سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۳۰ خرداد, ۱۴۰۵ ۱۵:۵۱

شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۵۱

گزارشی از وضعیت کهن‌سال‌ترین زندانی سیاسی زن در زندان قرچک و وخامت حال او

این زندانی سیاسی در حالی دورۀ حبس ۵ سالۀ خود را می‌گذراند که از بیماری‌های متعددی نظیر تومور، افت فشار و البته مصائب مربوط به کهولت سن- آن هم در شرایط زندان-رنج می‌برد.
Getting your Trinity Audio player ready...

گزارش امتداد از وضعیت کهنسال‌ترین زندانی سیاسی زن در زندان قرچک و وخامت حال او: زندانی که در سن ۷۴ سالگی از تومور، افت فشار و مصائب مربوط به کهولت سن رنج برده و همچنان در بند است

امتداد-گروه خبر: به رغم گذشت ۵۱ روز از حمله رژیم اسرائیل به زندان اوین، همچنان شمار قابل توجهی از زندانیان سیاسی زن در زندان زنان قرچک نگهداری شده و کماکان از وضعیت نامناسبت تحمل حبس و عدم برخورداری از امکانات اولیه رنج می‌برند.

در این میان، وضعیت راحله راحمی‌پور، نیازمند رسیدگی عاجل است. این زندانی سیاسی ۷۴ ساله، سالمندترین زندانی محبوس در بند زنان است.

این زندانی سیاسی در حالی دورۀ حبس ۵ ساله خود را می‌گذراند که از بیماری‌های متعددی نظیر تومور، افت فشار و البته مصائب مربوط به کهولت سن- آن هم در شرایط زندان-رنج می‌برد. خانواده این زندانی سیاسی از حدود دو سال قبل، پیگیر مسئله عدم تحمل کیفر برای او بوده اما با کارشکنی‌ها این مسئله، مدام عقب افتاده و حتی مرخصی درمانی‌اش نیز مرتبا به تعویق افتاده است.

همین امسال و پیش از حمله رژیم اسرائیل به زندان اوین، روال مرخصی‌های درمانی این زندانی سیاسی راه افتاد و با تسلیم سند-که همچنان در توقیف دستگاه قضائی است-به مرخصی مراجعه کرد. بنا بر این بود که این مرخصی درمانی، مجددا برای راحمی‌پور در نظر گرفته شود که پس از حمله به زندان اوین، این مسئله منتفی شد.

🔹با توجه به شرایط سنی، ماجراهای مربوط به انتقال و شرایط زندان قرچک، این زندانی سیاسی در شرایط بسیار بدی به سر می‌برد و ممکن است برای او اتفاق ناگواری رخ دهد.

بر اساس اخبار واصله، مسئولین زندان مدام عنوان کرده‌اند که این زندانی کهنسال سیاسی در حال تمارض به وخامت حال خود بوده و به رغم دفعات متعدد بیهوشی، باز هم اعطای مرخصی یا رسیدگی به درخواست و اعمال عدم تحمل کیفر او مورد بی‌اعتنایی قرار گرفته است.

تا این که امروز-سه‌شنبه-ایشان در حمام به زمین خورده و دچار شکستگی سر شده اما باز هم رسیدگی لازم برای او صورت نگرفته و با ابتدایی‌ترین تجهیزات و بدون برانکارد برای بررسی وضعیت راحمی‌پور اقدام شده است. مدت زمان زیادی این وضعیت تداوم پیدا کرده و وقتی شرایط رو به وخامت گذاشته، ایشان نهایتا به بیمارستان منتقل شده است.

این زندانی سیاسی با صورت متورم و سر شکسته در حال گذراندن دوره نقاهت است که برای فردی در سن و سال او، حصول به بهبودی کامل بسیار دشوار خواهد بود.

با توجه به موافقت قبلی با مرخصی و آماده بودن وثیقه برای اعطای فوری آن، این امکان مهیاست که این زندانی سیاسی در شرایط مناسب پیگیر بهبودی خود شود.

 

بخش : زنان
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد, ۱۴۰۴ ۷:۴۹ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالگرد تجاوز نظامی امریکا-اسراییل به ایران در جنگ ۱۲ روزه

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): بدون اصلاحات ساختاری در نهادهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و بدون توانمندسازی جامعه مدنی، تقویت انسجام ملی ممکن نخواهد بود؛ آن هم در جهانی که معادلات قدرت، امنیت و توسعه با شتابی بی‌سابقه در حال تغییر است. در چنین شرایطی، راه دیگری برای بقا نیست

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

آیا صلح در داخل کشور هم اجرایی خواهد شد؟

ناصر اسالو: اگر قرار باشد همان سیاست‌هایی که سفره مردم را کوچک کرده ادامه یابد، اگر فساد، تبعیض و بی‌عدالتی پابرجا بماند، اگر اقشار فرو دست همچنان بی‌پناه و بازنشسته همچنان فراموش‌شده باشد، مردم صلح را در بیانیه‌ها باور نخواهند کرد.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

حمید اشرف

نقش و سهم ساواک در رشد و گسترش انقلاب اسلامی و فروپاشی رژیم پهلوی

بیانیه «همبستگی جمهوری‌خواهان ایران» پیرامون انعقاد «تفاهم‌نامه» بین دولت‌های ایران و آمریکا

نسخه‌پیچی بر رنج دیگران

آیا صلح در داخل کشور هم اجرایی خواهد شد؟

دست بالا درمذاکرات، بازگشت به مردم