پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۸

پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۸

در دور دوم انتخابات، با رای " نه" به جلیلی شرکت می‌کنیم!
اگر در دور اول "نه" به شرکت در انتخابات، شاکله نظام ونظارت استصوابی را هدف قرار داد و در همه ارکان نظام و در دل و جان مردم تاثیر خود...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده:  گروه خرداد هوادار سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) - داخل کشور
نویسنده:  گروه خرداد هوادار سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) - داخل کشور
حزب دمکراتیک مردم ایران: نه به جلیلی!
در دور دوم انتخابات، دو نامزدی که در برابر هم قرار می‌گیرند، هر چند در وفاداری به نظام جمهوری اسلامی و ولی فقیه مشترک‌اند، اما به لحاظ اهداف، گرایشات، تعلق...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: حزب دمکراتیک مردم ایران
نویسنده: حزب دمکراتیک مردم ایران
چرا به پزشکیان رأی می دهم!
در ارتباط با چرایی عدم استقبال توده‌ها در مشارکت انتخاباتی دلایل متعددی را می‌توان شمرد ولی بدون شک تمامیت‌طلبی، اقتدارگرایی و قشریت دخیل در هستۀ مرکزی قدرت سیاسی نقش مهمی...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: محمود کرد
نویسنده: محمود کرد
باز هم انتخابات، باز هم دفاع از منافع ملی، هم استراتژی هم تاکتیک!
عدم شرکت در این دوره می‌تواند تاکید مجددی باشد بر یک اقدام ثابت شده. اما اگر بپذیریم که چینش و مهندسی این‌چنینی انتخابات با همهٔ اهدافی که به دنبال داشته...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: سهراب ایران
نویسنده: سهراب ایران
ترک تحریم می‌کنم، خطر جلیلی جدّی است!
تا نظام جمهوری اسلامی پابرجا است وضع را نمی‌شود از این بهتر کرد اما می‌شود بسا بدتر کرد. براندازی نه فعلا ممکن است نه فعلا مطلوب. آیا انتخاب میان بد...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: ياسر ميردامادی
نویسنده: ياسر ميردامادی
اصلاح‌طلب اصول‌گرا، ادامه داره ماجرا
هستهٔ سخت قدرت، بر اساس منافع خود و بر پایهٔ یک خطای محاسباتی رضایت داده است که انتخابات را حداقل نیمه‌رقابتی کند. جامعه زخم‌های عمیقی از سیاست‌های حاکمیت بر روح...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: سياوش - ايران
نویسنده: سياوش - ايران
دلایل فراخوان «ث ژ ت» برای دادن رأی به برنامه «جبههٔ نوین مردمی»
«ث ژ ت» هرگز خود را در پناهگاه مخفی نکرده است و همواره حتی به قیمت تحمل ضربات شدید مواضع شجاعانه‌ای که لازم بوده را اتخاذ کرده است؛ به عنوان...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: برگردان ف. دوردانی
نویسنده: برگردان ف. دوردانی

غرفه مشترک سه سازمان چپ ایرانی در جشن اومانیته ۲۰۱۲

امسال هم، سه جریان چپ ایرانی، سازمان اتحاد فدائیان خلق ایران ، سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) و شورای موقت سوسیالیست های چپ ایران، برای پنجمین سال غرفه مشترکی با عنوان "دموکراسی، جمهوری مبتنی بر جدائی دولت و دین، عدالت اجتماعی" برپاداشتند که مورد استقبال و بازدید بسیاری از بازدید کنندگان قرار گرفت.

هفتاد و هفتمین جشن سالانه اومانیته (روزنامه حزب کمونیست فرانسه)،  از روز ۱۴ تا ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۲ با عنوان “جنبش اجتماعی” برگزارشد. این جشن تا کنون همه ساله با حضور فدراسیونهای حزب کمونیست فرانسه  و نمایندگان جنبشهای اجتماعی و سندیکائی و احزاب چپ فرانسه و همچنین نمایندگان احزاب و سازمانهای چپ و دموکراتیک کشورهای خارجی برگزار می شود. بنابر آمار موجود تا تنظیم  این گزارش بیش از ۶۵۰۰۰۰ تن از مردم در این جشن حضور پیدا نموده اند. این استقبال در شرایط بحران اقتصاد و عواقب آن در فرانسه و اروپا و کاهش قدرت خرید و افزایش هزینه و بیکاری، بیانگر اراده  به مبارزه در جامعه فرانسه برای عدالت اجتماعی، صلح و همبستگی بین المللی است. نیروهای چپ از هم اکنون خود را برای مخالفت با “پیمان بودجه اروپا” در اواخر سپتامبر آماده می کنند.

امسال هم، سه جریان چپ ایرانی، سازمان اتحاد فدائیان خلق ایران ، سازمان فدائیان خلق ایران( اکثریت) و شورای موقت سوسیالیست های چپ ایران، برای پنجمین سال غرفه مشترکی با عنوان “دموکراسی، جمهوری مبتنی بر جدائی دولت و دین، عدالت اجتماعی” بر پا داشتند که مورد استقبال و بازدید بسیاری از بازدید کنندگان  قرار گرفت. فرانسویان شرکت کننده در جشن، و فعالین انجمن ها و سندیکا ها و حزب کمونیست فرانسه از جمله بازدید کنندگان غرفه سه سازمان چپ ایرانی بودند و در باره اوضاع ایران و چپ گفتگو می کردند. نمایندگانی از غرفه، با برخی از رفقای حزب کمونیست فرانسه که به دیدار ما آمده بودند، در باره اوضاع دو کشور گفتگوی متقابل صورت دادند. برخی از بازدید کنندگان غیر ایرانی نسبت به مسائل منطقه با گردانندگان غرفه گفتگو می کردند. در میان بازدید کنندگان خارجی، حساسیت بسیاری نسبت به خطرات نظامی و دخالت های خارجی در منطقه مشاهده می گشت. بسیاری از آنان همبستگی خود را با مبارزات مردم ایران ابراز می داشتند و طوماری را در این زمینه امضا می کردند. سه سازمان  اعلامیه ای در تشریح شرایط ایران و منطقه به زبان فرانسه و فارسی تهیه نموده بودند که توزیع شد. عده دیگر از بازدید کنندگان غرفه ایرانیان بودند. افرادی از طیف های متنوع، با تمایلات مختلف به دیدار ما آ مدند و با گردانندگان غرفه به گفتگو و شادی و پایکوبی پرداختند. تعداد بسیاری از فعالین چپ و  از جوانان در میان بازدید کنندگان بودند.

غرفه با شعارهائی بر پایه ضرورت اتحاد چپ، برای دموکراسی، حق برابری زنان و مردان، مخالفت با سیاستهای غیر شفاف هسته ای، آزادی بیان، مطبوعات و احزاب، عدالت اجتماعی… به زبان فارسی و فرانسه تزئین شده بود.

در گوشه ای از چادر چند میز به کارهای دستی و صنایع و فرش اختصاص داشت که مورد استقبال قرار گرفت. همچنین مواد خوراکی ایرانی نیز تهیه شده بود که از آن نیز استقبال زیادی شد. ارائه مواد خوراکی ایرانی و کارهای دستی کشورمان علاوه بر اینکه بازدید کنندگان را با محصولاتی ایرانی آشنا می کرد، درآمد حاصل از فروش آنها، در تامین هزینه جشن  نقش اصلی را داشت.

فروش کتاب های فارسی و فرانسوی با موضوعاتی در باره ایران و توزیع نشریات و اعلامیه های سه سازمان گوشه دیگر از غرفه را تشکیل می داد.

 در این سه روز موسیقی متنوع از چهارگوشه کشورمان همراه با رقص و پایکوبی، فضای غرفه را شادتر و پر شورتر می نمود.

طومار جمع آوری امضاء جهت در خواست پیگیری گزارشگر ویژه کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل متحد، آقای احمد شهید، در باره پروند نقض حقوق بشر توسط جمهوری اسلامی در گوشه دیگری از غرفه مستقر بود. در طومار خواست های آزادی زندانیان سیاسی، فعالین سندیکائی، عقیدتی و مذهبی و مخالفت با اعدام در ایران آورده شده بود. در کنار و پیرامون میز جمع آوری امضای و طومار بطور دائم گفتگو و بحث با بازدید کنندگان در جریان بود.

در برخی از لحظات، تعداد افراد در حال فعالیت و انجام کارهای مختلف غرفه یک صد نفر بر اورد شده است.

در بخشی از بیانیه مشترک سه سازمان، ضمن توضیح شرایط وخیم سیاسی، اجتماعی و اقتصادی حاصل از عملکرد خسارتبار و تنش زای جمهوری اسلامی، آمده است: “ما بنحو فزاینده  ای از سیاست های  هسته ای غیر شفاف رژیم حاکم ایران، نگرانیم. … تحریکات  و تبلیغات تنش زا رژیم و تهدیدات اسرائیل به حمله نظامی علیه کشور ما و ترور کارشناسان مرتبط با برنامه های هسته ای ایران و خرابکاری در آن تاسیسات گسترش یافته اند. ما بهمراه تمامی نیروهای صلح طلب ضمن مخالفت قاطع با تهدید نظامی علیه کشورمان، از سرگیری مذاکرات، و کاهش خطر رویاروئی نظامی و تنش زدائی را مطالبه می کنیم.. ما دخالت های جمهوری اسلامی و دیگر قدرت های منطقه ای و خارجی را در امور سوریه محکوم و از مبارزات مردم سوریه و نیروهای طرفدار آزادی، دموکراسی، عدالت اجتماعی و جدائی دولت و دین علیه رژیم مستبد و فاسد بشار اسد پشتیبانی می کنیم. … محدودیت های خارجی بر بحران اقتصادی و بر زمینه اختلالات ساختاری در اقتصاد کشور، تأثیرات مضاعف برجای می گذارند. با وجود حجم درآمدهای  عظیم نفتی ایران طی پنج سال گذشته، اساسأ هیچ بهبودی در عملکرد اقتصادی و کار و معیشت کارگران و زحمتکشان و اقشار متوسط حاصل نشده و برعکس، بحران مزمن اقتصادی عمیق تر و حادتر شده که شدت یافتن گرانی و بیکاری از عوارض مستقیم  آن است. … در این وضعیت تشدید بحران و تداوم سیاست های فاجعه بار رژیم، شکاف طبقاتی عمیق تر و نابرابری های اجتماعی و منطقه ای- ملی باز هم بیشتر شده است. در حالی که هر روز هزاران خانوار دیگر به زیر خط فقر رانده می شوند، گروه های معدودی از مقامات حکومتی و وابستگان و سرمایه داران شریک آن ها به غنائم افسانه ای دست می یابند. عواقب اقتصادی حاکمیت فاسد، مستبد و دینی جمهوری اسلامی ایران، مستقیما به فقر و بیکاری توده های وسیع انجامیده اند”.

 

بالاخره پس از چندین روز کار فشرده که پیش از جشن و در جریان سه روز جشن صورت گرفت، اومانیته امسال نیز به پایان رسید. دست اندر کاران بیش از هر سال خسته از کار ولی سر زنده از نتایج آن بودند. آنان از برگزاری موفقیت آمیز جشن راضی بودند. تلاش آنان، این نتیجه را داشت که در جشنی که نمایندگانی از مردمان بسیاری کشورهای دیگر حضور دارند، غرفه ایران نیز بر پا بود و از آن طریق اعلام می شد که ما هم کشوری هستیم با مردمانی متنوع و با اشتراکاتمان. ما هم مردمی هستیم دوستدار آزادی، عدالت و صلح. ما هم در عرصه بین المللی به دوستی و همبستگی پای بندیم. 

کمیته برگزار کننده جشن

پاریس

۱۸ سپتامبر ۲۰۱۲

 

 

 

 

تاریخ انتشار : ۳۰ شهریور, ۱۳۹۱ ۵:۰۳ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

هفته‌ای که گذشت، دوم تا هشتم تیرماه

رهبر حکومت تاب نیاورد گاه که کارگزاران خود را نامرغوب دید. خود بر صحنه آمد و خواستار مشارکت حداکثری شد و فتوا داد که نباید با کسانی که “ذره‌ای با انقلاب و امام و نظام اسلامی زاویه دارند” همکاری کرد. به‌زبان دیگر نباید به کسانی که ممکن است نفر دوم حکومت شوند و در سر خیال همکاری با ناانقلابین دارند، رای داد. اشاره‌ای سرراست به آن تنها نامزدی که از تعامل با جهان می‌گوید.

مطالعه »
یادداشت
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

در دور دوم انتخابات، با رای ” نه” به جلیلی شرکت می‌کنیم!

حزب دمکراتیک مردم ایران: نه به جلیلی!

چرا به پزشکیان رأی می دهم!

باز هم انتخابات، باز هم دفاع از منافع ملی، هم استراتژی هم تاکتیک!

ترک تحریم می‌کنم، خطر جلیلی جدّی است!

اصلاح‌طلب اصول‌گرا، ادامه داره ماجرا