سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۳ خرداد, ۱۴۰۵ ۱۴:۱۰

یکشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۰

      « نتانیاهو حکم جهاد داد »

با کشتار روزمره‌ی فلسطینی‌ها تلاش میکنند ساکنان فلسطینی کرانه باختری را به کوچ اجباری به‌کشور اردن وادارند و بدینترتیب، اسراییل تمام سرزمین فلسطین را از آن خود کند و فلسطین از نقشه جغرافیا پاک شود. همان نقشه‌ای که نتانیاهو در 22 سپتامبر امسال در مجمع عمومی سازمان ملل نشان داد و ادعا کرد که از 1948 نقشه اسراییل دربرگیرنده همه سر زمین فلسطین بوده است.

           

در بیست و دومین روز جنگ اسراییل و حماس( ۲۹ اکتبر ۲۰۲۳)، نخست وزیر سکولار اسراییل (“تنها دموکراسی خاورمیانه”)، بر ‏پایه حکم آیه‌یی از تورات حکم ‏جهاد داد.‏

نتانیاهو در یک کنفرانس مطبوعاتی آشکارا دستور قتل‌عام فلسطینی‌ها راصادر کرد و طبق معمول، رسانه‌های ‏دموکراسی‌های ‏غربی که در این کنفرانس شرکت داشتند حکم نتانیاهو را نادیده و ناشنیده انگاشتند. ‏‏نتانیاهو خطاب به نیروهای نظامی اسراییل که آماده یورش زمینی به نوار غزه بودند گفت:”گفته‌ی کتاب مقدس‌مان تورات را ‏بیاد ‏داشته باشید که “عمالیق با شما چه‌کرده‌اند” ‏‏از “عمالیق” در تورات به عنوان قومی حرامزاده و اولین دشمن سر‌سخت یهودیان یاد شده است.‏

نتانیاهو به آیه ۱۵:۳ از سوره سامویل اشاره‌ می‌کند که فرمان می‌دهد:‏

‏”حالا بروید حمله کنید به عمالیق، کاملا ویران کنید هر آنچه متعلق به آنهاست. به‌آنها رحم نکنید. بکشید ‏مردان، زنان، کودکان و نوزادان، ‏ گاوها و گوسفندان، شترها و الاغ‌هاشان را.”‏

‏ارتش توراتی اسراییل در ۳۱ اکتبر، دستورات کتاب مقدس یهودیان را  همانطور که نتانیاهو توصیه کرده بود بکار بست. بر تنگنای ‏کلبه‌های ‏درهم تندیده‌ی اردوگاه جبالیا در نوار غزه ۶  تُن بمب فرو ریخت و اردوگاه را با بیش از ۴۰۰ سرنشین آن با خاک ‏‏یکسان کرد. ‏رسانه‌های غربی چشم بر این قتل‌عام و نسل‌کشی بستند.

‏در راستای جنگ‌مذهبی اسراییل، لینسی گراهام، سناتور آمریکایی از حزب جمهوریخواه که در روزهای آغازین جنگ اسراییل و حماس گفته بود ‏‏«ما درگیر  ‏‏یک جنگ مذهبی هستیم و من با اسرائیل هستم.» پس از بمباران جبالیا در پاسخ به‌خبرنگاران گفت:”بنظر ما ‏اسراییل برای شمار ‏تلفات ‏غیرنظامی سقفی ندارد که بخواهد از بمباران نوار غزه دست‌بردارد.”‏

در اول نوامبر ۲۰۲۳، بیست و پنجمین روز جنگ اسراییل و حماس نیز، شبکه ۱۴ تلویزیون اسراییل اعلام کرد که ده‌ها خاخام اسراییلی یعنی  ‏پیشوایان مذهبی یهود که به تورات آشنایی کامل دارند، در نامه‌ای از مقامات سیاسی و نظامی اسرائیل خواسته‌اند که” بر پایه‌ی ‏احکام شرعی و اخلاق یهود و متون کتاب مقدس، در راستای نابودی دشمن، همه غیرنظامیان فلسطینی در نوار غزه را بکشند.”‏

نسل‌کُشی در غزه و فلسطینی‌کُشی در کرانه باختری رود اردن که اکنون با حمایت بیشتر کشورهای غربی در حال انجام است با هدف نابود کردن آرمان فلسطین و پاک کردن نام فلسطین از نقشه جغرافیاست.

با سکوت رسانه‌های غربی از جنایات اسراییل، تلاش بر اینست که فلسطینی‌هایی را که از نسل‌کشی‌های اسراییل در ۱۹۴۸ و ۱۹۶۷ به نوار غزه پناه آورده بودند باری دیگر آواره کنند و به اردوگاه تازه‌یی در صحرای سینا بفرستند. مصر تا کنون با اسکان دادن فلسطینی‌ها در صحرای متعلق به‌خود مخالفت کرده است. کشورهای غربی و اسراییل می‌کوشند با رشوه دادن، یعنی بخشایش ۱۶۵ میلیارد دلار بدهی مصر به بانک جهانی، خواسته خود را به مصری که از فلاکت اقتصادی رنج میبرد تحمیل کنند. از سوی دیگر در کرانه‌ی باختری رود اردن شهرک‌نشینان مسلح اسراییلی با کشتار روزمره‌ی فلسطینی‌ها تلاش میکنند ساکنان فلسطینی کرانه باختری را به کوچ اجباری به‌کشور اردن وادارند و بدینترتیب، اسراییل تمام سرزمین فلسطین را از آن خود کند و فلسطین از نقشه جغرافیا پاک شود. همان نقشه‌ای که نتانیاهو در ۲۲ سپتامبر امسال در مجمع عمومی سازمان ملل نشان داد و ادعا کرد که از ۱۹۴۸ نقشه اسراییل دربرگیرنده همه سر زمین فلسطین بوده است.

 

محسن نجات حسینی، ۱ نوامبر ۲۰۲۳-۱۱ آبان ۱۴۰۲

تاریخ انتشار : ۱۶ آبان, ۱۴۰۲ ۰:۴۶ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

جنگ‌طلبان در حالی که ترامپ از توافق ایران خبر می‌دهد، در حال فروپاشی هستند!

تریتا پارسی: اما اسرائیل تنها تهدید برای توافق نیست. هم واشنگتن و هم تهران باید نظم و انضباط فوق‌العاده‌ای را اعمال کنند تا اطمینان حاصل شود که روایت‌های رقابتی آنها از پیروزی، اردوگاه مخالفان تندرو را در کشور دیگر تقویت نمی‌کند. در طول مذاکرات، ترامپ حساسیت بسیار کمی نسبت به اینکه چگونه پست‌های تحریک‌آمیز او در رسانه‌های اجتماعی، توانایی تهران برای سازش را پیچیده می‌کند، نشان داده است.

مطالعه »

«تنبیه خاموش» یا آزادی بیان!

فارغ‌التحصیلان مطالعات خاورمیانه نتیجه گرفته اند که: «برکناری فانی پیام تکان‌دهنده‌ای به دانشجویان و محققان مطالعات خاورمیانه می‌فرستد مبنی بر اینکه تحقیق، تدریس، خدمات نهادی و بحث آزاد در مورد موضوعات حساس سیاسی، مانند جنگ جاری در ایران، مشمول سانسور سیاسی و تحریم‌های نهادی است. چنین پیامی نه تنها با ارزش‌های اصلی مأموریت آموزشی و علمی دانشگاه واشنگتن در تضاد است، بلکه با اصول آموزش دانشگاهی و آموزشی ما نیز مغایرت دارد، اصولی که ما را به تفکر انتقادی، مشارکت در بحث‌های علمی آزاد و مواجهه با سوالات سیاسی فوری با دقت و صداقت فرا می‌خواند.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

در سوگ پرویز قلیچ‌خانی؛ کاپیتان مردم و روشنفکر آزادی‌خواه

جنگ‌طلبان در حالی که ترامپ از توافق ایران خبر می‌دهد، در حال فروپاشی هستند!

اختلاف نظرها در مورد غزه و صهیونیسم، جامعه یهودیان را دچار تفرقه کرده است.

 ایالات متحده و ایران از پیشرفت در مذاکرات خبر می‌دهند – احتمالاً توافق اولیه حاصل شده است

فرسایشِ آرام جامعه در سایه‌ی گرانی

ایران «روابط دیپلماتیک» با آمریکا را آغاز کند