سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۵ ۱۱:۲۲

یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۲

دموکراسی اروپایی یا تظاهرات ضد جنگ اروپایی؟

از دور صدای تظاهرات و بلندگو را شنیدیم و قدمهایمان را تند کرده با شتاب به آن طرف رفتیم. چند متر مانده به مقصدمان پلاکاردی دیدم بالای پلاکاردی نوشته بود: جنگ نکنید. فکر کردم آفرین! اینها ضد جنگ هستند. جلوتر رفتم. در دست تظاهرات کنندگان پلاکاردهایی با عکس کبوتر و سگ و میمون و حیوانات دیگر به من دهن کجی می‌کردند. درست نگاه کردم روی پلاکارد نوشته بود: جنگ نکنید که ....

امروز شنبه به مرکز فرانکفورت رفتیم، ببینیم چه خبر است. آب به دهانمان خشک شد وقتی دیدیم ماشینهای پلیس همه جا ردیف به صف خبردار ایستاده بودند. به جایی که به طور معمول افراد به مناسبت‌های مختلف با خواسته و ایده های متفاوت با پلاکارد و بنر تجمع می کنند، رفتیم هیچ خبر و اثری از تظاهرات و تجمع نبود یکی دو متر آنطرفتر حدود ده نفر پلیس با هم طوری ایستاده بودند، گویی که منتظر دعوا هستند. در امتداد محل بالا و پایین رفتیم حضور آنهمه پلیس حکومت نظامی را در مرکز فرانکفورت تداعی می‌کرد. جو بسیار سنگینی بود. در حالی که چند قدم جلوتر از همسرم راه می رفتم به یکباره صدای آخ همسرم را شنیدم. با وحشت برگشتم و فریاد زدم: کی بود، کی اینکارو کرد؟ همسرم گفت : آرام باش خودم حواسم نبود. و گفت که از وجود آنهمه ماشین پلیس طوری گیج شده، که سرش محکم به تابلویی فلزی که نسبتا پایین نصب شده بود، خورده بود. تصمیم گرفتیم برگردیم و برای بازگشت می بایست از محل همیشگی تجمعات رد می‌شدیم. از دور صدای تظاهرات و بلندگو را شنیدیم و قدمهایمان را تند کرده با شتاب به آن طرف رفتیم. قابل تشخیص نبود که چه می‌گویند. آن چند نفر پلیس هم که فکر می‌کردم اهل دعوا هستند، آرام نگاه می‌کردند. چند متر مانده به مقصدمان پلاکاردی دیدم بالای پلاکاردی نوشته بود: جنگ نکنید. فکر کردم آفرین! اینها ضد جنگ هستند. جلوتر رفتم. در دست تظاهرات کنندگان پلاکاردهایی با عکس کبوتر و سگ و میمون و حیوانات دیگر به من دهن کجی می‌کردند. درست نگاه کردم روی پلاکارد نوشته بود: جنگ نکنید که حیوانات کشته شوند. یا نوشته بود: حیوانات برای نگهداری در خانه نیستند، آنها را زندانی نکنید. چون بعضی از آلمانی ها در خانه مار و عقرب و عنکبوت و… دارند، حتمن منظورشان این بوده. 

آنقدر وارفته بودم که یادم رفت از این صحنه‌ی نادر حیوان دوستان عکس بگیرم. نمی‌دانستم بخندم یا گریه کنم. از آنجا دور شدیم. 

بله در اینجا، شهری که در اروپای دموکراتیک قرار دارد، امروز اجازه تظاهرات علیه جنگ از طرف مقامات محترم صادر نشده بود و اکیدن ممنوع بود.اما حتمن تظاهرات یهودیان علیه جنگ نبوده، چون طبق خبر تلویزیون امروز تجمعات و تظاهرات داشته‌اند. به خانه برگشتیم و هنوز هم سرمان درد می‌کند و سر گیجه‌مان تمام نشده.

زری

تاریخ انتشار : ۲۳ مهر, ۱۴۰۲ ۱:۳۱ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

اول ماه مه، حزب دمکراتیک مردم ایران، سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

اعلامیهٔ مشترک حزب دمکراتیک مردم ایران و سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) به‌مناسبت روز جهانی کارگر – اول ماه مه (۱۱ اردیبهشت)

حزب دمکراتیک مردم ایران و سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): ما از تمامی نیروهای مترقی، نهادهای کارگری، روشنفکران و مردم آزادی‌خواه ایران دعوت می‌کنیم تا در راه تحقق صلحی پایدار و عزتمند، عدالت اجتماعی، و در دفاع از کرامت انسانی، برابری در برابر قانون و حق انتخاب زندگی شایسته برای تمامی مردم ایران، و از جمله کارگران و فرودستان میهن عزیزمان ایران، اتحاد و مبارزهٔ خود را گسترش دهند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

طبیعتِ زخمی؛ خسارت‌هایی که در هیاهوی جنگ گم می‌شوند

شهناز قراگزلو: ۱۳ منطقه حفاظت‌شده کشور در اثر بمباران‌ها آسیب دیده‌اند؛ مناطقی که هر کدام بخشی از ذخیره‌گاه‌های تنوع زیستی ایران‌اند و نابودی‌شان، نابودی بخشی از آینده ماست. افزون بر آن، جزایر مرجانی خلیج‌فارس، تنگه هرمز، هنگام و لارک، که از ارزشمندترین اکوسیستم‌های جهان‌اند، در جریان حملات دریایی و غرق‌شدن کشتی‌ها و نفتکش‌ها دچار تخریب شده‌اند.

مطالعه »

سپر انسانی و تناقض روایت‌ها..

گٖودرز اقتداری: آن مدعیان همیشگی که حماس و ایران را به سوء استفاده از سپر انسانی برای پوشش از نیروها و مهمات متهم می‌کنند، اینجا حضور ندارد که پاسخ دهند اگر ایران ساختمان هتلی و یا ساختمان تجاری را در بحرین هدف گرفته باشد آیا به یک منطقه جنگی و نیروی متخاصم حمله کرده است یا یک هتل را هدف قرار داده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

تظاهرات اول ماه مه در آمستردام

پیام مجامع اسلامی ایرانیان به مناسبت روز جهانی کارگر؛ روز کارگر بر شما مبارک باد

سی‌ویکمین تحلیل هفته | ائتلاف اسرائیل و انحصارات نفتی و نظامی علیه ایران | غنی مجیدی، فرخ نگهدار

روز جهانی کارگر؛ بحران کار در ایران از تعطیلی کارخانه‌ها تا پیامدهای جنگ بر بازار کار

با گرامیداشت یاد وخاطره شهدای طبقه کارگر، به استقبال اول ماه می، می رویم

روز کارگر در سایه جنگ؛ روایت نابرابری و حذف زنان از بازار کار ایران