سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۳۰ خرداد, ۱۴۰۵ ۲۲:۰۲

شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۰۲

لوگو مجامع اسلامی ایرانیان

هشدار مجامع اسلامی ایرانیان در باره آنچه که موجودیت ایران را تهدید می‌کند

یکی دانستن جمهوری اسلامی با ایران خطایی بس بزرگ با عواقبی سنگین است، باید این دو را از هم تفکیک کرد و هشیار بود که مخالفت به حق هر آنکس که دل در گرو وطن دارد با این نظام بیگانه با وطن دوستی، موجب وارد شدن خسارت جبران ناپذیر به ایران و حقوق ملی آن نشود. هشدار! وارد شدن به چرخه خشونت و دور باطل ترور از یک سو و اعدامهای روزانه از دیگرسو، دوقطبی کردن جامعه و از بین بردن فضای آشتی ملی است. بدین سبب آنان که به چنین امری دامن می‌زنند، با ایران آزاد و مستقل و یکپارچه دشمنی می‌کنند.
Getting your Trinity Audio player ready...

هموطنان

این روزها، وطن ما ایران، ماتمکده و ایرانیان در درون مرز و برون مرز عزادار و غمگینند. خشمی فروخفته در اثر کشتار و جنایت بی‌سابقه، جامعه را در بر گرفته که این امر، یکی از حساس‌ترین لحظات تاریخ معاصر ایران را موجب شده است. لحظه‌ای که درایت و هوشیاری بسیاری را می‌طلبد تا ایران، وطن همه ما، از این بحران خطرناک عبور کرده و بزرگی و عزت را در استقلال و آزادی با استقرار حاکمیت ملی باز یابد.

مجامع اسلامی ایرانیان، ضمن تسلیت به مردم فهیم و میهن دوست ایران  و همدردی، به ویژه با آنان که این روزها درغم عزیزانی که توسط دستگاه سرکوب و خشونت طلبان به خاک و خون کشیده شده‌اند به سوگ نشسته‌اند یاد آور میشویم:

۱-لازم است توجه کرد از آنجا که؛ جمهوری اسلامی و نظام ولایت فقیه، از سویی با توسل به نظریه غالب در آن، یعنی  “حفظ نظام اوجب واجبات است” با اولویت دادن به “حفظ نظام” بر حفظ وطن، خشونت و ترس را عامل حکومت کرده و از دیگرسو، با اِعمال سیاست النصر بالرعب و دست زدن به کشتارها در جنبش‌های متعدد حق‌طلبانه مردم که هر بار سنگین‌تر از قبل شده است از مردم و حقوق حقه آنها بریده و با عبور جامعه از آن، هویتی بیگانه و جدا از ایران یافته است. بدین خاطر، یکی دانستن جمهوری اسلامی با ایران خطایی بس بزرگ با عواقبی سنگین است، باید  این دو را از هم تفکیک کرد و هشیار بود که مخالفت به حق هر آنکس که دل در گرو وطن دارد با این نظام بیگانه با وطن دوستی، موجب وارد شدن خسارت جبران ناپذیر به ایران و حقوق ملی آن نشود.

هشدار

۲- وارد شدن به چرخه خشونت و دور باطل ترور از یک سو و اعدامهای روزانه از دیگرسو، دوقطبی کردن جامعه و از بین بردن فضای آشتی ملی است. بدین سبب آنان که به چنین امری دامن می‌زنند، با ایران آزاد و مستقل و یکپارچه دشمنی می‌کنند.

۳-  ما خواستار آزادی تمامی زندانیان سیاسی از هر مرام و عقیده هستیم. لازم است این خواست به شعار و امری عمومی و مشترک همگان تبدیل شود.

۴- حفظ وطن و تمامیت ارضی آن، حاکمیت ملی، رعایت حقوق شهروندان و حقوق ملی و… امری همگانی و بر عهده آحاد مردم هر کشوراست . نیروهای مسلح، اعم از نظامی و انتظامی می‌باید به نمایندگی از مردم سهم بزرگی از این امرمهم را عهده‌دار باشند و بدان بپردازند. از این رو، تقویت بنیه نظامی، توان دفاعی و پدافند، از حقوق ملی هر کشور، ضامن استقلال و آزادی آن و غیر قابل مذاکره هستند.

۵- امروز که جامعه در بهت و ماتم است، قدرتهای بیگانه و عوامل وابسته به آنها فرصت را غنیمت شمرده  به آن القای ضعف می‌کنند. با ناتوان خواندن مردم از به دست گرفتن سرنوشت خویش، آنها را صغیر و محتاج قیم “بزرگتر” وانمود می‌کنند تا بدین ترتیب دخالت بیگانه و “تغییر” به کمک آنها را توجیه نمایند. در حالیکه تجربه نشان داده است سپاه پاسداران ازابزارهای مهم سرکوب در ایران است، درعین حال، در لیست سازمانهای تروریستی  قرار دادن این ارگان نظامی، می‌تواند توجیه گر مداخله، هرگونه تجاوز و حمله به گوشه و کنار ایران و بمباران کردنها تحت عنوان “مبارزه با تروریسم” بشود. امری که عواقب وخیمی در پی خواهد داشت. بدین سبب بر تمامی ایرانیانی که دغدغه وطن دارند واجب است هشیار باشند وبا هر گونه مداخله و حمله نظامی تحت هر عنوان و بهانه‌ای مخالفت جدی بنمایند. ازوخواست استقلال کشور در کنار آزادیها نباید غافل شد و لازم است هر بار در شعارهای عمومی بر این حق تاکید نماییم.

۶- بنا بر اینکه اسلام به مثابه بیان استقلال و آزادی، انسان را دارای کرامت و صاحب اختیار میداند و نه تکلیف‌مند، دین و مرام را امری خصوصی دانسته و نه ابزار قدرت، جدایی نهاد دینی و مرامی از دولت را لازمه هرگونه تغییر در ایران می دانیم. از این رو، براین باور هستیم که رژیم ولایت مطلقه که پایه و أساس بر “اسلام فقاهتی” (تکلیفمدار) دارد و ناقص حرمت و کرامت انسان می‌باشد، هم با اسلام  بیگانه است و هم با جمهوریت.

ادامه حیات ملی ایران عبور از این نظام را تنها توسط مردم ایران، بدون دخالت بیگانگان ایجاب می‌کند.

۷-یاد آور می‌شویم، بنا بر گزارش موسسه معتبر لانست، پس از حمله آمریکا در عراق، ۶۰۰ هزار نفر در جنگها اعم از داخلی، فرقه‌ای و تجاوز بیگانه کشته شده اند. عراق هنوز ثبات لازم و هویت یک کشور مستقل و آزاد را نیافته است. ایران زخم خورده امروز نیازمند  هشیاری و خرد جمعی در مبارزه همزمانِ مخالفت با حمله خارجی و ایستادگی در مقابل استبداد داخلی است.

استقلال- آزادی -جمهوری- عدالت اجتماعی

پاینده ایران

مجامع اسلامی ایرانیان
۱۱ بهمن ماه ۱۴۰۴ برابر با ۳۱ ژانویه ۲۰۲۶
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن, ۱۴۰۴ ۷:۰۵ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالگرد تجاوز نظامی امریکا-اسراییل به ایران در جنگ ۱۲ روزه

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): بدون اصلاحات ساختاری در نهادهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و بدون توانمندسازی جامعه مدنی، تقویت انسجام ملی ممکن نخواهد بود؛ آن هم در جهانی که معادلات قدرت، امنیت و توسعه با شتابی بی‌سابقه در حال تغییر است. در چنین شرایطی، راه دیگری برای بقا نیست

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

آیا صلح در داخل کشور هم اجرایی خواهد شد؟

ناصر اسالو: اگر قرار باشد همان سیاست‌هایی که سفره مردم را کوچک کرده ادامه یابد، اگر فساد، تبعیض و بی‌عدالتی پابرجا بماند، اگر اقشار فرو دست همچنان بی‌پناه و بازنشسته همچنان فراموش‌شده باشد، مردم صلح را در بیانیه‌ها باور نخواهند کرد.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

حمید اشرف

نقش و سهم ساواک در رشد و گسترش انقلاب اسلامی و فروپاشی رژیم پهلوی

بیانیه «همبستگی جمهوری‌خواهان ایران» پیرامون انعقاد «تفاهم‌نامه» بین دولت‌های ایران و آمریکا

نسخه‌پیچی بر رنج دیگران

آیا صلح در داخل کشور هم اجرایی خواهد شد؟

دست بالا درمذاکرات، بازگشت به مردم