پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۷

پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۷

دادخواهی و صلح
روز يک‌شنبه گذشته، 27 آبان‌ماه سال 1403 خورشيدی با عنوان دادخواهی و صلح و به‌یاد هزاران فرزند جان‌باختۀ ميهن و با تاکيد بر دادخواهی، خشونت‌پرهيزی و صلح‌طلبی در سامانه زوم...
۱ آذر, ۱۴۰۳
نویسنده: کارآنلاين
نویسنده: کارآنلاين
دنیایِ واژگون
کتاب در حافظه شهر فراموش شده‌ / و به انتها نزدیک / دنیا تعادلش را در نقطه لغزانی دنبال می‌کند / موریانه‌ها / به جانِ کتاب‌ها افتادند / شب است،...
۲۹ آبان, ۱۴۰۳
نویسنده: رحمان ـ ا
نویسنده: رحمان ـ ا
مسئله جانشینی و یا زمانی برای پرسش‌های اساسی درباره کارنامه ولایت فقیه؟
کارنامه اقتصادی، ژئوپولتیکی، اجتماعی، زیست محیطی و فرهنگی فاجعه آمیز حکومت در برابر همگان قرار دارد. حکومت دینی حتا در ماموریت معنوی خود هم شکست بزرگی خورده و مناسک و...
۲۹ آبان, ۱۴۰۳
نویسنده: سعید پیوندی
نویسنده: سعید پیوندی
تلاش جریان برانداز و سلطنت‌طلب در کسب قدرت و وظایف ما
امروز بیش از پیش لازم است که جریانات چپ، ملی و دموکرات صفوف خود را به هم نزدیک کرده و مانع گرایش به سمت راست و جریانات برانداز شوند. هیچ...
۲۹ آبان, ۱۴۰۳
نویسنده: کامران
نویسنده: کامران
وریشه مرادی
وريشه مرادی دوران دانشجویی از فعالان ان‌جی‌او های شهر سنندج و از قهرمانان رزمی‌کار استان کوردستان و یکی از بنیان‌گزاران انجمن مبارزه با اعتیاد شهر سنندج بود.
۲۸ آبان, ۱۴۰۳
نویسنده: سردبير ماه
نویسنده: سردبير ماه
برتراند راسل، کوشش ناتمام برای کشف فرمول جهان
گرچه روش و متد علمی برتراند راسل از طریق آنالیز منطقی است، نقدهای اجتماعی او ولی متکی به 3 موضوع: عقل، عشق، و ایده آلهای لیبرالیسم بود. برای راسل نظریه...
۲۸ آبان, ۱۴۰۳
نویسنده: آرام بختیاری
نویسنده: آرام بختیاری
آغاز به کار کنگرۀ بیستم سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
پس از اعلام رسمیت کنگره از سوی هیئت رئیسهٔ شورای مرکزی دورهٔ نوزدهم سازمان، هیئت رئیسهٔ موقت کنگره مدیریت کنگره را برعهده گرفت. سپس کنگره با اجرای سرود انترناسیونال توسط...
۲۸ آبان, ۱۴۰۳
نویسنده: هیئت رئیسهٔ کنگرهٔ بیستم سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
نویسنده: هیئت رئیسهٔ کنگرهٔ بیستم سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

آزادی مذهبی به تعبیر آمریکایی

آمریکا به طور مرتب و منظم در زندگی مذهبی سایر کشورها مداخله می‌کند. این واقعیت در گزارش‌های منظم کمیسیون آزادی مذهبی بین‌المللی ایالات متحده که کشورها را بر اساس معیارهای نقض آزادی مذهب رتبه‌بندی می‌کند، به وضوح نشان داده شده است.

نوشته: لئونید ساوین (LEONID SAVIN)، دانشمند علوم سیاسی- کارشناس مسائل بین‌الملل

آمریکا از طیف گستردۀ ابزارها و روش‌های ممکن برای اعمال فشار بر سایر کشورها استفاده می‌کند که با اصطلاح جنگ ترکیبی شناخته می‌شود. دین نیز در این زرادخانه مستثنی نیست. از یک سو، در ایالات متحده فرقه‌های مخرب دینی برای انجام خرابکاری‌های ایدئولوژیک در «کشورهای هدف» ایجاد می‌شوند (به عنوان یک قاعده، این انجمن‌های پروتستان هستند که توسط شهروندان آمریکایی مدیریت می‌شوند) و از سوی دیگر، آمریکا به طور مرتب و منظم در زندگی مذهبی سایر کشورها مداخله می‌کند. این واقعیت در گزارش‌های منظم کمیسیون آزادی مذهبی بین‌المللی ایالات متحده که کشورها را بر اساس معیارهای نقض آزادی مذهب رتبه‌بندی می‌کند، به وضوح نشان داده شده است.

فهرست کشورهایی که انواع تخلفات به آن‌ها نسبت داده می‌شود، با فهرست کشورهایی که سیاست «هژمون جهانی» را دنبال می‌کنند، منطبق نیست یا حتی در تضاد است. این لیست شامل روسیه، کره شمالی، پاکستان، نیکاراگوئه، ایران، کوبا، چین، میانمار، عربستان سعودی، اریتره، تاجیکستان، ترکمنستان و برخی دیگر می‌باشد. اما اوکراین، جایی که کلیساهای ارتدکس در آن تصرف و ویران می‌شوند، کشیش‌ها مورد آزار و اذیت قرار می‌گیرند و همچنین اسرائیل، که در آنجا نیز مسلمانان فلسطینی حتی در کوه مقدس اورشلیم، در مسجد الاقصی مورد آزار و اذیت واقع می‌‌شوند، در این لیست دیده نمی‌شوند.

در گزارش سال ۲۰۲۳ که در اول ماه مه منتشر شد، فهرست کشورهای «سوءعملکرد» با افزودن افغانستان، نیجریه و هند تکمیل شد. البته، به الجزایر و جمهوری آفریقای مرکزی نیز توجه خاصی مبذول می‌شود (هر دوی این کشورها روابط همکاری نزدیک با روسیه برقرار کرده‌اند). آذربایجان، مصر، اندونزی، عراق، قزاقستان، مالزی، سریلانکا، ترکیه، ازبکستان ‌هم در فهرست آمریکایی آن بخش از کشورهایی قرار گرفتند که به آن‌ها «توصیه‌های ویژه» ارائه شده است.

واقعیت معروف: زمانی که نارندرا مودی فرماندار ایالت گجرات بود، مسلمانان قتل‌عام شدند و پس از آنکه او به مقام نخست وزیری رسید، جریان هندوئیزم افراطی در هند تقویت شد. با این حال، واشینگتن در آن زمان به این موضوع واکنش نشان نداد. پس، امروز چه چیزی تغییر کرده است؟ شاید گسترش تجارت بین روسیه و هند در زمینه نفت و فرآورده‌های نفتی در شرایط تحریم‌های اقتصادی ضد روسی غرب جمعی تأثیر گذاشته باشد. شاید واشینگتن از واکنش محدود دهلی‌نو به موضع ایالات متحده در قبال بحران اوکراین عصبانی شده باشد. ممکن است حرکت هند به سمت دلارزدایی از تجارت خارجی خود یا توسعه روابط با جمهوری اسلامی ایران، یعنی کشور دیگری که تحت تحریم‌های آمریکا قرار دارد، بوده باشد. با این حال، تلاش واشینگتن برای تغییر سیاست خارجی هند موفقیت‌آمیز نبود.

فعلاً که کمیسیون آزادی مذهبی بین‌المللی ایالات متحده به گسترش فهرست قربانیان آزار و اذیت مذهبی مشغول است.

مجازات‌های مختلفی برای «جرایم فکری»، به عنوان مثال، برای عربستان سعودی در نظر گرفته شده است: «… بررسی گزینه‌های قانونی برای مجازات شرکت‌های آمریکایی که در نقض آزادی مذهبی توسط دولت سعودی دخیل هستند، بویژه، شرکت‌هایی که برای نظارت الکترونیکی بر تلفن‌های همراه، ایمیل‌ها، حساب‌های رسانه‌های اجتماعی اجازه می‌دهند… کنگرۀ آمریکا باید نگرانی‌های دو حزبی در مورد سوء‌استفاده از آزادی مذهبی در عربستان سعودی را به دولت گزارش دهد».

و به همین ترتیب برای هر کشور از لیست آمریکایی، مجازات خاصی در نظر گرفته شده است. مثلاً می‌خواهند ترکیه را وادار کنند که مجازات توهین به مقدسات را لغو کند (در آمریکا ظاهراً توهین به مقدسات ملاک آزادی مذهبی محسوب می‌شود). پاره کردن علنی کتاب مقدس هنگام برگزاری کنگرۀ شیطان‌پرستان در بوستون در پایان آوریل، می‌تواند انعکاس موضع دولت ایالات متحده در رابطه با این موضوع باشد…

و البته، گزارش این نگهبانان آمریکایی آزادی مذهبی در مورد آزار و اذیت‌های مذهبی در خود ایالات متحده، آنجا که معتقدان کاتولیک و پروتستان به سبب رد مواعیظ فراوان در ترویج انحرافات، بخصوص بخاطر مخالفت با تبلیغ به اصطلاح دگرباشی جنسی به شدت شایع در بسیاری از ایالت‌های آمریکا مورد تبعیض واقع می‌شوند، حتی یک کلمه‌ هم نمی‌گوید.

برگرفته از: وبگاه بنیاد فرهنگ راهبردی

تاریخ انتشار : ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۲ ۳:۰۷ ق٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

1 Comment

  1. مهرداد دارستانی گفت:

    تاریخ ‌ و سیاست امریکا بر مبنای فرقه پرستی و کشتارهای جمعی مذهبی شکل گرفته است .
    کلیساهای هلندی المانی قاره امریکا مالکان کنونی همه زمینهای کشاورزی و صنعت کشاورزی امریکای شمالی میباشند که بارها در طول تاریخ به کشتارهای دسته جمعی یکدیگر پرداخته و هم اکنون دقیقا همان متدولوژی را در هر جای جهان که پای خود را بگذارند بکار خواهند گرفت .

    کلیساهای منونایت هدورایت امیش مورمون جهوزا ویتنس و …..همگی نخست در هلند و المان شکل گرفته و پس از آواره نمودن یکدیگر مهاجرت به افریقای جنوبی و اوکراین کنونی را در پیش گرفته و پس از تصاحب و استقرار در اوکراین (به دعوت و پشتیبانی کاترین کبیر نخستین تزار المانی تبار روسیه )با همان شکل و قواره و ماجرا و درگیری‌ها راه مهاجرت به کانادا و امریکا را پیش گرفتند و آن را به قیمت نابودی انسان و طبیعت این سرزمینها صاحب شدند .

    آخرین گروههای مهاجر هلندی و اوکراینی در سال‌های ۱۹۲۶ میلادی به کانادا وارد شدند درست همان زمانی که منونایتهای کانادا پس از زد و خوردهای ساختگی و تاریخی در حال مهاجرت به مکزیک بودند .
    چندین سال پیش در خبرهای CNN آمده بود که جمعیت چندهزارنفری منونایتهای کشور بلیتز کنترل کامل صنعت دامداری و فراورده های لبنی کشور بلیتز را در اختیار خود دارند .

    مورمونها و منونایتهای امریکا بارها یکدیگر را قتل عام نموده اند که همه مدارک و اسناد باقیست .

    امریکا در عمر دویست و چند ساله خود در بیش سیصد جنگ شرکت داشته که ریشه در ماهیت و هویت جنگ طلبانه و شرور اقشار شیطان پرست ژرمن آن دارد و جز به زبان زور به هیچ زبان دیگری نمیتوان که با آنان گفتگو نمود .

    این قانون آنان است روح و وجدان و خمیره آنان در درازنای تاریخ .

    در حقیقت فاشیسم پیش از آنکه در المان شکل تشکیلاتی به خود بگیرد در امریکا و بدست نهادهای ماسونی المانی آن شکل گرفت به بیان دیگر آن زمان که هیتلر و هم بازی‌هایش هنوز به سیب زمینی دیب ‌دمینی میگفتند فاشیسم و جنگ جهانی در امریکا بنیان گذاری شده بود .

    امریکا بی صلاحیت ترین و بی اصالت ترین کشور دنیاست که بتواند در زمینه آزادی مذاهب و ….
    سخن بگوید و بیان دیگر واژه صلح و تمدن بسیار گنده تر از دهان امریکاییهاست .

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

تجاوز اسراییل به خاک میهنمان را محکوم می‌کنیم!

ما ضمن محکوم کردن تجاوز اسراییل به خاک میهنمان، بر این باوریم که حملات متقابل منقطع می‌تواند به جنگی فراگیر میان دو کشور تبدیل شود. مردم ما که در شرایط بسیار سخت و بحرانی زندگی کرده و تحت فشار تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی آمریکا و سیاست‌های اقتصادی فسادآلود و مخرب تاکنونی جمهوری اسلامی هر روز سفرهٔ خود را خالی‌تر از روز پیش می‌بینند، اصلی‌ترین قربانیان چنین جنگی خواهند بود.

ادامه »
سرمقاله

عفریت شوم جنگ را متوقف کنیم! دست در دست هم ندای صلح سردهیم!

مردم ایران تنها به دنبال صلح و تعامل و هم‌زیستی مسالمت‌آمیز با تمام کشورهای جهان‌اند. انتظار مردم ما در وهلۀ اول از جمهوری اسلامی است که پای ایران را به جنگی نابرابر و شوم نکشاند مردم ما و مردم جنگ‌زده و بحران زدۀ منطقه، به ویژه غزه و لبنان، از سازمان ملل متحد نیز انتظار دارند که همۀ توان و امکاناتش را برای متوقف کردن اسراییل در تداوم و تعمق جنگ و در اولین مرحله برقراری فوری آتش‌بس به کار گیرد.

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

بازخوانی خبرها

روشن است، به‌گاهی که دولت‌های امریکا و اروپایی نه‌تنها چشم به نسل‌کشی در غزه بسته‌اند بل با همه‌ی توان از نتانیاهو و ارتش آدم‌کش و ویران‌گر اسرائیل پشتیبانی می‌کنند، هواداران اسرائیلی فوتبال هم گستاخ و پررو می‌شوند، چنان که در آمستردام، پیش‌تر از بازی فوتبال، دیده شد.

مطالعه »
یادداشت

این‌جا، کس به‌کینه آلوده نیست

من جنگ را دیده‌ام. من دیده‌ام مردمانی را که هفتاد کیلومتر به‌دور از شهر به جست‌وجوی آب، به‌ما رسیده بودند. و دیدم یزید را که آب بر آن‌ها بست. من جنگ را دیده‌ام. من دیده‌ام زنی را در بیابان‌های خشک، بی ریالی در مشت؛ راه می‌جست. به‌جایی که نمی‌دانست کجاست.

مطالعه »
بیانیه ها

تجاوز اسراییل به خاک میهنمان را محکوم می‌کنیم!

ما ضمن محکوم کردن تجاوز اسراییل به خاک میهنمان، بر این باوریم که حملات متقابل منقطع می‌تواند به جنگی فراگیر میان دو کشور تبدیل شود. مردم ما که در شرایط بسیار سخت و بحرانی زندگی کرده و تحت فشار تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی آمریکا و سیاست‌های اقتصادی فسادآلود و مخرب تاکنونی جمهوری اسلامی هر روز سفرهٔ خود را خالی‌تر از روز پیش می‌بینند، اصلی‌ترین قربانیان چنین جنگی خواهند بود.

مطالعه »
پيام ها
برنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

دادخواهی و صلح

دنیایِ واژگون

مسئله جانشینی و یا زمانی برای پرسش‌های اساسی درباره کارنامه ولایت فقیه؟

تلاش جریان برانداز و سلطنت‌طلب در کسب قدرت و وظایف ما

وریشه مرادی

برتراند راسل، کوشش ناتمام برای کشف فرمول جهان