سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۷ شهریور, ۱۴۰۵ ۰۹:۴۳

شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۹:۴۳

اعدام خسرو بشارت، زندانی عقیدتی کُرد!

اجرای حکم اعدام خسرو بشارت و انور خضری طی هفته گذشته در حالی است که،،پاییز و زمستان گذشته حکم اعدام چهار نفر از هم‌پرونده‌ای‌های وی به نام‌های داوود عبداللهی، فرهاد سلیمی، ایوب کریمی و قاسم آبسته در زندان قزلحصار کرج اجرا شده است.
Getting your Trinity Audio player ready...

۱۰۳ اعدام در ۲۸ روز گذشته

چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

حکم اعدام خسرو بشارت، زندانی مذهبی کُرد و اهل مهاباد که از ۱۵ سال پیش در زندان محبوس است و دو هفته پیش به سلول انفرادی زندان قزلحصار کرج منتقل شده بود، در این زندان اجرا شد.

بر اساس گزارش رسیده به سازمان حقوق بشری هه‌نگاو، سحرگاه چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ (۱۵ می‌۲۰۲۴)، حکم اعدام خسرو بشارت، زندانی مذهبی اهل مهاباد که دو هفته پیش جهت اجرای حکم به سلول انفرادی منتقل شده بود، در زندان قزلحصار کرج به اجرا درآمد.

سازمان حقوق بشری هه‌نگاو ضمن محکومیت شدید اجرای حکم اعدام خسرو بشارت، اعلام می‌کند که این زندانی سیاسی در یک پروسه کاملاً غیر شفاف، ناعادلانه و غیرقانونی توسط دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران به اعدام محکوم شده بود.

خسرو بشارت چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت (۱ می) و هم‌زمان با اجرای حکم اعدام انور خضری یکی هم‌پرونده‌ای‌هایش به سلول انفرادی منتقل شده بود. هه‌نگاو هفته  گذشته در اکانت ایکس خود از فراخواندن خانواده بشارت جهت آخرین دیدار با فرزندشان توسط مسئولین زندان قزلحصار خبر داده بود.

اجرای حکم اعدام خسرو بشارت و انور خضری طی هفته گذشته در حالی است که،،پاییز و زمستان گذشته حکم اعدام چهار نفر از هم‌پرونده‌ای‌های وی به نام‌های داوود عبداللهی، فرهاد سلیمی، ایوب کریمی و قاسم آبسته در زندان قزلحصار کرج اجرا شده است.

فرهاد سلیمی، انور خضری، قاسم آبسته، داوود عبداللهی، خسرو بشارت، کامران شیخه و ایوب کریمی، روز ۱۶ آذر ۱۳۸۸ توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به بازداشتگاه اداره اطلاعات ارومیه منتقل شدند.

این زندانیان به اتهام پرونده قتل “عبدالرحیم تینا”، توسط شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی مقیسه به اتهاماتی نظیر “اقدام علیه امنیت ملی”، “تبلیغ علیه نظام”، “عضویت در گروه‌های سلفی” و “افساد فی‌الأرض” به اعدام محکوم شده بودند.

نشست رسیدگی به اتهامات این ۷ زندانی مذهبی کُرد أواخر اسفند ماه سال ۱۳۹۴ برگزار و ۵ خرداد ماه سال ۱۳۹۵ حکم مذکور رسماً به آنها ابلاغ شد.

قابل ذکر است که حکم مذکور اواخر سال ۱۳۹۵ توسط شعبه ۴۱ دیوان عالی کشور به ریاست قاضی رازینی نقض و جهت رسیدگی به شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران اجراع داده شد. در خرداد ماه ۱۳۹۷ قاسم آبسته و ۶ هم‌پرونده‌ای دیگرش به اتهام “افساد فی‌الأرض” بار دیگر توسط شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی ابولقاسم صلواتی به اعدام محکوم شدند.

حکم مذکور با فشارهای مکرر اداره اطلاعات ارومیه از سوی‌شعبه ۴۱ دیوان عالی کشور تایید و روز دوشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ رسماً به محمود ولی زاده طباطبایی وکیل این زندانیان مذهبی کُرد اعلام گردید. این زندانیان که در زندان گوهردشت محبوس بودند، روز ۱۰ مرداد ماه سال جاری پس از تخلیه این زندان، به زندان قزلحصار کرج منتقل شدند.

تاریخ انتشار : ۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ ۷:۳۱ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

«طرح مقابله با نفوذ»؛ توطئه‌ای سازمان‌یافته برای سرکوب جنبش دموکراسی‌خواهی

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): سازمان ما تصویب کلیات این طرح را «فاجعه‌ای دیگر در نظام حقوقی کشور» دانسته و ضمن مخالفت با آن، تصویب این طرح را ادامه و تشدید رویکردی می‌داند که در «قانون تشدید مجازات جاسوسی» نیز دنبال شده است؛ قانونی که در یک سال گذشته مبنای صدور احکام سنگین و اجرای احکام اعدام در شماری از پرونده‌ها قرار گرفته است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

۳۰ سال زندان برای استفاده از آزادی بیان؟

سردبیر ماه: ایالات متحده در ۱۶ ژوئیه کنفرانسی جهانی در واشنگتن برگزار کرد تا همکاری کشورها علیه آنچه «تروریسم چپ افراطی» می‌نامد، تقویت شود؛ اقدامی که بخشی از راهبرد امنیتی جدید آمریکا برای اعمال نفوذ و تغییر رژیم در اروپا و آمریکای لاتین است. این نشست همچنین کارکردی داخلی دارد، زیرا با نسبت‌دادن مخالفان سیاسی به «تروریسم خارجی»، سرکوب آنان آسان‌تر و مشروع‌تر جلوه داده می‌شود.

مطالعه »

یک ایران، یک ملت و یک ترازنامه…

گودرز اقتداری: نوشته‌ای در فضای مجازی منتشر شده است که با این مطلع آغاز میشود: «ما یک ایران نداریم. دو ایران داریم! یک ایرانِ جهان سومی که از کشورهای منطقه عقب افتاده است، نه برق دارد، نه آب دارد، نه صنعت قابل توجهی دارد، نه زیر ساخت قابل اتکایی دارد و علاوه بر آن همه نخبگان‌اش نیز در حال فرار از کشور هستند و این ایران رو به قهقرا در حرکت است. یک ایرانِ دیگر هم وجود دارد که ۹۵ درصد جمعیت آن باسواد است و در بین ۲۰ کشور اول جهان در تولید علم قرار دارد و در تربیت متخصص از پزشکی گرفته تا مهندسی علوم روز جهان همچون نانو، رباتیک، ژنتیک، هسته‌ای و … سرآمد کشورهای منطقه است» یادداشت زیر در پاسخ به آن برداشت نوشته شده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بیانیه نهضت آزادی ایران: استقبال از پیمان مکه و ضرورت مشارکت ایران در شکل‌گیری نظم امنیتی منطقه‌ای

تفکیک “داوری اخلاقی” از “تحلیل سیاسی و تاریخی”

کاوه مدنی؛ از بازجویی در ایران تا دریافت «نوبل آب»

نیروهای کردستان سوریه ( روژاوا)، در ارتش سوریه ادغام شدند

دارو ۸۰ درصد گران شد.افزایش قیمت برخی اقلام تا ۳۰۰ درصد

مرکز آمار تورم مرداد ۱۴۰۵ را اعلام کرد