سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۵ خرداد, ۱۴۰۵ ۲۲:۱۷

جمعه ۱۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۱۷

بیانیۀ انجمن صنفی روزنامه‌نگاران تهران دربارۀ موج بیکاری اصحاب رسانه

انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران: این تشکل با بیانیه‌ای هشدار درباره تشدید مشکلات اقتصادی و زیرساختی رسانه‌ها، خواستار اقدام فوری برای حمایت از مطبوعات و رسانه‌های برخط شد و برای جلوگیری از ادامه انتشار نیرو در این حوزه محدود شد

متن این بیانیه به شرح زیر است:

«شواهد میدانی و گزارش‌های دریافتی حاکی از آن است که در ماه‌های اخیر، تشدید مشکلات مالی مؤسسات رسانه‌ای، در کنار افزایش چشمگیر هزینه‌های تولید ـ به‌ویژه در حوزه کاغذ و چاپ ـ کاهش منابع درآمدی، خصوصاً در بخش تبلیغات، و نیز اختلال در دسترسی به زیرساخت‌های ارتباطی اینترنت، فعالیت بسیاری از رسانه‌ها را با دشواری‌های مضاعف مواجه ساخته است.

در این میان، محدودیت‌های ارتباطی و قطع اینترنت بین‌المللی، آثار عمیق‌تری بر عملکرد رسانه‌های برخط برجای گذاشته است. قطع دسترسی، محدود شدن برخی بسترهای ارتباطی، دشواری در انتشار و توزیع محتوا و اختلال در ارتباط دوسویه با مخاطبان، عملاً بخشی از کارکردهای اصلی رسانه‌های دیجیتال را با اختلال مواجه کرده است.

در نتیجه این شرایط، برخی مطبوعات ناگزیر به کاهش حجم و تعداد صفحات خود شده‌اند و شماری از رسانه‌ها نیز فعالیت خود را محدود یا متوقف کرده‌اند. همزمان، رسانه‌های اینترنتی نیز به دلیل کاهش دسترسی مخاطبان، با اُفت کارایی و درآمد مواجه شده‌اند.

پیامد نگران‌کننده این روند، بروز موجی از تعدیل نیرو در اسفندماه و فروردین‌ماه بوده است که به بیکار شدن تعدادی از روزنامه‌نگاران و فعالان رسانه‌ای انجامیده و این امر علاوه بر فشارهای معیشتی بر این قشر، موجب از دست رفتن بخشی از ظرفیت حرفه‌ای و تجربه ارزشمند رسانه‌ای کشور می‌شود.

انجمن صنفی روزنامه‌نگاران تهران ضمن تأکید بر ضرورت حمایت از رسانه‌ها، توجه جدی متولیان امر را به موارد زیر جلب می‌کند:

  •  اتخاذ تدابیر فوری برای مدیریت و کاهش هزینه‌های تأمین کاغذ و چاپ برای مطبوعات
  •  تسهیل دسترسی پایدار رسانه‌های برخط به زیرساخت‌های ارتباطی به‌منظور حفظ ارتباط مؤثر با مخاطبان
  •  طراحی و اجرای سازوکارهای حمایتی برای جلوگیری از تعدیل نیرو و حمایت از روزنامه‌نگاران بیکارشده
  •  تقویت گفت‌وگوی سازنده با نهادهای صنفی رسانه‌ای برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های کارشناسی در مدیریت شرایط موجود»

 

بیانیه انجمن صنفی روزنامه‌نگاران تهران درباره وضعیت رسانه‌ها و معیشت روزنامه‌نگاران

 

Print Friendly, PDF & Email
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردین, ۱۴۰۵ ۱۰:۵۳ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

ترامپ، توافق با جمهوری اسلامی ایران و پیمان ابراهیم

چنین می‌نماید که زور ترامپ برای خلق «بیگ بنگ»ی نو چندان پرزور نیست.

گره «پیوستن عربستان و قطر به پیمان ابراهیم» به پایان جنگ با ایران را قطر و عربستان به کوری کشاندند.

کوری گره همزمان پیام روشنی را با خود دارد؛

بدون ایران، نظمی نو در منطقه، باختر آسیا؛ حاکم نخواهد شد.

آمریکا باید در ملاحظات سیاسی خود نقش ایران را از «تهدید» به «بازیگر ضروری» بازتعریف کند.

ایران دیری‌ست در پی شناسایی این نقش خود از سوی امریکا بوده است.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

آن روزهای ماه

سقوط اعتبار دیپلماتیک آلمان؛ استثناگرایی استانداردهای دوگانه و رویگردانی جنوب جهانی

احزاب ناسیونالیست کرد و پروژه شکست‌خورده آمریکا ـ اسرائیل: مسئولیت‌پذیری یا ادامه سکوت؟

وقتی AI شهر ساخت عشق، خشونت و شورش آغاز شد!

آمار ۴۰ هزار کشته اعتراضات ایران از کجا آمده است؟

تنگهٔ هرمز به قدمت تاریخ کهن است