سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۴ تیر, ۱۴۰۵ ۱۷:۵۷

پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ - ۱۷:۵۷

۹ نفر مجموعاً به ۱۵ ترم تعلیق و ارجاع به کمیتۀ انضباطی مرکزی محکوم شدند

صدور احکام باورنکردنی برای دانشجویان دانشگاه شیراز

این اتفاقات در حالی در دانشگاه شیراز روی میدهد که پس از اعتکاف سیاسی - اعتقادی دانشجویان طیف بسیج برای برخورد با فعالین دانشجویی دانشگاه شیراز، کمیتۀ انضباطی این دانشگاه با احضار 36 دانشجو و صدور احکام سنگین برای 9 تن از این دانشجویان تا کنون به خواستۀ دانشجویان بسیجی پاسخ مثبت داده است

Getting your Trinity Audio player ready...

۹ نفر از فعالان دانشجویی دانشگاه شیراز مجموعا به ۱۵ ترم ممنوعیت از تحصیل و نیز ارجاع به کمیتۀ انضباطی مرکزی وزارت علوم به اتهام توهین به شعائر اسلامی یا ملی و ارتکاب اعمالی بر ضد نظام جمهوری اسلامی محکوم شدند. کاظم رضایی، سعید خلعتبری، عبدالجلیل رضایی، عنایت تقوی و دو تن دیگر از دانشجویان هر کدام به دو ترم ممنوعیت از تحصیل با احتساب سنوات و ارجاع به کمیتۀ انضباطی مرکزی و آرش روستایی، هادی الملی و حمدالله نامجو به یک ترم ممنوعیت از تحصیل با احتساب سنوات و ارجاع به کمیتۀ انضباطی مرکزی محکوم شدند. این حکم برای ۴ نفر از این دانشجویان به دلیل محدودیت در سنوات آموزشیشان دقیقاً به معنای اخراج آنها میباشد. اتهامی که در احکام این دانشجویان عنوان شده است ایجاد بلوا و آشوب در محیط دانشگاه و توهین به شعائر اسلامی یا ملی و ارتکاب اعمالی بر ضد نظام جمهوری اسلامی عنوان شده است. این در حالی است که قبلاً در کمیتۀ انضباطی اتهام شرکت در تجمعات ۱۶ و ۱۸ آذر ماه به این دانشجویان تفهیم شده بود و هیچکدام از موارد ذکر شده در احکام به دانشجویان تفهیم نشده بود. از طرفی در حالی این دانشجویان به ممنوعیت از تحصیل محکوم میشوند که علیرغم درخواست آنان جهت دفاع از خود، از حضورشان در جلسۀ رسمی کمیتۀ انضباطی ممانعت به عمل آمده بود. علاوه بر این در احکام صادره از سوی کمیتۀ انضباطی دانشگاه شیراز این ۹ دانشجو در مدت اجرای حکم ممنوعالورود شدهاند.
حکم صادر شده برای دانشجویان برای تمام اتهامات ذکر شده در احکام آنان نیست و تصمیمگیری در مورد توهین به شعائر اسلامی یا ملی و اقدام اعمالی بر ضد نظام جمهوری اسلامی به کمیتۀ انضباطی مرکزی وزارت علوم واگذار شده است که این امر ممکن است به اخراج تعداد بیشتری از دانشجویان منجر شود.
از طرف دیگر برای ۲۷ نفر از فعالان دانشجویی دیگر که به دلیل شرکت در تجمعات ۱۶ و ۱۸ آذر ماه به کمیتۀ انضباطی احضار شدهاند، هنوز حکمی صادر نشده است و احتمالا احکام سنگینی نیز در انتظار آنان خواهد بود.
امروز بیانیهای در سطح دانشگاه شیراز خطاب به «دانشجویان آگاه و بیدار و ملت شریف ایران» توزیع شد که فعالان دانشجویی در آن اعلام کرده بودند احکام ذکر شده غیرقانونی است و دانشجویان تا آخرین نفس در مقابل ظلم، ستم و سرکوب ایستادگی خواهند کرد. طی این بیانیه دانشجویان دانشگاه شیراز از تمامی انسانهای شریف و آزاده درخواست حمایت کردهاند.
این اتفاقات در حالی در دانشگاه شیراز روی میدهد که پس از اعتکاف سیاسی – اعتقادی دانشجویان طیف بسیج برای برخورد با فعالین دانشجویی دانشگاه شیراز، کمیتۀ انضباطی این دانشگاه با احضار ۳۶ دانشجو و صدور احکام سنگین برای ۹ تن از این دانشجویان تا کنون به خواستۀ دانشجویان بسیجی پاسخ مثبت داده است. نکتۀ جالب در مورد دانشجویان بسیجی این است که این دانشجویان با دروغپردازی و جوسازی علیه دانشجویان منتقد دانشگاه شیراز و تجمعات ۱۶ و ۱۸ آذر این دانشگاه توانستهاند، خواستۀ خود را عملی سازند. به نظر میرسد با صدور این احکام برای دانشجویان دانشگاه شیراز، فعالین دانشجویی منتقد واکنش قابل توجهی را در مقابل این احکام نشان خواهند داد.

تاریخ انتشار : ۱۱ دی, ۱۳۸۷ ۷:۴۲ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

امضای تفاهم‌نامه پایان جنگ، توافقات ابتدایی و مذاکرات ۶۰ روزه برای تحقق صلح پایدار

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): در شرایط کنونی و در آستانه مذاکرات شصت‌روزه، منافع ملی ایران ایجاب می‌کند که جمهوری اسلامی مذاکرات را با هدف دستیابی به صلحی پایدار، عادی‌سازی روابط با آمریکا و پایان دادن به خصومت ساختاری ادامه دهد و از گرفتار شدن در حاشیه‌ها و تلاش برای راضی کردن مخالفان مذاکرات بپرهیزد.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

از گرانی نان تا فسادهای میلیارددلاری؛ چرا فشار فقط بر دوش مردم است؟

شهناز قراگزلو: کارگرانی که پس از سال‌ها پرداخت حق بیمه بیکار شده‌اند، برای دریافت مقرری ناچیز بیکاری با روندی فرسایشی و بازرسی‌هایی مواجه‌اند که بیشتر شبیه تعقیب یک متهم است تا حمایت از یک بیمه‌شده.
این پرسش جدی مطرح است که چرا برای پرداخت ۱۵ میلیون تومان به یک کارگر چنین سختگیری می‌شود، اما همین دقت در برابر فسادهای کلان اقتصادی دیده نمی‌شود.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

سایه بی‌اعتمادی بر آینده تفاهم با ایران؛ آیا ترامپ این بار متفاوت عمل خواهد کرد؟

منشاءِ و لحظهِ پیدایش کیهان

سیمین، بگو…

در سوگ بیژن برهمندی

تفاهم‌نامه‌ی ایران و آمریکا؛ فرصتی برای بازسازی یا تهدیدی برای استقلال؟ موضعِ چپِ سوسیالیستی چیست؟

آمریکا بناشده بر “ناسیونالیسم خون و خاک”؟