سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۵ خرداد, ۱۴۰۵ ۱۰:۳۰

دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۰

در حمایت از مولوی عبدالحمید و اهل سنت ستم‌ستیز ایران

آزادی، حاکمیت قانون، توسعه ملی، رفاه عمومی، عدالت اجتماعی، رفع تبعیض و ده‌ها خواسته‌ی مشروع دیگر همانا مرز، قوم، مذهب و طایفه نمی‌شناسد. دموکراسی و حق حاکمیت ملی و نیز مفاد اعلامیه جهانی حقوق بشر بی مرز است. امروز حمایت از خواسته‌های آزادی‌خواهانه و برابری‌طلبانه مولوی عبدالحمید، در حکم حمایت از مطالبات همه‌ی ایرانیان در داخل و خارج کشور است.
Getting your Trinity Audio player ready...

مرزنشینان ایرانی در فرایند جنبش فراگیر و سراسری ایران تا کنون مقاومت گسترده‌ای در برابر استبداد حاکم از خود نشان داده‌اند. همزمان، علمای مذهبی اهل سنت ایران از هر طایفه و نژادی در قامت یکی از نمادهای مقاومت و پایداری جنبش مهسا به میدان آمده‌اند. این پدیده بیش از همه جای ایران در کردستان و سیستان و بلوچستان خود را نشان داد، در مناطقی که بیش از همه جا رنج ستم و تبعیض را به دوش کشیده‌اند. در کردستان، عالمان دینی (ماموستاها) با ابداع و ابتکار درخشانی در جایی (غالبا در مساجد) جمع شده و عالمی از سوی جمع حاضر به پا ایستاده و متن بیانیه‌های آنان را خوانده است.

در بلوچستان نیز با مرکزیت مسجد مکی زاهدان و با محوریت یک عالم معتبر مذهبی جناب شیخ الاسلام مولوی عبدالحمید، مبارزات آزادی‌خواهانه‌ی ایرانیان ادامه یافته است. مهم آن است که شعارها و مطالبات ستم‌ستیزانه نه محدود به مذهبی‌های اهل سنت و نه اختصاص به مردم کردستان یا سیستان و بلوچستان باشد. مطالباتی که در غیبت وظیفه تاریخی روحانیت شیعه، دائماً از سوی عبدالحمید در خطبه‌های پرشور نماز جمعه‌های مسجد مکی با شفافیت درخور تحسینی مطرح می‌شوند. این خواسته‌ها مطالبات ملت ایران با هرگرایش قومی، زبانی و دینی-مذهبی است.

چنین می‌نماید که پس از بیش از یک قرن مبارزه علیه استبداد و پیگیری آرمان‌های ملی و مردمی و عدم کامیابی در تحقق آن‌ها همه کم‌وبیش به این نتیجه رسیده‌اند که در نهایت دردهای تمامی ایرانیان از هر قوم و مذهب و زبان و طایفه‌ یکی است و راه حل نیز لاجرم مشترک خواهد بود.

آزادی، حاکمیت قانون، توسعه ملی، رفاه عمومی، عدالت اجتماعی، رفع تبعیض و ده‌ها خواسته‌ی مشروع دیگر همانا مرز، قوم، مذهب و طایفه نمی‌شناسد. دموکراسی و حق حاکمیت ملی و نیز مفاد اعلامیه جهانی حقوق بشر بی مرز است. امروز حمایت از خواسته‌های آزادی‌خواهانه و برابری‌طلبانه مولوی عبدالحمید، در حکم حمایت از مطالبات همه‌ی ایرانیان در داخل و خارج کشور است.

ما گروهی از نواندیشان دینی ایرانی داخل و خارج کشور، ضمن تاکید و تصریح بر ضرورت استقرار حکومتی در ایران که دین و دولت در آن جداست، از خواسته‌های مبتنی بر مردم‌سالاری و عدالت اجتماعی حمایت می‌کنیم و بر این باوریم که در فقر حریت و شهامت علمای شیعه، مولوی عبدالحمید نیازمند حمایت همه جانبه‌ی ایرانیان داخل و خارج کشور است.

جمعی از نواندیشان دینی ایرانی داخل و خارج کشور

حسن یوسفی اشکوری

هاشم آقاجری

محمدجواد اکبرین

میثم بادامچی

عبدالعلی بازرگان

رضا بهشتی معزّ

رحمان لیوانى

سروش دباغ

احمد علوى

رضا علیجانی

عبدالله ناصرى طاهرى

داریوش محمدپور

مهدی ممکن

یاسر میردامادی

صدیقه وسمقی

 

تاریخ انتشار : ۱۱ تیر, ۱۴۰۲ ۱:۳۲ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

3 Comments

  1. مهرداد دارستانی گفت:

    نتیجه این مزخرفات را در به قتل رسانیدن بیش از ده نیروی انتظامی زاهدان را ببینید .
    زمانیکه که در تایید یاوه ها و دروغ‌های حقوق بشری و بیانیه ها و همه تبلیغات صهیونیستی شما سکوت می‌کنم تنها دو دلیل دارد .
    ۱- شما صلاحیت دفاع از حقوق بشر را ندارید.
    ۲- حتما کاسه ای زیر نیم کاسه است که این بار بدست رفقا و مجاهدین جیش العدل به اجرا گذاشته شد و اگر معتقدید چاپ بیانیه ها و مقالات اینگونه در نشریات مختلف از جمله نشریه کار در مهیا سازی جنایت جیش العدل
    بی تاثیر بوده است آنگاه باید به وجدان نشریه کار یک تف بزرگ و به جا پرتاب نمود .😡

  2. مهرداد دارستانی گفت:

    از نتایج چهل سال جنبش درخشان اپوزیسیون :
    سگ دوید ، شغال دوید ، منهم دویدم .

    خودتان هم گویا نمیدانید که چاپ مزخرفات یک مشت بی سر و پا ،چه نتایجی برای شما دارد
    اینها کی هستند و چگونه به نشریه شما راه بافتند ؟
    تنها پاسخ حقیقی این پرسش را بیابید، نجات دادن مردم و سرزمین ایران پیشکش تان .

  3. مهرداد دارستانی گفت:

    پیروزی تیم ملی والیبال جوانان ایران در مسابقات جهانی والیبال و کسب مقام قهرمانی جهان بر مردم و سرزمین ایران خجسته باد ❤️
    این پیروزی بزرگ با کسب قهرمانی آسیا در رشته کشتی تکمیل گردید ❤️

    زنده باد ❤️🙏🫵

به مناسبت سالگرد تجاوز نظامی امریکا-اسراییل به ایران در جنگ ۱۲ روزه

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): بدون اصلاحات ساختاری در نهادهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و بدون توانمندسازی جامعه مدنی، تقویت انسجام ملی ممکن نخواهد بود؛ آن هم در جهانی که معادلات قدرت، امنیت و توسعه با شتابی بی‌سابقه در حال تغییر است. در چنین شرایطی، راه دیگری برای بقا نیست

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

ترامپ با تحقیر نتانیاهو ممکن است موجب شود او خاورمیانه را به آتش بکشد.

استر سلومان: نتانیاهو در پرونده ایران خود را پیروز جنگ معرفی می‌کرد، اما اکنون ترامپ در حال رفتن به سمت توافقی با ایران است. این یعنی به جای روایت نتانیاهو از «پیروزی کامل» باید «تحقیر شدن در جبهه ایران» را جایگزین آن کرد. حال اما ترامپ ظاهراً می‌خواهد با ایران به توافقی برسد که جنگ را متوقف کند، تنگه هرمز را باز کند و پرونده هسته‌ای را به یک روند مذاکراتی بعدی بسپارد. این نوع توافق، از نگاه نتانیاهو، ایران را نابود نمی‌کند؛ بلکه آن را از مرحله بقا وارد مرحله تثبیت می‌کند.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

ترامپ با تحقیر نتانیاهو ممکن است موجب شود او خاورمیانه را به آتش بکشد.

تندروها در دورۀ رهبری سوم: مجری یا معمار؟

جنگ ایران و جهت تحولات منطقه‌ای

به مناسبت سالگرد تجاوز نظامی امریکا-اسراییل به ایران در جنگ ۱۲ روزه

ایدئولوژی ستیزان؛ خود ایدئولوژی گرایند

در حمایت از زنان افغانستان؛ محکومیت سرکوب خشونت‌بار طالبان