سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۶ خرداد, ۱۴۰۵ ۰۵:۴۴

سه شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۵:۴۴

حزب دمکراتیک مردم ایران

جنگ افروزی در آینه ترور!

منافع توسعه‌طلبان اسراییلی و نیروهای بنیادگرای درون حاکمیت جمهوری اسلامی بر رویکرد تنش آفرینی است که تاکنون راه را بر صلح و آرامش و دوستی کشورها در منطقه بسته است و به زیان منافع ملی ایران کار کرده است. این ترور اهداف اعلام شدهٔ سیاست خارجی دولت پزشکیان مبنی بر آشتی و صلح جویی در منطقه و جهان را هم مورد هدف قرار داده است. دولت نتانیاهو نمی خواهد اجازه ...
Getting your Trinity Audio player ready...

ترور اسماعیل هنیه، رهبر سیاسی حماس، پس از مراسم تحلیف ریاست جمهوری در تهران، نقض آشکار حاکمیت ملی ایران و حقوق بین الملل است و  هدفی جز بی معنا کردن مذاکرات برای آتش بس و صلح در غزه ندارد.

دولت نتانیاهو با این اقدام تحریک آمیز، همزمان با حمله به بیروت، و با شکست در پیشبرد جنگ فاجعه بار غزه، در تلاش است تشنج منطقه ای را به یک جنگ تمام عیار با ایران تبدیل کند. ترور هنیه چند روز پس از سخنرانی نتانیاهو در کنگرهٔ آمریکا انجام گرفت و حاکی از تلاش او برای تاثیرگذاری بر کارزارِ انتخاباتی ریاست جمهوری آمریکا به زیان نامزد حزب دمکرات  است.

منافع توسعه‌طلبان اسراییلی و نیروهای بنیادگرای درون حاکمیت جمهوری اسلامی بر  رویکرد تنش آفرینی است که تاکنون راه را بر صلح و آرامش و دوستی کشورها در منطقه بسته است و به زیان منافع ملی ایران کار کرده است. این ترور اهداف اعلام شدهٔ سیاست خارجی دولت پزشکیان مبنی بر آشتی و صلح جویی در منطقه و جهان را هم مورد هدف قرار داده است. دولت نتانیاهو نمی خواهد اجازه دهد ایران به وضعیت متوازن بین المللی بازگردد.

حزب دمکراتیک مردم ایران اقدام تروریستی و جنگ طلبانه دولت اسراییل در قتل آقای اسماعیل هنیه و محافظ اش در تهران را به شدت محکوم می کند.

حزب دمکراتیک مردم ایران 
۱۰ مرداد ۱۴۰۳
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد, ۱۴۰۳ ۲:۳۲ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالگرد تجاوز نظامی امریکا-اسراییل به ایران در جنگ ۱۲ روزه

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): بدون اصلاحات ساختاری در نهادهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و بدون توانمندسازی جامعه مدنی، تقویت انسجام ملی ممکن نخواهد بود؛ آن هم در جهانی که معادلات قدرت، امنیت و توسعه با شتابی بی‌سابقه در حال تغییر است. در چنین شرایطی، راه دیگری برای بقا نیست

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

ترامپ با تحقیر نتانیاهو ممکن است موجب شود او خاورمیانه را به آتش بکشد.

استر سلومان: نتانیاهو در پرونده ایران خود را پیروز جنگ معرفی می‌کرد، اما اکنون ترامپ در حال رفتن به سمت توافقی با ایران است. این یعنی به جای روایت نتانیاهو از «پیروزی کامل» باید «تحقیر شدن در جبهه ایران» را جایگزین آن کرد. حال اما ترامپ ظاهراً می‌خواهد با ایران به توافقی برسد که جنگ را متوقف کند، تنگه هرمز را باز کند و پرونده هسته‌ای را به یک روند مذاکراتی بعدی بسپارد. این نوع توافق، از نگاه نتانیاهو، ایران را نابود نمی‌کند؛ بلکه آن را از مرحله بقا وارد مرحله تثبیت می‌کند.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

مطالعه‌ای جامعه‌شناختی در نگرش انسان‌محور و توسعه‌گرای هدی صابر

«عظمت دوران پهلوی»، بازسازی یک دروغ!

نقش عوامل غیرعقلانی در تصمیم‌گیری‌های نظامی آمریکا: شواهدی از ویتنام، عراق، لیبی و ایران

هشتم تیر؛ یادمان یک نسل؛ | تأملی در یاد حمید اشرف، یاران جان‌باخته و میراث ماندگار جنبش فدایی

چرا باید از پزشکیان حمایت کرد؟

ترامپ با تحقیر نتانیاهو ممکن است موجب شود او خاورمیانه را به آتش بکشد.