سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۷ بهمن, ۱۴۰۴ ۰۹:۴۳

دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۳

در باره وضعیت بازداشت شدگان جمعیت ال یاسینT درخواست کمک فوری از مراجع بین المللی

ممنوعیت تماس و ملاقات با خانواده، عدم اطلاع و امکان حضور وکیل در پرونده، شکنجه های جسمی و روانی در طول بازجویی ها، جلسات تفتیش پر فشار و طولانی، استفاده از چشم بند، حبس طولانی مدت در انفرادی و استفاده از اهرم فشار خانوادگی از روش های ضدبشری دایره مذاهب بوده که همگی آنها در این مدت نسبت به آقای پیمان فتاحی و اعضای دستگیر شده ال یاسین بکار گرفته شده اند.

 

به نام آزادی و خدایی که انسان را آزاد آفرید

با درود
این درخواست عاجلانه جمعی از آزاداندیشان ایران برای یاری رساندن به زنان و مردانی است که ماههاست در زندان های ایران در معرض بدترین جنایات قرار گرفته اند. ما به عنوان گروه بزرگی از جامعه فعالان مدنی و فرهنگی ایران، بر اساس شواهد و مدارک، و اخبار موثق اعلام می کنیم سرکوبهای القاعده فرهنگی ایران به مرحله حاد و جنایتکارانه ای رسیده است و در این وضعیت بحرانی که جان عده ای از اهل قلم و فرهنگ ایران در خطر قرار گرفته، از شما درخواست کمک و حمایت فوری داریم.

گزارش های متعدد و موثق نشان می دهد سلامت جسمی- روانی و جان تعدادی از فعالان فرهنگی ایران از جمله آقایان پیمان فتاحی (رهبر جمعیت ال یاسین)، مرتضی رسولیان (از اعضای ارشد جمعیت ال یاسین)، علیار نیک فرمان (عضو مرکزی انجمن حرفه ای متفکران)، و خانمها نازی حسامی (مدیر نشر یاهو و سردبیر نشریه هنرهای زیستن) و میترا حاجی نجفی (مسئول نشر تعالیم حق و مدیر نشر حم) در زندان امنیتی ۲۰۹ اوین در معرض خطر قرار گرفته و هر لحظه احتمال وقوع جنایتی خاموش و غیرقابل جبران می رود.

بر اساس اخبار و وقایع تکان دهنده ای که علاوه بر رسانه های معتبر خارجی (۱) و گزارش های منتشره از سوی مراجعی چون سازمان عفو بین الملل، وزرات امور خارجه امریکا، اتحادیه اروپا و نهادهای حقوق بشری به دست ما رسیده، طی نود روزی که از بازداشت مجدد آقای پیمان فتاحی گذشته ایشان از کلیه حقوق اولیه از جمله حق مداوای پزشکی محروم بوده اند. با توجه به اینکه آقای فتاحی طی ۶ ماه انفرادی در زمان اولین بازداشت، به دلیل تزریقهای مشکوک دچار مسمومیت شدید خونی شده اند و طبق معاینات پزشکی به شدت نیازمند مراقبتهای پزشکی هستند، وضعیت سلامتی ایشان بسیار نگران کننده است، به ویژه که احتمال تکرار تزریقات مشکوک نیز وجود دارد. این نگرانی به دلیل چند رخداد تکان دهنده دیگر در طول دو سال گذشته شدت یافته از جمله آنکه در زمان اولین بازداشت آقای پیمان فتاحی (استاد ایلیا)، برادر ایشان (رامین فتاحی) نیز دستگیر و پس از مدتی به علت وخامت حال جسمی (ناشی از شکنجه) آزاد شد، اما با فاصله کوتاهی پس از آزادی به طرز مشکوکی فوت کرد. از طرفی در یکی از جلسات احضار آقای پیمان فتاحی (مورخ ۲۸/۷/۸۷) مأموران دایرۀ مذاهب اطلاعات در داخل اتاق بازجویی به ایشان هجوم برده و وی را بطرز وحشیانه ای با مشت و لگد، باتوم و شوکر الکتریکی مورد ضرب و شتم قرار دادند که حاصل آن خونریزی گسترده ای بود که به بستری شدن آقای پیمان فتاحی منجر گردید. این وقایع همراه با تهدیدات مکرر بازجویان امنیتی مبنی بر احتمال ترور و آسیب فیزیکی به آقای پیمان فتاحی توسط ماموران لباس شخصی، عامل نگرانی عمیقی از جانب خانواده و شاگردان ایشان شده است.

همچنین خانم نازی حسامی با توجه به سابقه ضعف جسمی- عصبی و اعتصاب غذا در اعتراض به فشارهای داخل زندان، بیش از یک ماه و نیم است که به گفته ماموران زندان در اثر وخامت حال به بیمارستانی خارج از زندان منتقل شده اند اما هیچگونه اطلاعی از شرایط و محل بستری ایشان در دست نیست. اخباری نیز مبنی بر شکنجه های شدید جسمی به منظور گرفتن اعترافات دروغین از آقای مرتضی رسولیان منتشر شده است. متاسفانه پس از انتشار این اخبار و تا امروز نه وکیل و نه اعضای خانواده این افراد نتوانسته اند ملاقاتی با آنها داشته باشند. وضعیت فعلی همگی آنها نامعلوم بوده و احتمال وخیم تر شدن شرایط بسیار زیاد است.

ایران یکی از اعضای کنوانسیون بین المللی حقوق سیاسی و مدنی است. بر اساس ماده هفتم این پیمان «هیچ کس نباید مورد مجازات و رفتارهایی که شکنجه یا اعمال بیرحمانه، غیرانسانی و تحقیرکننده است قرار بگیرد» اما طی دو سال گذشته «دایره مذاهب وزارت اطلاعات»، در یک تمرّد آشکار نسبت به مجمع عمومی سازمان ملل، اتحادیه اروپا و سازمان های بین المللی حقوق بشر، به طور مستمر و برنامه ریزی شده ای در حال نقض گسترده قوانین حقوق بشر است.

ممنوعیت تماس و ملاقات با خانواده، عدم اطلاع و امکان حضور وکیل در پرونده، شکنجه های جسمی و روانی در طول بازجویی ها، جلسات تفتیش پر فشار و طولانی، استفاده از چشم بند، حبس طولانی مدت در انفرادی و استفاده از اهرم فشار خانوادگی از روش های ضدبشری دایره مذاهب بوده که همگی آنها در این مدت نسبت به آقای پیمان فتاحی و اعضای دستگیر شده ال یاسین بکار گرفته شده اند. فرزندان خردسال (یک و چهار ساله) آقای پیمان فتاحی بر اثر تنش های وارده دچار بیماری های روحی روانی شده اند که توسط چندین روانپزشک اطفال تایید شده است. دستگیری موقت خانم شباب حسامی (همسر آقای فتاحی) نیز به یکی از اهرمهای فشار برای شکنجه روانی همسر و خواهر ایشان تبدیل شده که هم اکنون در بازداشت اند. و همه این اقدامات ضد بشری تنها برای تفتیش عقاید رخ می دهد.

متاسفانه بی واکنشی مسئولان و رسانه ها در ایران به تشدید این وضعیت دامن زده و میدان را برای ادامه اقدامات جنایتکارانه و ضد بشری دستگاه امنیتی باز گذاشته است. روشن است که سکوت و عدم توجه مراجع معتبر بین المللی احتمال تکرار وقایعی مشابه مرحوم زهرا کاظمی، بنی یعقوب، حشمت ساران و میرصیافی را شدت می بخشد و بدیهی است که عدم حمایت نهادهای بین المللی از قربانیان این جنایات، به حادتر شدن وضعیت آزاداندیشان، بی ثمر ماندن تلاش های آنان برای احقاق حقوق خود در ایران، و متوقف یا کند شدن جنبشهای مدنی و مردمی برای رسیدن به ایرانی آزاد می انجامد.

ما بعنوان اعضای یکی از بزرگترین جمعیت های فرهنگی در ایران و خاورمیانه از شما می خواهیم برای رسیدن به درخواست های ذیل از ما حمایت نمایید:

۱- آزادی هر چه سریعتر دستگیرشدگان که با وجود ماهها بازجویی، تفتیش منازل، شنود و مراقبت دائم، مدرکی دال بر اثبات اتهامات و مجرمیت آنها ارائه نشده است.

۲- مداوای پزشکی آقای پیمان فتاحی در خارج از زندان توسط هیئت پزشکی مورد اعتماد ایشان و تحت نظارت ارگانهای ذیصلاح و وکلای مربوطه

۳- تعیین وضعیت و محل بستری خانم نازی حسامی و فراهم شدن امکان ملاقات وکیل و اعضای خانواده (بعنوان یک اقدام فوری و ضروری)

۴- برخورداری از حق ملاقات و تماس با خانواده برای دستگیر شدگان تا زمان آزادی

۵- برخورداری از حق داشتن وکیل و ملاقات با وی

۶- برگزاری دادگاه صالحه و ارائه مدارک، و برخورداری از حق دادرسی عادلانه و علنی ما به پای بندی و احترام شما به حقوق بشر اعتقاد و اطمینان داریم و امیدواریم که شما با اتکاء به اعتبار بین المللی خود پشتیبان استوار ما در محدود کردن و سرانجام توقف نقض حقوق بشر و تفتیش عقاید در ایران باشید.

در پایان به نمایندگی از جمعیت فرهنگی ال یاسین مجدداً درخواست حمایت فوری و موثر آن مرجع محترم را تکرار نموده و منتظر اقدامات عاجل شما هستیم.

 

به امید آزادی

کانون حقوق بشر و روابط بین الملل “آیا”

۲۴ فروردین ۸۸ مطابق با ۱۳ آوریل ۲۰۰۹

 

امضاکنندگان این نامه به نمایندگی از جمعیت ال یاسین
۱. شورای نشریات جمعیت ال یاسین
۲. نشر یاهو
۳. نشر تعالیم حق
۴. نشر حامیم
۵. مدیر مسئولان و اعضای تحریریه های نشریات علوم باطنی، هنر زندگی متعالی، هنرهای زیستن، علم موفقیت، حرکت دهندگان، تفکر متعالی
۶. شورای نویسندگان و محققان یاسین
۷. انجمن حرفه ای متفکران و محققان
۸. انجمن جبهه طبیعت
۹. شورای مترجمین یاسین
۱۰. سازمان حامیان خارج از کشور
۱۱. نهضت زنان جمعیت ال یاسین
۱۲. جمعیت جوانان ال یاسین
۱۳. کمپین های حمایتی نازی حسامی و میترا حاجی نجفی
۱۴. کمیته گزارشگران ال یاسین
۱۵. سازمان آزادی اندیشه یاسین (اولین سازمان مجازی- مردمی ضد تفتیش عقاید در ایران)
۱۶. نمایندگان کانون حقوق بشر و روابط بین الملل ال یاسین
دفتر کانون در خارج از ایران: تلفن ۰۰۱۶۴۷۸۸۷۳۶۱۱
ارتباط مستقیم با دبیر کانون: roshangaran@live.com
واحد روابط عمومی کانون:
www.ayahra.org
info@ayahra.org

 

پانویسها
(۱) برخی رسانه های منعکس کننده عبارتند از صدای امریکا، رادیو فردا، رادیو زمانه و خبرگزاری های و سایتهای مرتبط با موضوعات زنان و حقوق بشر.
(۲) جهت اطلاع بیشتر، شرح مفصل تر وقایع و برخوردهای دایره مذاهب با جمعیت ال یاسین به همین نامه پیوست شده است.

تاریخ انتشار : ۱ اردیبهشت, ۱۳۸۸ ۹:۲۵ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

انقلاب بهمن، ٢٢ بهمن

انقلاب بهمن زنده است؛ خائنان به انقلاب مردم باید از مسند نامشروع قدرت طرد شوند!

هیئت سیاسی – اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): در شرایطی سالگرد انقلاب بهمن را گرامی می‌داریم که جامعهٔ ایران هنوز در اندوه جان‌باختن هزاران انسان بی‌گناه در فاجعهٔ دی‌ماه گذشته به‌سر می‌برد؛ فاجعه‌ای که مسئولیت مستقیم آن بر عهدهٔ حاکمیتی است که جان و امنیت شهروندان را قربانی ناکارآمدی، فساد و بی‌مسئولیتی خود کرده است.

انقلاب ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ رویدادی تصادفی یا گسسته از تاریخ نبود، بلکه حلقه‌ای از زنجیرهٔ مبارزات تاریخی مردم ایران برای آزادی، استقلال، جمهوریت و حاکمیت شهروندان بر سرنوشت خویش بود؛ زنجیره‌ای که از انقلاب مشروطه، سرکوب آن توسط کودتای رضاخان، اشغال ایران در جنگ جهانی دوم، نهضت ملی شدن نفت و کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ عبور کرد و به قیام علیه سلطنت پهلوی رسید. …

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

مصاحبهٔ مونیخ؛ آزمونی برای مسئولیت‌پذیری سیاسی

شهناز قراگزلو: نکتهٔ حساس‌تر در همان مصاحبه این بود که کسرا ناجی اشاره کرد بسیاری از نیروهای سیاسی و مخالفان جمهوری اسلامی رهبری رضا پهلوی را نمی‌پذیرند و زیر چتر او قرار نمی‌گیرند. پاسخ رضا پهلوی این بود که کسانی که با او همراه نیستند، احزاب و سازمان‌هایی‌اند که به دموکراسی اعتقاد ندارند. این پاسخ از نظر سیاسی و اخلاقی خطرناک است، چون به‌جای پذیرش تکثر طبیعی جامعه، مخالفان را با یک برچسب از دایرهٔ مشروعیت خارج می‌کند.

مطالعه »

اهریمن‌سازی از چپ و کنش ما

یک همگرایی ایدئولوژیک طولانی‌مدت بین رسانه‌های قدرتمند و تحت حمایت خارجی و جریان‌های تأثیرگذار در درون حاکمیت و رسانه های وابسته به آنها وجود داشته است که هر دو، اهریمن‌سازی چپ و نسبت دادن مسئولیت مشکلات ایران به آن را مفید یافته‌اند. خشم عمومی از نابرابری، فساد و بی‌عدالتی اقتصادی بسیار واقعی است، اما این خشم به طور کامل با حمایت از جایگزین‌های سوسیالیستی یا برابری‌خواهانه همخوانی ندارد.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

مصاحبهٔ مونیخ؛ آزمونی برای مسئولیت‌پذیری سیاسی

بیانیه حمایت اتحادیه آموزش هلند از معلمان و شورای هماهنگی تشکا‌های صنفی فرهنگیان ایران

سلطنت‌طلبی و سایه راست افراطی بر جنبش‌های اجتماعی ایران

خط فقر به ۶۰ میلیون تومان رسید / حقوق کارگر ۱۸ میلیونی در دام تورم ۴۰ درصدی گیر کرد

اجلاس مونیخ و رویای تاجِ پوسیده

هدف اکثریت ملت ایران رهایی از سلطنت استبدادی و استبداد دینی است