می‌کنند.

سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) هم‌چنان که پیش‌تر و به تکرار تأکید کرده است، بر لزوم باز کردن فضای سیاسی اصرار دارد. به باور ما، اعتراض، نقد، فعالیّت‌های مدنی و صنفی و روزنامه‌نگاری در هر جامعه‌ای از حقوق بنیادین شهروندی‌اند. کنشگری فعّال شهروندان نشان از زنده بودن جامعه دارد. یکی از ملزومات بستن راه نفوذ جاسوسان، توجّه به این کنشگری‌ها و به رسمیّت شناختن حق تحزّب برای منتقدین و حتی مخالفین است. و آزادی بی‌قید و شرط زندانیان سیاسی از اولین گام‌ها در این مسیر است. امروز که هم‌چنان دشمنان داخلی و خارجی ایران در تداوم نقشه‌های شوم خود برای ویرانی ایران، یا بر طبل جنگ می‌کوبند و یا ندای سرکوب سر می‌دهند، قدم گذاشتن در این مسیر، ضرورتی ویژه دارد.

ما هم‌صدا و همراه با نیروهای مترقّی و میهن‌دوست ایران، نسبت به اقدامات و فشارهای نیروهای راست افراطی قدرت‌طلب و سرکوب‌گر هشدار داده و تنها راه برچیدن نقشه‌های ایران ویران‌کن آنان را رفتن به راه هم‌بستگی ملّی می‌دانیم.

 

چهارشنبه، ۱۷ تیر ۱۴۰۴ (۹ ژوئیهٔ ۲۰۲۵ میلادی)

هیئت سیاسی – اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

 

 

 

 

تاریخ انتشار : ۱۸ تیر, ۱۴۰۴ ۱۰:۱۲ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالگرد تجاوز نظامی امریکا-اسراییل به ایران در جنگ ۱۲ روزه

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): بدون اصلاحات ساختاری در نهادهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و بدون توانمندسازی جامعه مدنی، تقویت انسجام ملی ممکن نخواهد بود؛ آن هم در جهانی که معادلات قدرت، امنیت و توسعه با شتابی بی‌سابقه در حال تغییر است. در چنین شرایطی، راه دیگری برای بقا نیست

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

از گرانی نان تا فسادهای میلیارددلاری؛ چرا فشار فقط بر دوش مردم است؟

شهناز قراگزلو: کارگرانی که پس از سال‌ها پرداخت حق بیمه بیکار شده‌اند، برای دریافت مقرری ناچیز بیکاری با روندی فرسایشی و بازرسی‌هایی مواجه‌اند که بیشتر شبیه تعقیب یک متهم است تا حمایت از یک بیمه‌شده.
این پرسش جدی مطرح است که چرا برای پرداخت ۱۵ میلیون تومان به یک کارگر چنین سختگیری می‌شود، اما همین دقت در برابر فسادهای کلان اقتصادی دیده نمی‌شود.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

از گرانی نان تا فسادهای میلیارددلاری؛ چرا فشار فقط بر دوش مردم است؟

وطن و فوتبال

آوای صلح زنی از کوهستان‌های مایا تا افق انسانیت!

سیاست چاره‌جو و ضرورت انتخاب در شرایط بحرانی

به یاد سعید سلطان‌پور

توافق ۱۵ ژوئن؛ موفقیت دیپلماسی ایران برآمده از تاب‌آوری