سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۳۰ خرداد, ۱۴۰۵ ۱۱:۳۷

شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۷

 رضا خندان از زندان اوین به محسنی اژه‌ای: جان زندانیان در خطر است، آنها را آزاد کنید

دادبان: رضا خندان با اشاره به حملات نظامی آمریکا و اسرائیل به ایران و فضای جنگی در تهران تأکید کرده که هزاران زندانی «بی‌دلیل و غیرقانونی» در زندان‌ها محبوس‌اند و زیر بمباران شبانه‌روزی قرار دارند.
Getting your Trinity Audio player ready...

در جدیدترین واکنش‌ها نسبت به وضعیت زندانیان در ایران، نامه‌ای از سوی رضا خندان به رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی منتشر شده که در آن ضمن توصیف وضعیت خطرناک زندانیان در زندان اوین در شرایط جنگی هشدار جدی درباره خطر مرگ و پیامدهای انسانی فاجعه‌آمیز داده شده است.

در این نامه که به تاریخ ۱۲ اسفند ۱۴۰۴ (۳ مارس ۲۰۲۶) نوشته شده، خندان با اشاره به حملات نظامی آمریکا و اسرائیل به ایران و فضای جنگی در تهران تأکید کرده که هزاران زندانی «بی‌دلیل و غیرقانونی» در زندان‌ها محبوس‌اند و زیر بمباران شبانه‌روزی قرار دارند.

او نوشته است که بسیاری از خدمات اساسی مانند غذا و بهداشت برای زندانیان قطع شده و با ادامه این وضعیت احتمال کمبود جیره غذایی و بهداشتی وجود دارد.

به نوشته این زندانی سیاسی، اکنون چهار روز از حمله آمریکا و اسرائیل به ایران سپری می شود و امروز هشدارها و تذکرات ما مانند جنگ ۱۲ روزه نتیجه بخش نبوده و هزاران زندانی بی دلیل و غیر قانونی در زندان‌ها زیر خطر بمباران شبانه‌روزی محبوسند بسیاری از خدمات به زندانیان قطع شده است. در صورت تداوم جنگ احتمال کمبود یا نایاب شدن جیره غذایی و بهداشتی قابل پیش بینی است.

این بار دیگر هیچ عذر و بهانه‌ای پذیرفتنی نیست. مسئولیت مستقیم جان زندانیان با قوه قضاییه و سازمان زندان‌هاست؛ زندانیانی که هنوز عزادار هم بندیان و خانواده‌ها و پرسنلی که عزادار همکارانشان هستند.

چنانچه اقدام فوری در خصوص آزادی زندانیان صورت نگیرد و اتفاق هولناک و جنایتکارانه جنگ ۱۲ روزه یا بدتر و شدیدتر از آن رخ دهد تاریخ در مورد شما بدترین قضاوت ممکن را خواهد کرد و هیچ عذر و بهانه‌ای مقبول نخواهد بود

 

رضا خندان
زندان اوین
۱۲ اسفند ۱۴۰۴»⁩

https://t.me/Dadbanbot

تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند, ۱۴۰۴ ۱۱:۲۰ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالگرد تجاوز نظامی امریکا-اسراییل به ایران در جنگ ۱۲ روزه

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): بدون اصلاحات ساختاری در نهادهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و بدون توانمندسازی جامعه مدنی، تقویت انسجام ملی ممکن نخواهد بود؛ آن هم در جهانی که معادلات قدرت، امنیت و توسعه با شتابی بی‌سابقه در حال تغییر است. در چنین شرایطی، راه دیگری برای بقا نیست

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

آیا صلح در داخل کشور هم اجرایی خواهد شد؟

ناصر اسالو: اگر قرار باشد همان سیاست‌هایی که سفره مردم را کوچک کرده ادامه یابد، اگر فساد، تبعیض و بی‌عدالتی پابرجا بماند، اگر اقشار فرو دست همچنان بی‌پناه و بازنشسته همچنان فراموش‌شده باشد، مردم صلح را در بیانیه‌ها باور نخواهند کرد.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

نقش و سهم ساواک در رشد و گسترش انقلاب اسلامی و فروپاشی رژیم پهلوی

بیانیه «همبستگی جمهوری‌خواهان ایران» پیرامون انعقاد «تفاهم‌نامه» بین دولت‌های ایران و آمریکا

نسخه‌پیچی بر رنج دیگران

آیا صلح در داخل کشور هم اجرایی خواهد شد؟

دست بالا درمذاکرات، بازگشت به مردم

یادمان پنجاهمین سالگرد کشتار حمید اشرف و یارانش