سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲ اردیبهشت, ۱۴۰۵ ۱۳:۳۵

چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۵

نسرین رضایی، سازمان اتحاد فدائیان خلق ایران

در سوگ رفیق نسرین رضائی؛ اطلاعیه سازمان اتحاد فدائیان خلق ایران

با اندوه بسیار باخبر شدیم که دوست، یار و رفیق دیرینهٔ ما، نسرین رضائی پس از تحمل چند سال بیماری در روز یکشنبه ٢٣ فرورین ١٤٠٥، چشم بر جهان فرو بست. رفیق نسرین رضائی در سال ١٣٥٤ در اوان جوانی با تمامی اعضای خانواده اش که از اعضا و یا هوادران سازمان مجاهدین خلق ایران بودند، توسط ساواک دستگیر و تحت شکنجه قرار گرفت و در بیدادگاههای رژیم شاهنشاهی به حبس ابد محکوم شد. نسرین جوان در زندان تغییر موضع داده و به ایده های چپ گرایش پیدا کرد. این انتخاب رفیق نسرین، کار ساده ای نبود او با وجود علاقه و پیوندهای ...

با اندوه بسیار باخبر شدیم که دوست، یار و رفیق دیرینهٔ ما، نسرین رضائی پس از تحمل چند سال بیماری در روز یکشنبه ۲۳ فرورین ۱۴۰۵، چشم بر جهان فرو بست.

رفیق نسرین رضائی در سال ۱۳۵۴ در اوان جوانی با تمامی اعضای خانواده اش که از اعضا و یا هوادران سازمان مجاهدین خلق ایران بودند، توسط ساواک دستگیر و تحت شکنجه قرار گرفت و در بیدادگاههای رژیم شاهنشاهی به حبس ابد محکوم شد.

نسرین جوان در زندان تغییر موضع داده و به ایده های چپ گرایش پیدا کرد. این انتخاب رفیق نسرین، کار ساده ای نبود او با وجود علاقه و پیوندهای عاطفی که با اعضاء خانواده اش داشت و احترام عمیقی که برای آنان بخصوص برادران مجاهدش که اعدام شده و یا در درگیری با ساواک کشته شده بودند، قائل بود، آگاهانه از انتخاب خود دفاع می‌کرد.

نسرین در دی ماه سال ۱۳۵۷ از زندان آزاد شد و به صفوف سازمان چریک های فدائی خلق ایران پیوست. در پی انشعاب بزرگ خرداد ماه ۱۳۵۹ در سازمان، رفیق نسرین فعالیت خود را در سازمان چریک های فدائی خلق ایران- اقلیت پی گرفت. با تشدید سرکوبها و دستگیری و اعدام مبارزین و مخالفین توسط رژیم جنایتکار اسلامی، رفیق نسرین همچون هزاران فعال سیاسی، مجبور به ترک کشور شد و سپس در خارج از کشور نقش فعالی در تدوین، انتشار و توزیع نشریه “کار تئوریک” ایفا کرد. این فعالیتها با همراهی بخش دیگری از رفقائی که در ایران از اقلیت کناره گیری کرده بودند به تشکیل “سازمان آزادی کار ایران – فدائی”، انجامید.

پس از طی پروسه وحدت میان “سازمان آزادی کار ایران – فدائی” و “سازمان فدائیان خلق ایران” و سپس اتحاد آن با “سازمان چریک های فدائی خلق ایران – شورای عالی” که به تشکیل “سازمان اتحاد فدائیان خلق ایران” انجامید، رفیق نسرین مدت کوتاهی به فعالیت تشکیلاتی ادامه داد. وی از جمله انسانهایی بود که هر کار یا مسئولیتی را بر عهده می گرفت، با دقت و پیگیری پیش برده و به سرانجام می رساند.

ضمن ادامه مبارزه در تبعید به اشکال دیگر، نسرین عزیز، همواره با مهربانی و گشاده روئی پذیرای رفقائی بود که به عناوین مختلف در آپارتمان کوچک آنها در پاریس، گرد هم می آمدند. او با وجود آنکه داغ سنگین کشته شدن برادران و خواهرانش توسط حکومت شاه و حکومت اسلامی را بر دل وجان داشت، انسانی شاداب و سرشار از شور زندگی بود.

سازمان اتحاد فدائیان خلق ایران، درگذشت رفیق نسرین رضائی را به همسر او رفیق حیدر، دختر دلبندشان، مارال عزیز، خانواده مبارز و محترم رضائی، همرزمان و همه دوستان وآشنایان وی صمیمانه تسلیت گفته و یاد و خاطر عزیزش را گرامی می دارد.

 

سازمان اتحاد فدائیان خلق ایران

سه‌شنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۵ / ۱۴ آوریل ۲۰۲۶

تاریخ انتشار : ۲۷ فروردین, ۱۴۰۵ ۹:۰۶ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

گرامی باد یاد جزنی و یاران!

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): در پنجاه و یکمین سالگرد قتل رفیق بیژن جزنی و یارانش، با میراث ضدامپریالیستی، عدالت طلبانه و آزادیخواهانه فدائیان خلق تجدید عهد می کنیم. مقاومت جانانه مردم ایران در برابر تجاوز امپریالیستی – صهیونیستی، ادامه نبرد ضداستعماری رئیس‌علی ها، حیدر عمواوغلی ها، مصدق ها و جزنی هاست.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

چرخش در بوداپست؛ پیامدهای داخلی و بین‌المللی شکست اوربان

شهناز قراگزلو: نقش جامعه، به‌ویژه نسل جوان، در این تحول برجسته بود. مشارکت بی‌سابقهٔ رأی‌دهندگان نشان داد که بخش بزرگی از مردم خواهان تغییرند و انتخابات را به نوعی همه‌پرسی علیه وضعیت موجود تبدیل کردند. این حضور گسترده، مشروعیت نتیجه را تقویت و انتظارات تازه‌ای را به دولت جدید تحمیل کرد.

مطالعه »

سپر انسانی و تناقض روایت‌ها..

گٖودرز اقتداری: آن مدعیان همیشگی که حماس و ایران را به سوء استفاده از سپر انسانی برای پوشش از نیروها و مهمات متهم می‌کنند، اینجا حضور ندارد که پاسخ دهند اگر ایران ساختمان هتلی و یا ساختمان تجاری را در بحرین هدف گرفته باشد آیا به یک منطقه جنگی و نیروی متخاصم حمله کرده است یا یک هتل را هدف قرار داده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

پیام به اومانیته ارگان حزب کمونیست فرانسه…

بحران چندلایه دیابت در ایران؛ از کمبود انسولین تا نابرابری درمان

جبهه اصلاحات ایران: اعتماد به تیم مذاکره‌کننده به عنوان کارگزاران اراده ملی، شرط لازم پیشبرد توافق پایدار است

زندگی زیر سایه جنگ از من انسان دیگری ساخت – روایت جنگ از درون

روزهای پرتعلیق آتش‌بس – روایت جنگ از درون

پیروزی سیاسی جمهوری اسلامی بر آمریکا و اسرائیل و چالش “چپ”!