سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۹ خرداد, ۱۴۰۵ ۰۰:۰۲

شنبه ۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۰:۰۲

لوگو مجامع اسلامی ایرانیان

به مناسبت سالگرد درگذشت دکتر محمد مصدق، «معاصر کورش کبیر»

تنها راه برون‌رفت و نجات ایران از این بحران و تهدید، ملی و درونی است. ایرانِ یکپارچه، سربلند و رشد‌یاب، و زیست با کرامت انسانی، در بازیافت استقلال و آزادی به یُمن کوشش زنان و مردان حقوند ممکن می‌شود. مراجعه به قدرت‌های بیگانه تحت هر عنوان و امید بستن به وابستگان تحت حمایت آنها، نقض آشکار استقلال و آزادی است که کشور را با خطرات جدی، از بازسازی مجدد استبداد تا ناآرامی و جنگ داخلی و تجزیه، مواجه خواهد کرد.

هنگامی که دکتر مصدق از دنیا رفت، گاستون فورتیه در روزنامهٔ پرتیراژ فرانسوی لوموند نوشت: «معاصر کورش کبیر» از دنیا رفت. او از جمله نوشت: «… در زمان قدرت او، مخالفانش با مسئله‌ای مواجه شدند که در تاریخ ایران سابقه نداشت: مصدق کاملاً شرافتمند و پاکدامن بود. نه می‌شد او را خرید، نه می‌شد او را به رسوایی آلوده کرد.»

دکتر مصدق که سیاست موازنهٔ منفی را روش اجرای سیاست داخلی و خارجی حکومت خویش قرار داد، الگویی خدشه‌ناپذیر برای مبارزات مردم در جهانِ تحت سلطه شد و ماند.

از این رو بود که نظام‌های سلطه، انگلستان و آمریکا، او و تفکرش را خطری جدی برای منافع خود در جهانِ زیر سلطه یافتند و توسط عوامل خود در داخل، از دربار تا بخشی از روحانیت، علیه حکومت ملی او کودتایی را سازمان دادند.

چهاردهم اسفند یادآور درگذشت بزرگمردی است که حق حاکمیت را از آنِ مردم می‌دانست و عمیقاً بدان باور داشت. وی بر این باور بود که استقلال و آزادی، دو اصل تفکیک‌ناپذیر و لازمهٔ استقرار و پایداری مردم‌سالاری و نیز رشد و عدالت اجتماعی هستند.

از روی اتفاق نیست که هرگاه در ایران جنبشی حق‌طلبانه بر ضد استبداد و وابستگی شکل گرفته و می‌گیرد، نام مصدق به عنوان الگو و مظهر پایداری در مبارزهٔ پیگیر بر ضد استبداد و استعمار مطرح می‌شود.

هموطنان:

ایران امروز در یکی از حساس‌ترین و پرخطرترین برهه‌های تاریخ یکصد سالهٔ اخیر خود با دو پدیدهٔ استبداد و استعمار در تقابل قرار گرفته است. بحرانی که از سویی با بی‌کفایتی حاکمیت استبدادیِ فاسد و خونریز، که با کودتا علیه جمهوریت استقرار یافت، و از سوی دیگر با حملهٔ جنایتکارانهٔ آمریکا و اسرائیل و بمباران‌های بی‌سابقه، حیات ملی و تمامیت ارضی کشور را با خطر جدی مواجه کرده است.

از این روست که مبارزهٔ زنان و مردانی که دغدغهٔ وطن دارند برای استقرار حق حاکمیت بر سرنوشت خویش، برخورداری از حقوق انسانی، حقوق شهروندی، حقوق ملی، حق ایران به عنوان عضوی از جامعهٔ جهانی و حقوق طبیعت، بیش از پیش نیازمند الگوبرداری از آرمان و آرزوی آن رادمرد بزرگ و همبستگی ملی است.

هشدار که تنها راه برون‌رفت و نجات ایران از این بحران و تهدید، ملی و درونی است. ایرانِ یکپارچه، سربلند و رشد‌یاب، و زیست با کرامت انسانی، در بازیافت استقلال و آزادی به یُمن کوشش زنان و مردان حقوند ممکن می‌شود. مراجعه به قدرت‌های بیگانه تحت هر عنوان و امید بستن به وابستگان تحت حمایت آنها، نقض آشکار استقلال و آزادی است که کشور را با خطرات جدی، از بازسازی مجدد استبداد تا ناآرامی و جنگ داخلی و تجزیه، مواجه خواهد کرد.

تأکید می‌کنیم در حالی که در این روزهای سخت و سرنوشت‌ساز، سامانهٔ تبلیغاتی دشمنان ایران تمامی کوشش خود را برای دوقطبی کردن جامعه و از هم گسستگی آن به کار می‌برد، ورای عقیده و نظر و مخالفت‌ها، همبستگی ملی تمامی ساکنان ایران‌زمین در صیانت از تمامیت ارضی، حفظ استقلال و آزادی دربرابر تجاوز بیگانه و عوامل آنها ، امری ملی و حیاتی است.

پاینده ایران

دبیرخانهٔ مجامع اسلامی ایرانیان

تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند, ۱۴۰۴ ۳:۱۹ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

ترامپ، توافق با جمهوری اسلامی ایران و پیمان ابراهیم

چنین می‌نماید که زور ترامپ برای خلق «بیگ بنگ»ی نو چندان پرزور نیست.

گره «پیوستن عربستان و قطر به پیمان ابراهیم» به پایان جنگ با ایران را قطر و عربستان به کوری کشاندند.

کوری گره همزمان پیام روشنی را با خود دارد؛

بدون ایران، نظمی نو در منطقه، باختر آسیا؛ حاکم نخواهد شد.

آمریکا باید در ملاحظات سیاسی خود نقش ایران را از «تهدید» به «بازیگر ضروری» بازتعریف کند.

ایران دیری‌ست در پی شناسایی این نقش خود از سوی امریکا بوده است.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

آغاز تغییرات با آزادی زندانیان سیاسی ملی اندیش

رفیق نازنین مان، داود عسگر پور عزیز بدرود

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

تاثیرات جنگ و بحران‌ها بر بهداشت زنان، به مناسبت ۲۸ ماه مه

مورخ آمریکایی: «هر دولتی که با حمایت ایالات متحده به قدرت برسد، فاقد مشروعیت خواهد بود.»

ترامپ، توافق با جمهوری اسلامی ایران و پیمان ابراهیم