سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۵ خرداد, ۱۴۰۵ ۱۸:۳۳

دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۳۳

علیه دیکتاتوری

به بند کشيدن ميرحسين موسوی و مهدی کروبی به حيات جنبش سبز پايان نخواهد داد. جنبش سبز در اعتراض به بازداشت آندو با تمام توان به ميدان خواهد آمده و صدای اعتراض خود را به گوش جهانيان خواهد رساند.

Getting your Trinity Audio player ready...

به دستور مستقیم ولیفقیه و بیت وی، میرحسین موسوی و مهدی کروبی همراه با همسرانشان زهرا رهنورد و فاطمه کروبی دستگیر و به زندان حشمتیه منتقل شدهاند. تا کنون گردانندگان رژیم در مورد دستگیری و محل نگهداری آنها سکوت کردهاند. دستگیری میرحسین موسوی و مهدی کروبی نشانه بارز عجز و وحشت سران رژیم اسلامی است. عجز از فرونشاندن جنبش اعتراضی و وحشت از گسترش بحران و هم سرنوشت شدن با دیکتاتورهای منطقه که با وجود تجهیز به ارگان های سرکوب، با خیزش مردم از قدرت به پائین کشیده میشوند. اما میرحسین موسوی و مهدی کروبی نه همانند دیکتاتورها، نیروهای نظامی، انتظامی، بسیج، لباس شخصی و امنیتی را تحت فرمان خود دارند و نه درآمد کلان نفت را در جیب. ابزار آنها نه توپ و تانک، بلکه گفتن و نوشتن بود. رژیم از گفتار و نوشتار آنها، چنان در هراس بود که نتوانست حضورشان را در خانههای محصور شده تحمل کند. این واهمه از فقدان مشروعیت رژیم استبدادی و رهبران مستبد آن و از اتوریته میرحسین موسوی و مهدی کروبی در بین اکثریت مردم کشور ما ریشه میگیرد. شعار جنبش سبز در روزهای ۲۵ بهمن و اول اسفند متوجه راس نظام بود. ولیفقیه با تن دادن به خواست نیروهای افراطی و صدور فرمان بازداشت میرحسین موسوی و مهدی کروبی، خشم فعالین جنبش سبز را علیه خود برانگیخته است. به همین خاطر شعار علیه او به عنوان دیکتاتور بیش از پیش در خیابانها فریاد خواهد شد، روی دیوارها نقش خواهد بست و به شعار اصلی جنبش اعتراضی تبدیل خواهد شد. میرحسین موسوی و مهدی کروبی همواره مردم را به اعتراض مسالمتآمیز دعوت کردهاند. آنها بارها از مردم خواستهاند که از رویکرد به خشونت اجتناب ورزند و مردم هم با دست خالی به خیابانها آمدهاند. اما سران حکومت اعتراضات مسالمتآمیز مردم را برنتابیده و کسانی را که سالها به این نظام خدمت نمودهاند، دستگیر و به بند کشیدهاند. به بند کشیدن میرحسین موسوی و مهدی کروبی به حیات جنبش سبز پایان نخواهد داد. جنبش سبز در اعتراض به بازداشت آندو با تمام توان به میدان خواهد آمده و صدای اعتراض خود را به گوش جهانیان خواهد رساند. هیئت سیاسی ـ اجرائی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) ۱۰ اسفند ۱۳۸۹ (اوا مارس ۲۰۱۱)

تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند, ۱۳۸۹ ۸:۴۹ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالگرد تجاوز نظامی امریکا-اسراییل به ایران در جنگ ۱۲ روزه

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): بدون اصلاحات ساختاری در نهادهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و بدون توانمندسازی جامعه مدنی، تقویت انسجام ملی ممکن نخواهد بود؛ آن هم در جهانی که معادلات قدرت، امنیت و توسعه با شتابی بی‌سابقه در حال تغییر است. در چنین شرایطی، راه دیگری برای بقا نیست

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

ترامپ با تحقیر نتانیاهو ممکن است موجب شود او خاورمیانه را به آتش بکشد.

استر سلومان: نتانیاهو در پرونده ایران خود را پیروز جنگ معرفی می‌کرد، اما اکنون ترامپ در حال رفتن به سمت توافقی با ایران است. این یعنی به جای روایت نتانیاهو از «پیروزی کامل» باید «تحقیر شدن در جبهه ایران» را جایگزین آن کرد. حال اما ترامپ ظاهراً می‌خواهد با ایران به توافقی برسد که جنگ را متوقف کند، تنگه هرمز را باز کند و پرونده هسته‌ای را به یک روند مذاکراتی بعدی بسپارد. این نوع توافق، از نگاه نتانیاهو، ایران را نابود نمی‌کند؛ بلکه آن را از مرحله بقا وارد مرحله تثبیت می‌کند.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

ترامپ با تحقیر نتانیاهو ممکن است موجب شود او خاورمیانه را به آتش بکشد.

تندروها در دورۀ رهبری سوم: مجری یا معمار؟

جنگ ایران و جهت تحولات منطقه‌ای

به مناسبت سالگرد تجاوز نظامی امریکا-اسراییل به ایران در جنگ ۱۲ روزه

ایدئولوژی ستیزان؛ خود ایدئولوژی گرایند

در حمایت از زنان افغانستان؛ محکومیت سرکوب خشونت‌بار طالبان