پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۰

پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۰

در دور دوم انتخابات، با رای " نه" به جلیلی شرکت می‌کنیم!
اگر در دور اول "نه" به شرکت در انتخابات، شاکله نظام ونظارت استصوابی را هدف قرار داد و در همه ارکان نظام و در دل و جان مردم تاثیر خود...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده:  گروه خرداد هوادار سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) - داخل کشور
نویسنده:  گروه خرداد هوادار سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) - داخل کشور
حزب دمکراتیک مردم ایران: نه به جلیلی!
در دور دوم انتخابات، دو نامزدی که در برابر هم قرار می‌گیرند، هر چند در وفاداری به نظام جمهوری اسلامی و ولی فقیه مشترک‌اند، اما به لحاظ اهداف، گرایشات، تعلق...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: حزب دمکراتیک مردم ایران
نویسنده: حزب دمکراتیک مردم ایران
چرا به پزشکیان رأی می دهم!
در ارتباط با چرایی عدم استقبال توده‌ها در مشارکت انتخاباتی دلایل متعددی را می‌توان شمرد ولی بدون شک تمامیت‌طلبی، اقتدارگرایی و قشریت دخیل در هستۀ مرکزی قدرت سیاسی نقش مهمی...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: محمود کرد
نویسنده: محمود کرد
باز هم انتخابات، باز هم دفاع از منافع ملی، هم استراتژی هم تاکتیک!
عدم شرکت در این دوره می‌تواند تاکید مجددی باشد بر یک اقدام ثابت شده. اما اگر بپذیریم که چینش و مهندسی این‌چنینی انتخابات با همهٔ اهدافی که به دنبال داشته...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: سهراب ایران
نویسنده: سهراب ایران
ترک تحریم می‌کنم، خطر جلیلی جدّی است!
تا نظام جمهوری اسلامی پابرجا است وضع را نمی‌شود از این بهتر کرد اما می‌شود بسا بدتر کرد. براندازی نه فعلا ممکن است نه فعلا مطلوب. آیا انتخاب میان بد...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: ياسر ميردامادی
نویسنده: ياسر ميردامادی
اصلاح‌طلب اصول‌گرا، ادامه داره ماجرا
هستهٔ سخت قدرت، بر اساس منافع خود و بر پایهٔ یک خطای محاسباتی رضایت داده است که انتخابات را حداقل نیمه‌رقابتی کند. جامعه زخم‌های عمیقی از سیاست‌های حاکمیت بر روح...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: سياوش - ايران
نویسنده: سياوش - ايران
دلایل فراخوان «ث ژ ت» برای دادن رأی به برنامه «جبههٔ نوین مردمی»
«ث ژ ت» هرگز خود را در پناهگاه مخفی نکرده است و همواره حتی به قیمت تحمل ضربات شدید مواضع شجاعانه‌ای که لازم بوده را اتخاذ کرده است؛ به عنوان...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: برگردان ف. دوردانی
نویسنده: برگردان ف. دوردانی

دانشجویان آمریکایی در اعتراض به ادامه نسل کشی فلسطینیان توسط اسرائیل دانشگاه ها را به تصرف خود در آوردند!

سازمان فداییان خلق ایران(اکثریت)-حوزه آمریکا ضمن اعلام حمایت کامل از مبارزه دانشجویان و استادان در تمامی دانشگاه های آمریکایی شرکت کننده در این جنبش، به مقاومت نسل نوین دانشجویی درود میفرستد و برای ایشان در شکستن فضای تاریک تحمیل شده و تا موفقیت نهایی پیروزی آرزو می‌کند.

با شروع عملیات طوفان القصی توسط رزمندگان فلسطین در هفتم اکتبر پاییز گذشته و واکنش سبعانه و خشن ارتش اسرائیل در تنبیه دسته جمعی ساکنان نوار غزه مخالفت و اعتراض نیروهای مترقی از چهار گوشه جهان برعلیه دولت اسرائیل و پشتیبان آن آمریکا را برانگیخته است. از بدو درگیری فلسطنیان با نیروهای ارتش اسراییل و در ادامه جنبش جهانی بر علیه سیاست های نسل کشی فلسطینیان توسط دولت صیهونیست اسرائیل، دانشجویان دانشگاه های مختلف آمریکا همراه با نیروهای مترقی حمایت خود را از خواسته های بر حق فلسطین در سطح خیابان ها و میادین شهرهای آمریکا شروع کردند که همچنان ادامه دارد.

نخستین اعتراضات دانشجویی با آغاز عملیات نظامی و بمباران غزه، بدنبال حمایت ۳۳ گروه دانشجویی دانشگاه هاروارد در هماهنگی با دیگر فعالین دانشجویی دانشگاه های دیگر شکل گرفت. دو کمیته “همبستگی هاروارد با فلسطین” و گروه “دانشجویان فارغ التحصیل هاروارد برای فلسطین” فعالیت های ضد جنگ خود را سازمان دادند. در همبستگی با مبارزات مردم فلسطین سایر دانشگاه های امریکا از جورج واشنگتن، پرینستون، براون، کرنل، کلمبیا، یل، پنسیلوانیا، تگزاس به جمع دانشجویان معترض پیوستند. این اعتراضات از بدو جنگ غزه در بسیاری از دانشگاه ها ادامه داشته و دارد.

بدنبال این اعتراضات گسترده در چند دانشگاه امریکایی در پاییز سال گذشته روسای سه دانشگاه هاروارد، ام ای تی و پنسیلوانیا به جلسه استماع و بازجویی کنگره احضار شدند و سرانجام تحت بازجویی فاشیستی آنها روسای دانشگاه های پنسیلونیا و هاروارد مجبور به استعفا شدند.

پیگیری مبارزه مردم فلسطین برای احقاق حقوق خود و مقاومت آنان در برابر سیاست نسل کشی اسرائیل، افکار جهانی را از آنچه در غزه می گذرد آگاه کرده است. جنبش کنونی دانشجویان با حمایت بخش هایی از جامعه صلح‌دوست یهودیان نفوذ بیشتری یافته و بر اتهام یهودستیزی که دولت بایدن و مسئولین کنگره از آن استفاده میکنند، فائق آمده است.

تاریخ مبارزاتی دانشجویان دانشگاه های امریکا سنت دیرینه دارد. در اوج جنگ ویتنام در سال های دهه شصت و هفتاد میلادی جنبش دانشجویی گسترده، روشنفکران، فعالین مدنی و مخالفان جنگ توانست با حمایت وسیع مردم دولت حاکمه وقت را به خاتمه جنگ وا دارد.

دانشجویان مبارز امریکایی در دفاع از مردم فلسطین بعد از یک دوره طولانی خاموشی که سابقه اش تا مبارزات ضدجنگ ویتنام بر میگردد، بار دیگر به صحنه سیاست باز گشته‌اند و نسل جدید آنان که عمدتا ایده های ضد سرمایه داری را تبلیغ مینمایند خواهان خواسته های مشخصی است که با امیال و برنامۀ سیاست مداران و صاحبان ثروت در این کشور سازگاری ندارد.

در هفته های اخیر با ابتکار دانشجویان کلمبیا و بدنبال آن دانشگاه ییل در همبستگی با آوارگان فلسطینی مستقر در چادرهای امداد رسانی، به برپایی سمبولیک چادرهای مشابهی در محوطه دانشگاه های خود دست زدند و فعالیت های اعتراضی خود را به مرحله دیگری ارتقاء دادند. این عمل دانشجویان مورد حمایت و پشتیبانی اساتید دانشگاه قرار گرفت و بسیاری از آنها با برگزاری صفوف مجزا حمایت خود را از خواسته های دانشجویان ابراز داشتند. همبستگی اساتید دانشگاه ها با برپایی تحصن های دانشجویی در محوطه دانشگاه در اعتراض به سیاست نسل کشی اسرائیل خشم گروه های یهودی تبار طرفدار اسرائیل را برانگیخت و با ایجاد تشنج و درگیری با دانشجویان معترض و ادعاهای دروغین مدعی “یهودی سیتزی” تشکل های دانشجویی شدند و به نمایندگان کنگره امریکا شکایت کردند.

تجربه تلخ مبارزاتی دانشجویان امریکا زمامداران و صاحبان صنایع نظامی امریکا و دولت مداران و سیاست ورزان کمپانی های نفتی – نظامی را به تکاپو انداخته و به نمایندگی از آنان مایک جانسون رئیس کنگره امریکا از حزب جمهوریخواه همراه با تنی چند از نمایندگان پرو پا قرص طرفدار دولت اسراۀِیل راهی نیویورک شدند.

نماینده سرمایه داران امریکایی در کنگره به نمایندگی از طرف دولت در یک سخنرانی در مقر تحصن دانشجویان کلمبیا برای آنان خط ونشان کشید و دانشجویان را تهدید به مداخله نظامی توسط نیروهای ضد شورش نمود. پیرو لشکرکشی نیروهای گارد ملی بنا به درخواست شخصیت های جمهوریخواه و تنی چند از دمکرات ها موج خشونت و درگیری بین تظاهرکنندگان و نیروهای نظامی بالا گرفت و تعدادی از دانشجویان از دانشگاه های مختلف دستگیر و تحت نظارت پلیس درامدند . یورش پلیس ضد شورش به تجمعات دانشجویی سر فصل نوینی را در تاریخ سیاسی و اجتماعی جامعه امریکا رقم می زند.

انتخابات ریاست جمهوری امریکا در چند ماه آینده سیاست مداران دو جناح امریکا را به واکنش واداشته است. نسل جدید دانشجویان امریکایی بدرستی از سیاست های رژیم صیهونیستی اسرائیل و حامیان امریکایی آن و شرکت های تسلیحاتی که از تغذیه ماشین جنگی اسرائیل نفع می‌برند آگاه است. از همین رو در ادامه اعتراضات خود بر علیه جنگ خواسته های مشخصی را هم سر لوحه برنامه خود قرارداده است:

  • پایان دادن فوری جنگ غزه و توقف کشتار فلسطینیان.
  • توقف سرمایه گذاری دانشگاه در شرکت و بنیادهای اسرائیلی و یا انها که از اسرائیل حمایت می کنند.
  • قطع هر گونه ارتباط مالی و رانتیری با اسرائیل و شفافیت مالی دانشگاه.
  • بخشودگی کامل دانشجویان معترض از تمام عواقب فعالیت های آنان.

بر طبق آخرین گزارش ها دانشجویان بیش از ۶۵ دانشگاه ایالات متحده در تحصن در محوطه دانشگاه ها شرکت دارند و در تعدادی از این کمپ ها دانشگاه ها به برخی خواسته های دانشجویان نیز تسلیم شده اند. واقعیت اما انست که خواسته دانشجویان از ملاحظات محلی و صنفی فرا تر رفته و به خواسته های سیاسی برای اعمال فشار برای تمکین دولت مرکزی به خواست آتش بس فوری و پایدار ارتقاء یافته است.

سازمان فداییان خلق ایران(اکثریت)-حوزه آمریکا ضمن اعلام حمایت کامل از مبارزه دانشجویان و استادان در تمامی دانشگاه های آمریکایی شرکت کننده در این جنبش، به مقاومت نسل نوین دانشجویی درود میفرستد و برای ایشان در شکستن فضای تاریک تحمیل شده و تا موفقیت نهایی پیروزی آرزو می‌کند.

سازمان فداییان خلق ایران(اکثریت)-حوزه آمریکا

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ برابر با اول مه ۲۰۲۴

تاریخ انتشار : ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ ۷:۵۸ ق٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

2 Comments

  1. رضا کاویانی گفت:

    گزارش بسیار جالبی از یک واقعه تاریخی از مبارزات دانشجویان دانشگاه های آمریکا ست که به واقع، در سکوت مانده بودند و این، سر بر آوردن قدرتمند دانشجویان، بسار شیرین و غرور آفرین است و بی شک به مبارزات عدالت خواهان ملل مختلف، از جمله به مبارزات مردم تحت ستم حکومت مرتجع جمهوری اسلامی ، پیوند خواهد خورد . درود

  2. ملیحه گفت:

    بیانیه خوبی است. کاش همینجا از دانشجویان عدالتخواه ایرانی، از چپ و راست دعوت میشد تا به این مبارزه جهانی بپیوندند.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

هفته‌ای که گذشت، دوم تا هشتم تیرماه

رهبر حکومت تاب نیاورد گاه که کارگزاران خود را نامرغوب دید. خود بر صحنه آمد و خواستار مشارکت حداکثری شد و فتوا داد که نباید با کسانی که “ذره‌ای با انقلاب و امام و نظام اسلامی زاویه دارند” همکاری کرد. به‌زبان دیگر نباید به کسانی که ممکن است نفر دوم حکومت شوند و در سر خیال همکاری با ناانقلابین دارند، رای داد. اشاره‌ای سرراست به آن تنها نامزدی که از تعامل با جهان می‌گوید.

مطالعه »
یادداشت
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

در دور دوم انتخابات، با رای ” نه” به جلیلی شرکت می‌کنیم!

حزب دمکراتیک مردم ایران: نه به جلیلی!

چرا به پزشکیان رأی می دهم!

باز هم انتخابات، باز هم دفاع از منافع ملی، هم استراتژی هم تاکتیک!

ترک تحریم می‌کنم، خطر جلیلی جدّی است!

اصلاح‌طلب اصول‌گرا، ادامه داره ماجرا