سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۵ خرداد, ۱۴۰۵ ۰۹:۵۳

دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۳

به پزشکیان؛ #برای_ایران

با تبریک رای اعتماد به کابینه توافقی و ممکنِ شما و عبور از سدِّ محکم تمامیت خواهان و تندروها، مطالبات خود را از امروز آغاز می کنیم و تا زمانی که به شعارهای خود متعهد و در انجام آنها ثابت قدم باشید، کنارت خواهیم ماند... رفع فیلترینگ، تجدیدنظر در اجرای طرح نور که خود آن را طرح سیاهی خواندی، رفع تنش در روابط منطقه ای و بین المللی، آغاز دوره ای تازه و شرافتمندانه در روابط و تعامل جهانی،..، رفع تحریم، بهبود وضعیت اقتصادی، رفع فقر و بی عدالتی، مبارزه با فساد ...
Getting your Trinity Audio player ready...

به پزشکیان؛ #برای_ایران

آقای رئیس جمهور!

با تبریک رای اعتماد به کابینه توافقی و ممکنِ شما و عبور از سدِّ محکم تمامیت خواهان و تندروها، مطالبات خود را از امروز آغاز می کنیم و البته تا زمانی که به شعارهای خود متعهد و در انجام آنها ثابت قدم باشید، کنارت خواهیم ماند.

ما حامیان و مردم شریف ایران، در پیچیده ترین شرایط و در اوج نارضایتی در کنارت ایستادیم و از هیچ حمایتی کم نگذاشتیم.

کمپین های مردمی تشکیل دادیم و جمعی و فردی، #برای_ایران و پیروزی شما بر تندروها و تمامیت خواهان، بدون چشمداست و تنها با امید به تغییر و آینده ای روشن، تبلیغ کردیم.

در اوج انتخابات، از تبلیغ رو در رو برای افزایش سبد رای شما دریغ نکردیم. از آبروی خود باز هم #برای_ایران، گذشتیم و دعوت حضوری و تلفنی از مردم ناراضی ناامید بعمل آوردیم تا با حضور بر سر صندوق های رای فرصتی دیگر ایجاد کنند و این مردم شریف، روی ما را زمین نینداختند، اعتماد کردند و آمدند.

نتیجه همان شد که همه می دانیم. بر خلاف تصور ۱۷ میلیون نفر به شما اعتماد کردند و اقبال نشان دادند. حتا معتقدم، بخش اعظم آن ۵۰ درصدی هم که رای ندادند، دلشان برای ایران می تپید و می تپد. آنها هم با نیامدن، هم بی تاثیر در ایجاد این فضا و ضرورت تحول و تغییر در کشور نبودند.

ما و همین مردم، با درک شرایط و ساختار موجود در نظام سیاسی، و فهم از  میزان قدرت و امکان شما در چینش کابینه، به ترکیب ممکن و توافقی به جای ترکیب مطلوب هم رضایت دادند، تا فرصت خدمت برای جنابعالی فراهم شود که شد.

حال ما و همه منتظرند، که ببینند، در اجرای وعده هایت چه تدابیری خواهی داشت.

آقای رئیس جمهور پزشکیان!

قرارمان این است که کابینه جنابعالی در خصوص ضرورت های اقتصادی و اجتماعی و بین المللی، قفل بسته را باز کند.

رفع فیلترینگ، تجدیدنظر در اجرای طرح نور که خود آن را طرح سیاهی خواندی، رفع تنش در روابط منطقه ای و بین المللی، آغاز دوره ای تازه و شرافتمندانه در روابط و تعامل جهانی، با حفظ منافع و امنیت ملی، رفع تحریم، بهبود وضعیت اقتصادی، رفع فقر و بی عدالتی، مبارزه با فساد سیستماتیک، معکوس کردن روند مهاجرت جوانان و نخبگان و … اینها همه قرارهایی است که در پبچ سخت انتخابات، با مردم گذاشتی و قول شرف دادی که از آنها کوتاه نیایی.

صبوریم و همراهت هستیم، اما در عین حال، امیدوارانه، منتظریم که شاهد این تغییرات اجتناب ناپذیر در همه عرصه های سیاسی و فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی باشیم. 

از طرف ما وکیل هستید که در گفتگوها و توافق ها و تعامل ها به نهادهای حاکمیت و سایر قوا متذکر شوید، که راه عبور از پیچیدگی های موجود، و کاهش فاصله و شکاف عمیق میان مردم و حاکمیت، تحقق خواسته های ملت، #وفاق_ملی، #آشتی_ملی و ساختن ایرانی برای همه ایرانیان است.

بهرام گل زاده
تاریخ انتشار : ۲ شهریور, ۱۴۰۳ ۵:۲۲ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالگرد تجاوز نظامی امریکا-اسراییل به ایران در جنگ ۱۲ روزه

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): بدون اصلاحات ساختاری در نهادهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و بدون توانمندسازی جامعه مدنی، تقویت انسجام ملی ممکن نخواهد بود؛ آن هم در جهانی که معادلات قدرت، امنیت و توسعه با شتابی بی‌سابقه در حال تغییر است. در چنین شرایطی، راه دیگری برای بقا نیست

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

ترامپ با تحقیر نتانیاهو ممکن است موجب شود او خاورمیانه را به آتش بکشد.

استر سلومان: نتانیاهو در پرونده ایران خود را پیروز جنگ معرفی می‌کرد، اما اکنون ترامپ در حال رفتن به سمت توافقی با ایران است. این یعنی به جای روایت نتانیاهو از «پیروزی کامل» باید «تحقیر شدن در جبهه ایران» را جایگزین آن کرد. حال اما ترامپ ظاهراً می‌خواهد با ایران به توافقی برسد که جنگ را متوقف کند، تنگه هرمز را باز کند و پرونده هسته‌ای را به یک روند مذاکراتی بعدی بسپارد. این نوع توافق، از نگاه نتانیاهو، ایران را نابود نمی‌کند؛ بلکه آن را از مرحله بقا وارد مرحله تثبیت می‌کند.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

ترامپ با تحقیر نتانیاهو ممکن است موجب شود او خاورمیانه را به آتش بکشد.

تندروها در دورۀ رهبری سوم: مجری یا معمار؟

جنگ ایران و جهت تحولات منطقه‌ای

به مناسبت سالگرد تجاوز نظامی امریکا-اسراییل به ایران در جنگ ۱۲ روزه

ایدئولوژی ستیزان؛ خود ایدئولوژی گرایند

در حمایت از زنان افغانستان؛ محکومیت سرکوب خشونت‌بار طالبان