سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۴ مرداد, ۱۴۰۵ ۱۵:۵۰

یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۵۰

مادر صلح: زهره تنکابنی

مادر صلح: روی سخنم با شما مسئولین کشور است!

زندگی شرافتمندانه و در آرامش و امنیت و رفاه حق مردم است و مسئولیت احقاق این حق، هم اکنون بعهدۀ شما مسئولین است که تا فرصت هست، نام نیکی از خود، در تاریخ این سرزمین به جای گذارید که در غیر این صورت بسیار زود، دیر می‌شود چرا که حق ...
Getting your Trinity Audio player ready...

کوتاه سخنی، درجایگاه یکی از آحاد ملت که سال ها برای سرافرازی ایران مبارزه کرده ام، خواهان اینم که یکبار هم که شده، عقلانیت و خردمندی را پیشه کنید و نشان دهید که منافع ملی را بر منافع عقیدتی خود برتر میدانید. در جهان سیاست قهر ابدی معنا ندارد همچنان که  دوست ابدی نیز.

 آیا می توان، تصور کرد  که پیوند مستحکم میان اروپا و ایالات متحده به این آسانی، قابل  گسسته‌شدن باشد؟ مگر ویتنام در بحبوحۀ بمباران در میز گردهای مذاکره شرکت نمی‌کرد که هربار به رسوایی بیشتر آمریکا منتهی می‌شد. چگونه است که  نظرات مسئولین کشور، فقر و فلاکت مردم و تلاشی کشور را رقم می زند و حتی مانع ابراز نظر مردم برای برون رفت از شرایط دهشتناک چند دهۀ اخیر می شود. تاریخ ایران شاهد نابودی و فقر و فلاکت زیادی از سوی حکومت های بی‌تدبیر و غره به خود چون، سلجوقیان و حمله مغولان و شاه سلطان حسین و حمله افاغنه بوده، که جز تلاشی و بدنامی برایشان دستاوردی نداشته است و بدیهی ست که مردم، دیگر رغبتی برای تجربه‌ای دوباره که منجر به ویرانی ایران  شود، ندارند.

مردم ایران،  فعلاً خواهان معیشتی شایسته و حذف رانت‌های فربه حاصل از تاراج بیت‌المال و بویژه آزادی‌های فرهنگی – اجتماعی هستند.

اف ای تی اف را برقرار سازید تا راه گذری در اقتصاد جهانی بیابید اگرچه به قیمت بستن راه دزدی‌های کلان ازسرمایه‌ی ملت شریف ایران! 

زندگی شرافتمندانه و در آرامش و امنیت و رفاه حق مردم است و مسئولیت احقاق این حق، هم اکنون  بعهدۀ شما مسئولین است که تا فرصت هست، نام نیکی از خود، در تاریخ این سرزمین به‌ جای گذارید که در غیر این صورت بسیار زود، دیر می‌شود چرا که حق گرفتنی است.

مادرصلح: زهره تنکابنی
اسفند۱۴۰۳
https://t.me/mothersforpeaceiran
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند, ۱۴۰۳ ۶:۵۰ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

بحران نظامی تنگه هرمز، خطر گسترش آن، آینده‌ای مبهم و غیرقابل مهار برای ایران، منطقه و اقتصاد جهانی

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) از همه جریان‌های سیاسی آزادی‌خواه، دموکراسی‌خواه، ملی و توسعه‌گرا که دغدغه عزت، امنیت و آینده ایران را دارند، می‌خواهد با اقدامی هماهنگ و فراگیر، پیام روشن مردم و نیروهای صلح‌طلب ایران را به افکار عمومی جهان، نهادهای مدنی، نهادهای بین‌المللی و دولت‌های درگیر در این بحران برسانند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

ثابت ها در موقعیتی ناپایدار

وداع با اکبر عبدی؛ کمدینی که درام را به خنده پیوند زد

فلسفه اپیکور؛ نبوغ روشنفکران یونان باستان.

«دولت – ملت» به مثابه برساختی تاریخی از قدرت و همبستگی – انتشار مجموعه چهار بخش

چرا عادی‌سازی سلطنت با میراث جنبش فدائیان ناسازگار است؟

تداوم کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» با پیوستن زندان نیشابور در هفته صدوسی‌ام در ۵۹ زندان