سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۵ ۱۸:۳۶

جمعه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۸:۳۶

نامه سرگشاده حمایتی از ساکنین اشرف

آزاد اندیشان، حامیان حقوق انسانی و کوشندگان سیاسی!

اگر تا دیروز بحث و گفتگو برای پیدا کردن راه حلی برای انتقال ساکنین اشرف، بعد سیاسی به خود گرفته بودو تمامی دست اندکاران سعی داشتند با توجه به منافع خود ، در این مورد فعالانه و یا با کناره جویی، عکس العمل نشان دهند؛ امروز مسئله ساکنین اشرف، از بعد سیاسی پا را فراتر نهاده است، و به یک فاجعه انسانی تبدیل شده است که هیچ کس را یارای چشم پوشی بر آن نیست!

دیروز ، واقعه تکان دهنده ای ، افکار عمومی جهانیان و به خصوص فعالین اپوزیسیون جمهوری اسلامی را متوجه خود ساخت.
اگر تا دیروز بحث و گفتگو برای پیدا کردن راه حلی برای انتقال ساکنین اشرف، بعد سیاسی به خود گرفته بودو تمامی دست اندکاران سعی داشتند با توجه به منافع خود ، در این مورد فعالانه و یا با کناره جویی، عکس العمل نشان دهند؛ امروز مسئله ساکنین اشرف، از بعد سیاسی پا را فراتر نهاده است، و به یک فاجعه انسانی تبدیل شده است که هیچ کس را یارای چشم پوشی بر آن نیست!
جمهوری اسلامی ایران، در حین غوطه ور شدن در منجلاب بحران خود، عاجزانه به هر جلبکی چنگ می زند تا یا راه نجاتی یابد ویا همه را قبل از محو ابدی خود به کام مرگ کشد. آوای پیروزی رژیم از این ضرب و شتم وحشیانه رژیم عراق چنگیست بر جلبک احتضار خود. رژیم جمهوری اسلامی ، آنقدر بحران زده است که نیم نگاهی نیز به فردا ندارد. اتفاقا برای جمهوری اسلامی بهتر بود که مسئله ساکنین اشرف حل نشود، زیرا نیروهای مجاهدین با وجود نیروهایشان در گروگان دولت عراق، نمی توانند هر تاکتیکی را به پیش برند و اتفاقا حل مسئله اشرفیان ،حتا با کشتار تمامی آنان و یا انتقالشان به کشورهای امن، سرآغاز فصل دیگری از مبارزات برای سازمان مجاهدین خواهد بود. جمهوری حقیر اسلامی در وانفسای حیات خود، هر سرکوبی را راه حلی برای برون رفت از بحران می بیند، خیل عظیم دستگیرشدگان، کشته شدگان و اعدامیان را به حساب از بین رفتن دشمن می گذارد و از سر زبونی خود، نمی تواند خیل عظیم انسانهایی را که در هر کوچه و خیابان در ایران و در خارج از کشور ، مبارزه سیاسی را به هر شکلی ادامه می دهند راهضم کند.
اگر چه بسیاری این احتمال را می دادند و انتظار داشتند که چنین سرنوشتی شامل حال ساکنین اشرف بشود ، ولی وقوع فاجعه انسانی دیروز و این احتمال ، نه خونهای به زمین ریخته شده را کم رنگ تر میکند، نه درد مجروحین را التیام می بخشد و نه داغ خانواده های آنان راکمتر. یک فاجعه انسانی ، همیشه یک فاجعه باقی می ماند و هربار که اتفاق افتد، زخمی است بر پیکر وجدان جامعه جهانی.
امروز دفاع از ساکنین اشرف، نه یک بعد سیاسی، که یک بعد حقانیت طلبی انسانی به خود گرفته است. هیچ فردی به دلیل عقیده و آرمانش نمی تواند و نمی باید مورد ضرب و شتم و کشتار واقع شود. زندگی بهتر، احترام انسانی و دوری از به گیر و به بند و حق زیبای زیستن، محق هر انسان است . ساکنین اشرف نه فقط به عنوان بخشی از اپوزیسیون جمهوری اسلامی ، که به عنوان شهروندان جامعه انسانی حق زیستن دارند، هیچ کس با هیچ توجیهی نمی تواند این حق پاییه ای انسانی را از آنان بگیرد.
از اینرو از همگی شما تقاضا داریم که با محکوم کردن کشتار و ضرب و شتم ساکنین اشرف، یک بار دیگر دست در دست هم نشان دهیم ، که همگی ما برای زیستن انسانی، همه گام مبارزه می کنیم و هیچ اما و اگری را هم برای حق حیات آزاد قائل نیستیم. حمایت ما می تواند تضمین کننده جان باقی ماندگان ساکنین اشرف و آزادی دستگیر شدگان باشد. نشان دهیم که دفاع ما از حقوق انسانی، موکول به فردایمان نیست ، که همین امروز ، چه در ایران، چه در عراق و چه در هر نقطه جهان که باشد، ما از آن حمایت می کنیم.
با احترام
مهناز تمیزی ، علی فرمانده
هفتم مرداد هزارو سیصد هشتاد و هشت معادل بیست و نهم ژوییه دو هزار و نه
رونوشت: رسانه های گروهی، جمعی از فعالین سیاسی در ایران، ریاست سازمان ملل متحد (به انگلیسی)، کمیساریای عالی سازمان ملل برای پناهندگان (به انگلیسی) ، عفو بین الملل

تاریخ انتشار : ۸ مرداد, ۱۳۸۸ ۰:۰۲ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

دربارهٔ ویرانی؛ با هاینریش بل

شهناز قراگزلو: در میانهٔ هر جنگی، چیزی خطرناک‌تر از خودِ انفجارها وجود دارد: عادت‌کردن به ویرانی. بل در این رمان ما را وادار می‌کند مقابل خرابه بایستیم؛ نه برای ستایش ویرانی، بلکه برای فهمیدن آن. زیرا ویرانی فقط دیوار و سقف را فرو نمی‌ریزد؛ حافظهٔ جمعی را می‌خراشد، اعتماد را سست می‌کند، رشته‌های رابطه را از هم می‌گسلد، ذهن را بی‌قرار می‌سازد و انسان را تا مرز بی‌پناهی مطلق پیش می‌برد.

مطالعه »

سپر انسانی و تناقض روایت‌ها..

گٖودرز اقتداری: آن مدعیان همیشگی که حماس و ایران را به سوء استفاده از سپر انسانی برای پوشش از نیروها و مهمات متهم می‌کنند، اینجا حضور ندارد که پاسخ دهند اگر ایران ساختمان هتلی و یا ساختمان تجاری را در بحرین هدف گرفته باشد آیا به یک منطقه جنگی و نیروی متخاصم حمله کرده است یا یک هتل را هدف قرار داده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

حذف نسل جوان؛ سرمایه‌هایی که به دار آویخته می‌شوند

پرونده‌سازی در زندان؛ وریشه مرادی به حبس محکوم شد

گزارش مجموعه اطلاعاتی آمریکا می‌گوید ایران می‌تواند ماه‌ها از محاصره هرمزِ ترامپ جان سالم به در ببرد!

سلام! تو زنده‌ای یا مرده؟

رؤیای دموکراسی، واقعیت بحران

صحبتی با افکار عمومی جهان، به‌ویژه مردم آمریکا