سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۷ تیر, ۱۴۰۵ ۱۸:۴۵

چهارشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۵ - ۱۸:۴۵

صدور احکام زندان برای ۸ معلم و فعال صنفی در کرمان

شعبه اول دادگاه انقلاب کرمان ،هشت نفر از معلمان و فعالان صنفی این استان را به اتهام‌هایی چون اقدام علیه امنیت کشور،تبلیغ علیه نظام و عضویت در گروه‌های معاند،به احکام حبس تعزیری محکوم کرد.
Getting your Trinity Audio player ready...

شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی کرمان، احکام حبس تعزیری برای هشت تن از معلمان و فعالان صنفی این استان را صادر کرده است. این افراد با اتهاماتی از جمله «اقدام علیه امنیت ملی»، «تبلیغ علیه نظام» و «عضویت در گروه‌های معاند» مواجه شده‌اند.

مطابق احکام صادره در مرحله بدوی، سه نفر از متهمان شامل مجید نادری، حسین رشیدی زرندی و محمدرضا بهزادپور، هر یک به یک سال حبس تعزیری و همچنین فاطمه یزدانی، میترا نیک‌پور، زهرا عزیزی، لیلا افشار و شهناز رضایی شریف‌آبادی نیز به شش ماه حبس تعزیری محکوم شده‌اند.

گفتنی است تشکیل این پرونده قضایی، در پی شکایت سازمان اطلاعات سپاه استان کرمان و به‌دنبال برگزاری تجمعات صنفی مسالمت‌آمیز از سوی معلمان صورت گرفته است. احکام صادره هنوز قطعی نبوده و مطابق قانون، محکومان می‌توانند نسبت به رأی دادگاه، اعتراض کرده و خواستار تجدیدنظر شوند.

در واکنش به این احکام، شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران با انتشار بیانیه‌ای، ضمن محکوم کردن آن‌ها، از حقوق قانونی معلمان و فعالان صنفی در پیگیری مطالبات‌شان دفاع کرده است. این شورا هشدار داده است که صدور چنین احکامی نه‌تنها مانعی برای ادامه‌ی فعالیت‌های صنفی نخواهد بود، بلکه بر ضرورت تداوم کنش‌های مدنی و مسالمت‌آمیز بیش از پیش تأکید می‌کند.

کانال تلگرمی اتحاد سراسری کارگران و بازنشستگان ایران:
@etehadesarasari
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد, ۱۴۰۴ ۹:۳۸ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

پنجاه سال پس از حماسه هشتم تیر؛ ادای احترام به حمید اشرف و جان‌باختگان فدایی

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): امروز که جامعهٔ ایران همچنان با چالش‌های بزرگ در عرصهٔ آزادی‌های سیاسی، عدالت اجتماعی، حقوق شهروندی و توسعهٔ دموکراتیک روبه‌رو است، پاسداشت یاد جان‌باختگان فداییان خلق یادآور مسئولیت ما در ادامهٔ راه مبارزه برای تحقق آرمان‌هایی است که آنان برای آن زیستند و جان باختند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

پیام دیپلماسی در تشییع جنازه ایران

قرائت قرآن در مراسم تشییع جنازه علی خامنه‌ای نشان داد که تهران به عنوان یک پیروز صحبت می‌کند، نه یک عزادار! آیه مورد نظر، آیه ۱۳ از سوره آل عمران بود، متنی که جنگ بدر را توصیف می‌کند، جایی که نیروی مسلمان با تعداد بسیار کمتر و تجهیزات ضعیف‌تر، ارتش بسیار بزرگتری را «به خواست خدا» شکست داد. این آیه اشاره‌ای آشکار به چیزی بود که بسیاری آن را پیروزی ایران بر آمریکا و اسرائیل در جنگشان علیه این کشور می‌نامند.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

آخرین دادگاه قدرت…

جنوب ایران زیر فشار؛ اکنون زمان مهار بحران است، نه تشدید آن

پنجاه سال پس از هشتم تیر ۱۳۵۵ | مجموعه کامل سخنرانی‌های بزرگداشت حمید اشرف و یاران (روز جان‌باختگان فدایی)

پایه های لرزان امپراطوری – بخش پنجم (آخر)

سخن از دو برجستگی در هستی انقلابی حمید اشرف!

۲۵۰ سالگی آمریکا؛ آیا ترامپ پدیده‌ای استثنایی در تاریخ ایالات متحده است؟