سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۳ مرداد, ۱۴۰۵ ۱۹:۱۲

شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۱۲

وداع با اکبر عبدی؛ کمدینی که درام را به خنده پیوند زد

دبیرخانۀ شورای مرکزی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): اکبر عبدی با مجموعهٔ تلویزیونی «باز مدرسم دیر شد» (۱۳۶۲) وارد خانه‌های مردم شد و از همان آغاز، با بازی طبیعی، صمیمی و بی‌تکلف خود، جایگاهی ویژه در دل مخاطبان یافت.
Getting your Trinity Audio player ready...

درگذشت اکبر عبدی آقاباقر، هنرمند محبوب و چهره ماندگار سینما و تلویزیون ایران، موجب اندوه عمیق شد. او که در ۴ شهریور ۱۳۳۹ در محله نازی‌آباد تهران و در خانواده‌ای اردبیلی–تهرانی چشم به جهان گشود، بیش از چهار دهه با نقش‌آفرینی‌های درخشان خود، خنده را به خاطره جمعی ایرانیان تبدیل کرد.

اکبر عبدی با مجموعهٔ تلویزیونی «باز مدرسم دیر شد» (۱۳۶۲) وارد خانه‌های مردم شد و از همان آغاز، با بازی طبیعی، صمیمی و بی‌تکلف خود، جایگاهی ویژه در دل مخاطبان یافت. او هنرمندی بود که مرز میان نقش و زندگی را از میان برداشت و با تنوع کم‌نظیر در شخصیت‌هایی که خلق کرد، چند نسل را با خود همراه ساخت.

درگذشت او در ۲ مرداد ۱۴۰۵ و در سن ۶۵ سالگی، تنها غیبت یک بازیگر نیست؛ از دست رفتن بخشی از تاریخ احساسات، خاطرات و لحظه‌های مشترک مردم ایران است.

سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) برای خانواده محترم ایشان، دوستان، همکاران و همه دوستداران هنر ایران آرزوی صبر دارد. یادش گرامی، نامش ماندگار و میراث هنری‌اش جاودانه.

 

شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۵ (۲۵ ژوئیه ۲۰۲۶میلادی)

دبیرخانۀ شورای مرکزی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت

تاریخ انتشار : ۳ مرداد, ۱۴۰۵ ۵:۰۶ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بحران نظامی تنگه هرمز، خطر گسترش آن، آینده‌ای مبهم و غیرقابل مهار برای ایران، منطقه و اقتصاد جهانی

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) از همه جریان‌های سیاسی آزادی‌خواه، دموکراسی‌خواه، ملی و توسعه‌گرا که دغدغه عزت، امنیت و آینده ایران را دارند، می‌خواهد با اقدامی هماهنگ و فراگیر، پیام روشن مردم و نیروهای صلح‌طلب ایران را به افکار عمومی جهان، نهادهای مدنی، نهادهای بین‌المللی و دولت‌های درگیر در این بحران برسانند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

وداع با اکبر عبدی؛ کمدینی که درام را به خنده پیوند زد

فلسفه اپیکور؛ نبوغ روشنفکران یونان باستان.

«دولت – ملت» به مثابه برساختی تاریخی از قدرت و همبستگی – انتشار مجموعه چهار بخش

چرا عادی‌سازی سلطنت با میراث جنبش فدائیان ناسازگار است؟

تداوم کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» با پیوستن زندان نیشابور در هفته صدوسی‌ام در ۵۹ زندان

دوقطبی های کاذب؛ هنگامی که وطن‌دوستی به ابزار توجیه جنگ‌طلبی بدل می‌شود