سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۵ مرداد, ۱۴۰۵ ۰۲:۳۲

دوشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۲:۳۲

بیانیه نهایی اجلاس اوراسیا اعلام شد  

برگردان:  علی قره جه لو:  آمریکا با رویکرد هژمونیک خود و تمایل به استفاده از ناتو به عنوان ابزار، صلح جهانی را تهدید می کند.  کشورهای هدف، به ویژه روسیه، واقعا تهدیدی برای اروپا محسوب نمی شوند. آنچه به امنیت جهانی خدمت خواهد کرد، سازماندهی مجدد ناتو نیست، بلکه در واقع لغو ناتو است.  بدین ترتیب، کشورهای اروپایی از بارهای جدید و سنگین تحمیل شده توسط آمریکا بر اعضای ناتو رهایی خواهند یافت.
Getting your Trinity Audio player ready...

برگردان:  علی قره جه لو

توضیح مترجم:

“مرکز تحقیقات ابتکار تمدن های جهانی” در عکس العمل به اجلاس ناتو در آنکارا، ابتدا اجلاسی با عنوان، کنفرانس بین المللی امنیت در جهان و ناتو، در تاریخ ۲۶ تا ۲۷ ژوئن ۲۰۲۶ در استانبول برگزار کرد، که با یک بیانیه شش ماده ای به کار حود پایان داد.  کنفرانس دوم مرکز تحقیقات تمدن های جهانی بعد از آخرین اجلاس ناتو که در تاریخ ۷ تا ۸ ژوئیه ۲۰۲۶ در آنکارا برگزارشد، کنفرانس دومی با عنوان “اتحاد برای جلوگیری از جنگ های بزرگ” در آنکار برگزار کرد، که بیانیه نهایی آن در ده ماده به اطلاع افکارعمومی جهان رسانده شد.  بیانیه شش ماده ای کنفرانس اول را می توانید در لینک پایین مشاده کنید:

*****

کنفرانس بین المللی با عنوان “اتحاد برای جلوگیری از جنگ های بزرگ” که توسط مرکز پژوهش ابتکار تمدن های جهانی (DÜNYA-MER) در هتل میرا پالاس آنکارا برگزار شد، با حضور ۲۰۰ مهمان برجسته از ۴ قاره که در تاریخ ۱۸ تا ۱۹ ژوئیه ۲۰۲۶ در آنکارا برگزار شد، پس از دو روز فعالیت به پایان رسید.  در این اجلاس، معماری امنیت جهانی در چهار جلسه جداگانه مورد بحث قرار گرفت.  پس از جلسه، رئیس دونیا-مر، پروفسور دکترسمیح کورای، بیانیه نهایی ۱۰ ماده ای را به اطلاع عموم رساند.  در این بیانیه اعلام گردید که ایجاد یک اتحاد جامع و راهبردی بین ترکیه، روسیه، چین و ایران (TRÇI) برای مقابله با خطرات درگیری جهانی حیاتی است، و راه حل های جایگزینی برای مقابله با ساختار امنیتی فعلی سیستم آتلانتیک محور ارائه شد.

اعلامیه نهایی کنفرانس اتحاد برای جلوگیری از وقوع جنگ بزرگ

دراین نشست  سخنرانان از آمریکا، آلمان، آذربایجان، بلاروس، فرانسه، آفریقای جنوبی، انگلستان، ایران، اسپانیا، سوئیس، ایتالیا، ژاپن، جمهوری ترک قبرس شمالی، روسیه، جمهوری دموکراتیک عربی صحرا، ترکیه و یونان به ترتیب حروف الفبا سخنرانی خود را ارائه دادند.  میهمانان شامل  وزرا، نمایندگان مجلس، سفرا، ژنرال های بازنشسته، دانشمندان، سیاستمداران، دیپلمات ها، نظامیان و کارشناسان، مسئله “اتحاد برای جلوگیری از جنگ بزرگ” را از دیدگاه های مختلف مورد بحث قرار دادند.  دیدگاه هایی را که بر سر آن ها اجماع بوجود آمد می توان به شرح زیر خلاصه کرد:

۱.  منشاء تهدیداتی که می توانند به جنگ بزرگ منجر شود از سوی ایالات متحده و اسرائیل است.  حمله آمریکا و اسرائیل به ایران، تجمع نیروهای آمریکا در اوکراین و استقرار نیروهای نیابتی علیه روسیه، نسل کشی اسرائیل در غزه و حملات به لبنان، جنگ های منطقه ای هستند که خطر آغاز جنگ بزرگ را دارند، از جمله “استفاده از سلاح های هسته ای تاکتیکی”.

۲.  آمریکا با رویکرد هژمونیک خود و تمایل به استفاده از ناتو به عنوان ابزار، صلح جهانی را تهدید می کند.  کشورهای هدف، به ویژه روسیه، واقعا تهدیدی برای اروپا محسوب نمی شوند. آنچه به امنیت جهانی خدمت خواهد کرد، سازماندهی مجدد ناتو نیست، بلکه در واقع لغو ناتو است.  بدین ترتیب، کشورهای اروپایی از بارهای جدید و سنگین تحمیل شده توسط آمریکا بر اعضای ناتو رهایی خواهند یافت.

۳.  فرآیند انتقال مرکز ثقل قدرت تولید از غرب به شرق و از شمال به جنوب بدون وقفه ادامه دارد و شکاف به طور نسبی با سرعت زیادی بیشترشود.  همزمان، سلطه دلار آمریکا بر جهان به عنوان یک واسطه مبادله جهانی در حال تضعیف است. عنصر غالبی که برای بازگرداندن هژمونی جهانی به دست آمریکا سپرده شده بود، به قدرت ویرانی تقلیل یافته است.

۴.  هیچ قدرتی جنگی را آغاز نمی کند که از ابتدا مشخص باشد نمی تواند پیروز شود.  تنها راه جلوگیری از آغاز جنگ بزرگ توسط ایالات متحده برای تبدیل شدن دوباره به ارباب جهان، ایجاد نیروی بین المللی در سطح آن برای بازدارندگی است.

۵.  در شرایط امروزی، ستون فقرات چنین قدرتی اتحاد ترکیه – روسیه – چین – ایران (TRÇI) است.  توسعه همکاری متقابل بین این کشورها کافی نیست تا این وحدت به سطح مؤثر بازدارندگی برسد.  اتحادیه ای که قرار است ساخته شود باید کیفیت یک اتحاد راهبردی جامع را داشته باشد که حوزه های دیگری را نیز در بر می گیرد که امنیت را پشتیبانی می کنند.

۶.  علاوه بر اینکه این اتحاد راهبردی بازتاب دهنده نیاز عینی و ضروری برای هر چهار کشور مورد نظر است، این اتحاد همچنین به عنوان پایه ای محکم عمل می کند که راه را برای همکاری ها و اتحادهای منطقه ای دیگر که به حفاظت از امنیت جهانی کمک می کنند، هموار می کند. همچنین محیطی فراهم می کند که تقویت جبهه های داخلی کشورهای جهان در حال توسعه و تقویت همبستگی میان ملت ها را تسهیل می کند.

۷.  یکی از عواملی که مانع ازتوسل آمریکا و اسرائیل به سلاح هسته ای در حملات به ایران می شود، بدون شک چتر هسته ای است که همکاری ایران با روسیه و چین فراهم می کند.  در واقع، اگر اتحاد راهبردی ترکیه-روسیه-چین-ایران (TRÇI) برقرار می شد، حمله آمریکا و اسرائیل به ایران از همان ابتدا غیرممکن می شد.

۸.  امنیت در جهان بیانگر نیازهای تمام بشریت است، نه تنها برای کشورها و مردمی که مورد هدف آمریکا و ناتو قرار گرفته اند، بلکه همچنین برای کشورهای آتلانتیک.  ائتلاف ترکیه-روسیه-چین-ایران (TRÇI) همچنین پایه محکمی برای تشکیل جبهه بشریت علیه جنگ بزرگ فراهم می کند.

۹.  فرایند فروپاشی در سیستم آتلانتیک منجر به زوال تمام ارزش هایی شده که تمدن غربی در دوران رشد خود به بشریت بخشیده است.  جهان در حال توسعه که از درون جهان ستمدیدگان زاده شده و نقطه ثقل آن در آسیاست، همچنین زمینه ای است که تمدن جدیدی که تمام بشریت آرزویش را دارد، ازآن برمی خیزد.  جلوگیری از جنگ بزرگی که توسعه این تمدن را مختل کند، مانع از آن خواهد شد که صفحه تاریک جدیدی در تاریخ نوشته شود.

۱۰.  سخنرانانی که از آسیا، اروپا، آفریقا و قاره آمریکا در کنفرانس “اتحاد برای جلوگیری از جنگ بزرگ” که طیف وسیعی از سیاست را پوشش می داد، شرکت کردند.  با وجود تفاوت های کلی در دیدگاه ها و رویکردهایشان، اشتراکات در آرزوهایشان توجیه کننده توصیف این نشست به عنوان اجلاس اوراسیا است که پاسخی به اجلاس ناتو است که در ۷-۸ ژوئیه در آنکارا برگزار شد.

 

با احترام به افکار عمومی جهان اعلام می شود.

 

 

PEN S.Az. : ( 8- 7)  ژوئن ده آنکارادا ناتو ایجلاسی بارده

 

لینک اصل بیانیه:

DÜNYA-MER öncülüğündeki Avrasya Zirvesi tamamlandı! Sonuç bildirgesi ilan edildi

 

تاریخ انتشار : ۴ مرداد, ۱۴۰۵ ۱۱:۲۱ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بحران نظامی تنگه هرمز، خطر گسترش آن، آینده‌ای مبهم و غیرقابل مهار برای ایران، منطقه و اقتصاد جهانی

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) از همه جریان‌های سیاسی آزادی‌خواه، دموکراسی‌خواه، ملی و توسعه‌گرا که دغدغه عزت، امنیت و آینده ایران را دارند، می‌خواهد با اقدامی هماهنگ و فراگیر، پیام روشن مردم و نیروهای صلح‌طلب ایران را به افکار عمومی جهان، نهادهای مدنی، نهادهای بین‌المللی و دولت‌های درگیر در این بحران برسانند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

آینده ناتو و ترکیه

بیانیه نهایی اجلاس اوراسیا اعلام شد  

جنگ ایران و مبارزه راهبردی در ایالات متحده آمریکا

تنهایی در زمانه آشوب

اعتصاب زندانیان قزلحصار در اعتراض به اعدام‌ها وارد دوازدهمین روز شد

ثابت ها در موقعیتی ناپایدار