سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۴ تیر, ۱۴۰۵ ۰۲:۰۶

چهارشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۵ - ۰۲:۰۶

۲۳ آبان روز عزای عمومی درکردستان

امضا کنندگان این فراخوان از مردم کردستان انتظار دارند با حمایت از خانواده های دیگر زندانیان سیاسی و مدنی محکوم به اعدام، دراعتراض به اجرای احکام اعدام بعنوان یک جنایت ضد بشری همصدا شوند و نارضایتی خود را به شیوه های مدنی از نقض اشکار حقوق بشر در کردستان ایران به گوش جهانیان برسانند

Getting your Trinity Audio player ready...

مردم آگاه و شریف کردستان !

درطی چند روز گذشته قوه قضاییه ی حکومت اسلامی بی اعتنا به هشدار سازمانها و نهادهای حقوق بشری حکم اعدام سه جوان کرد را بدون اطلاع خانواده و وکلای آنها به مرحله اجرا گذاشت. حبیب‌الله گلپری‌پور، رضا اسماعیلی و شیرکو معارفی سه زندانی سیاسی کردی بودند که در چند سال گذشته از سوی نیروهای امنیتی ایران بازداشت و پس از تحمل ماهها شکنجه و اسارت، در دادگاهای غیر علنی و بدون حضور هیئت منصفه به اعدام محکوم و طی چند روز گذشته اعدام گردیدند.

درحال حاضر بیش از سی زندانی سیاسی و عقیدتی کرد محکوم به اعدام در زندان های ایران بسر می برند و احتمال اجرای حکم، جان آنها را تهدید می کند.

ما نهادهای مدافع حقوق بشر پیشنهاد می‏کنیم روز پنجشنبه ۲۳ آبان ماه تحت عنوان روز عزای عمومی، مردم کردستان ضمن حضور بر مزار جان باختگان راه آزادی و دمکراسی با خانواده های آنها دیدار و ابراز همدردی نمایند.

امضا کنندگان این فراخوان از مردم کردستان انتظار دارند با حمایت از خانواده های دیگر زندانیان سیاسی و مدنی محکوم به اعدام، دراعتراض به اجرای احکام اعدام بعنوان یک جنایت ضد بشری همصدا شوند و نارضایتی خود را به شیوه های مدنی از نقض اشکار حقوق بشر در کردستان ایران به گوش جهانیان برسانند.

ما از احزاب، سازمان‏های سیاسی و رسانه‌های جمعی درخواست می‏کنیم که با ما هم صدا شده‌، این اقدام را تایید و از مردم و هوادارانشان بخواهند که در این حرکت جمعی شرکت نمایند.

آزادیخواهان سراسر جهان! سازمان‏های مدافع حقوق بشر! وجدان‏های بیدار!
با پشتیبانی از این حرکت اعتراضی، در کنار ملتی مظلوم و حق طلب قرار می‏گیرید که ده‏ها سال است قربانی تجاوز و انواع جنایات ضد بشری شده‌ است. مردم کردستان مانند دیگر ملل، حق دارند از حقوق انسانی شناخته شده در اعلامیه جهانی حقوق بشر و منشور ملل متحد برخوردار گردند. همراه با مردم کردستان در روز عزای عمومی، نشان دهید که حقوق بشر میتواند و باید شامل سراسر جهان و همه ملت‏ها ‏باشد.

سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان

گروه دفاع از حقوق بشر کرد

کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی

کوردوسایتد واچ – چاک -کمیته شرق کردستان

کمیته کردهاى مقیم امریکا براى دموکراسى و حقوق بشر در ایران

زنان صلح مریوان

تاریخ انتشار : ۱۷ آبان, ۱۳۹۲ ۶:۲۹ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، روند مذاکرات را تهدید می‌کند!

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، در پی تلاش امریکا برای ایجاد مسیر جنوبی کشتیرانی و حملات متقابل دو کشور، تفاهم‌نامه را در معرض فروپاشی قرار داده است؛ وضعیتی که بدون خویشتنداری و دیپلماسی می‌تواند روند مذاکرات و ثبات منطقه را به‌شدت تهدید کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

ایستادن میان دستاورد و عقب‌ماندگی | ارزیابی ایران در شاخص‌های توسعه پایدار ۲۰۲۶

سلطنت‌طلبی و دعوت به مداخله خارجی

‍ زنگ‌ها برای که به صدا درمی‌آید

پایان فوری جنگ درتمام جبهه ها واحترام به حق حاکمیت؛ ارمغان صلح

ایران امروز و ضرورت شنیدن صدای منتقدان مصلح

توسعه از کجــــــا شروع می‌شود؟