سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۵ شهریور, ۱۴۰۵ ۱۳:۳۱

پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۱

جمهوری اسلامی مسئول مستقیم عواقب اعتصاب غذای زندانیان

ما رهبران جمهوری اسلامی را مسئول مستقيم عواقب و پيامدهای اين اعتصاب غذا می دانيم و همزمان از همميهنان آگاه و آزاده می خواهيم که با پشتيبانی از زندانيان دربند، به هر شکل ممکن رهبران جمهوری اسلامی را به رعايت بديهی ترين حقوق اوليه شهروندان ايرانی، از جمله 16 زندانی که در اعتصاب غذا به سر می برند، فرا بخوانند

 

گروه پزشکان وکادر پزشکی ایرانیان مقیم اتریش مدافع حقوق بشر در ایران

www.iran-scientists.net

Getting your Trinity Audio player ready...

هممیهنان گرامی و آزاده

ایرانیان مقیم اتریش

کوشندگان راه آزادی و مدافعان حقوق بشر

گزارشهای رسیده از ایران حکایت از آن دارند که حال کیوان صمیمی، بهمن احمدی امویی و مجید توکلی، سه تن از زندانیانی که از آغاز اعتصاب غذای خود در اعتصاب غذای خشک به سر می برند، به شدت وخیم است.

۱۳ زندانی سیاسی دیگر نیز که از دو هفته پیش دست به اعتصاب غذا زده اند، همچنان در اعتصاب غذای تر به سر می برند و نگرانی نسبت به وضعیت آنان بیش از پیش افزایش یافته است.

در حالی که این ۱۶ زندانی سیاسی در اعتراض به شرایط زندان دست به اعتصاب غذا زده و خواستار رعایت حقوق قانونی خود هستند، هنوز هیچ نشانه ای مبنی بر پذیرش خواسته های قانونی و برحق آنان از سوی مسئولان جمهوری اسلامی دیده نمی شود.

روز شنبه ۱۶ مرداد، با آزادی بابک بردبار، خبرنگار عکاس، که خود نیز در جمع اعتصاب غذاکنندگان بود، مسئولان زندان به یکی از شروط زندانیان برای پایان دادن به اعتصاب غذایشان گردن نهادند، اما نادیده گرفتن دیگر خواسته های قانونی، موجب تداوم اعتصاب غذای ۱۶ زندانی شده است به گونه ای که اکنون زندگی آنان به شدت در مخاطره است.

ما پزشکان مدافع حقوق بشر، از مسئولان جمهوری اسلامی می خواهیم که پیش از آن که دیر شود، با قبول شرایط زندانیانی که دست به اعصتاب غذا زده اند و برآوردن مطالبات قانونی و برحق آنان، از وارد آمدن زیانهای جبران ناپذیر به شماری از شهروندان ایرانی جلوگیری کنند.

ما رهبران جمهوری اسلامی را مسئول مستقیم عواقب و پیامدهای این اعتصاب غذا می دانیم و همزمان از هممیهنان آگاه و آزاده می خواهیم که با پشتیبانی از زندانیان دربند، به هر شکل ممکن رهبران جمهوری اسلامی را به رعایت بدیهی ترین حقوق اولیه شهروندان ایرانی، از جمله ۱۶ زندانی که در اعتصاب غذا به سر می برند، فرا بخوانند.

در چنین وضعیت دشواری و در حالی که گزارشهای متعدد حکایت از آن دارند که به همراه نقض حقوق اولیه و بدیهی زندانیان سیاسی در ایران، آنان از حق دسترسی به پزشک و دارو نیز محروم هستند، ما پزشکان همکاران خود و جامعه پزشکی ایران را فرا می خوانیم تا در کنار همه کوشندگان آزادی و حقوق بشر به حمایت از زندانیانی که در اعتصاب غذا به سر می برند، برخیزند و به هر شکل و شیوه ای که می توانند خطری فوری را که جان این زندانیان را تهدید می کند، از آنان دور کنند.

همکار ما دکتر حسن نایب هاشم نیز در همبستگی با زندانیان دست به اعتصاب غذا زده و اعلام کرده است تا برآورده شدن مطالبات این زندانیان به اعتصاب غذای خود ادامه خواهد داد و تنها همزمان با آنان، اعتصاب غذای خود را خواهد شکست.

ما ضمن تاکید دوباره بر وخامت حال زندانیانی که در اعتصاب غذا به سر می برند، دسترسی آزادانه به پزشک و خدمات پزشکی را حق مسلم آنان می دانیم و بار دیگر وظایف مسئولان جمهوری اسلامی در قبال شهروندان ایرانی را به آنان گوشزد می کنیم.

علی ملیحی فعال دانشجویی و عضو ادوار تحکیم وحدت، بهمن احمدی امویی روزنامه نگار، حسین نورانی نژاد روزنامه نگار و عضو جبهه مشارکت، عبدالله مومنی فعال دانشجویی و سخنگوی ادوار تحکیم، علی پرویز فعال دانشجویی، حمیدرضا محمدی فعال سیاسی، جعفراقدامی فعال مدنی، ، ضیا نبوی دانشجوی محروم از تحصیل، ابراهیم (نادر) بابایی فعال مدنی و از جانبازان جنگ ایران و عراق، کوهیار گودرزی فعال حقوق بشر و وب نگار، مجید دری فعال دانشجویی، مجید توکلی فعال دانشجویی، کیوان صمیمی روزنامه نگار، غلامحسین عرشی و محمد حسین سهرابی راد و پیمان کریمی آزاد از بازداشت شدگان حوادث عاشورا از جمله زندانیان منتقل شده به سلول انفرادی هستند که در اعتصاب غذا به سر می برند.

به نمایندگی از گروه پزشکان وکادر پزشکی ایرانیان مقیم اتریش مدافع حقوق بشر در ایران:

دکتر علی گوشه

دکتر ژاله گوهری

پروفسور دکتر سیروس میرزایی

تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد, ۱۳۸۹ ۷:۵۰ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

«طرح مقابله با نفوذ»؛ توطئه‌ای سازمان‌یافته برای سرکوب جنبش دموکراسی‌خواهی

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): سازمان ما تصویب کلیات این طرح را «فاجعه‌ای دیگر در نظام حقوقی کشور» دانسته و ضمن مخالفت با آن، تصویب این طرح را ادامه و تشدید رویکردی می‌داند که در «قانون تشدید مجازات جاسوسی» نیز دنبال شده است؛ قانونی که در یک سال گذشته مبنای صدور احکام سنگین و اجرای احکام اعدام در شماری از پرونده‌ها قرار گرفته است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

۳۰ سال زندان برای استفاده از آزادی بیان؟

سردبیر ماه: ایالات متحده در ۱۶ ژوئیه کنفرانسی جهانی در واشنگتن برگزار کرد تا همکاری کشورها علیه آنچه «تروریسم چپ افراطی» می‌نامد، تقویت شود؛ اقدامی که بخشی از راهبرد امنیتی جدید آمریکا برای اعمال نفوذ و تغییر رژیم در اروپا و آمریکای لاتین است. این نشست همچنین کارکردی داخلی دارد، زیرا با نسبت‌دادن مخالفان سیاسی به «تروریسم خارجی»، سرکوب آنان آسان‌تر و مشروع‌تر جلوه داده می‌شود.

مطالعه »

یک ایران، یک ملت و یک ترازنامه…

گودرز اقتداری: نوشته‌ای در فضای مجازی منتشر شده است که با این مطلع آغاز میشود: «ما یک ایران نداریم. دو ایران داریم! یک ایرانِ جهان سومی که از کشورهای منطقه عقب افتاده است، نه برق دارد، نه آب دارد، نه صنعت قابل توجهی دارد، نه زیر ساخت قابل اتکایی دارد و علاوه بر آن همه نخبگان‌اش نیز در حال فرار از کشور هستند و این ایران رو به قهقرا در حرکت است. یک ایرانِ دیگر هم وجود دارد که ۹۵ درصد جمعیت آن باسواد است و در بین ۲۰ کشور اول جهان در تولید علم قرار دارد و در تربیت متخصص از پزشکی گرفته تا مهندسی علوم روز جهان همچون نانو، رباتیک، ژنتیک، هسته‌ای و … سرآمد کشورهای منطقه است» یادداشت زیر در پاسخ به آن برداشت نوشته شده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

انحلال و ادغام رسمی رژوا در ساختار دولت سوریه، واقعه‌ای تلخ یا گامی به جلو،‌ آنگونه که مظلوم عبدی ادعا می کند؟!

گسترش کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» به ۶۰ زندان مختلف در هفته صد و سی و چهارم با پیوستن زندان گچساران

روبرت کوچاریان، رئیس جمهور سابق ارمنستان، به اتهام فساد دستگیر شد

سیاستمدار راست افراطی زوی سوکوت بنای یادبود فلسطینیان را تخریب کرد

خاورمیانه در نظم نوین: رقابت اقتصادی، نظامی و نرم جمهوری اسلامی، ترکیه و عربستان

سیلیکون ولی، جنگ را به عنوان یک بازار رشد می‌بیند