سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۵ خرداد, ۱۴۰۵ ۲۱:۱۷

دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۱۷

راز پایداری مبارزات شانزده آذر

اکنون دنیای امروز نشانه های دگرگونی عظیمی را از خود بروز می دهد که امید برافتادن تباهی و برقراری آرامش و برابری و آزادی را در آینده نزدیک نوید می دهد. در جهان امروز، همه جا، از جمله در جامعه ما، توده های میلیونی و تهیدست و ستمدیده مردم به پا خاسته اند تا حق خود را بگیرند و از نکبت حکومتهای بیدادگر آسوده شوند.

Getting your Trinity Audio player ready...

مبارزات دانشجوئی ۱۶ آذر در آستانۀ ۶۰ سالگی قرارگرفته و راز پایداری این پیکار در طول تبهکاری دو رژیم شاه و جمهوری اسلامی، در ژرفای ستمی نهفته است که بر مردم جامعه ما روا می رود.

تباهی حکومتهای ضدبشری مردم جامعه ما را واداشته که هر نشانۀ مقاومت و پیکار با بیعدالتی و خفقان را گرامی بدارند و به یاد و به امید رسیدن به دنیایی آزاد از هرگونه ستم پیش بروند.

۱۶ آذر، هم یادآور مبارزۀ دانشجویان و مردم سرزمین ما با کودتای رژیم شاه و حمایت آمریکا از آن است و هم نشانۀ مبارزاتی است که در حاکمیت شاه ادامه داشته اند. ۱۶ آذر هم چنین یادآور جنبش دانشجوئی سال ۱۳۸۸ است که رژیم جمهوری اسلامی را نیز در آستانۀ سقوط قرار داد و یادآور جنبش عظیم مردم ایران در سه سال گذشته و همه مقاومتها و مبارزاتی است که مردم ایران در این سی و چهار سال حاکمیت و سلطۀ جنایتکاران جمهوری اسلامی در پیش گرفته اند.

یاد حمید قندچی، مهدی شریعت رضوی و مصطفی بزرگ نیا که در ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ خونشان بر زمین ریخت، به عنوان نمونه، و یاد هزاران دانشجوی ناشناخته دیگر که در زمان شاه و جمهوری اسلامی به خاک افتادند و زیر شکنجه و بیداد و زندان زندگی شان را از دست دادند همواره گرامی است. دنیای زیبای آینده گلباران خاطرۀ بزرگ آنان را در پیش خواهد داشت.

و اکنون، دنیای امروز نشانه های دگرگونی عظیمی را از خود بروز می دهد که امید برافتادن تباهی و برقراری آرامش و برابری و آزادی را در آینده نزدیک نوید می دهد. در جهان امروز، همه جا، از جمله در جامعه ما، توده های میلیونی و تهیدست و ستمدیده مردم به پا خاسته اند تا حق خود را بگیرند و از نکبت حکومتهای بیدادگر آسوده شوند.

ستم باقی نمی ماند. جنبش دانشجوئی در پیوند با همه جنبشهای آزادیخواهانه همچنان پیکار می کند و با یادآوری نشانه هایی هم چون ۱۶ آذر و به امید رهائی از پا نمی نشیند.

تاریخ انتشار : ۱۶ آذر, ۱۳۹۱ ۱۰:۲۹ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالگرد تجاوز نظامی امریکا-اسراییل به ایران در جنگ ۱۲ روزه

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): بدون اصلاحات ساختاری در نهادهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و بدون توانمندسازی جامعه مدنی، تقویت انسجام ملی ممکن نخواهد بود؛ آن هم در جهانی که معادلات قدرت، امنیت و توسعه با شتابی بی‌سابقه در حال تغییر است. در چنین شرایطی، راه دیگری برای بقا نیست

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

ترامپ با تحقیر نتانیاهو ممکن است موجب شود او خاورمیانه را به آتش بکشد.

استر سلومان: نتانیاهو در پرونده ایران خود را پیروز جنگ معرفی می‌کرد، اما اکنون ترامپ در حال رفتن به سمت توافقی با ایران است. این یعنی به جای روایت نتانیاهو از «پیروزی کامل» باید «تحقیر شدن در جبهه ایران» را جایگزین آن کرد. حال اما ترامپ ظاهراً می‌خواهد با ایران به توافقی برسد که جنگ را متوقف کند، تنگه هرمز را باز کند و پرونده هسته‌ای را به یک روند مذاکراتی بعدی بسپارد. این نوع توافق، از نگاه نتانیاهو، ایران را نابود نمی‌کند؛ بلکه آن را از مرحله بقا وارد مرحله تثبیت می‌کند.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

چرا باید از پزشکیان حمایت کرد؟

ترامپ با تحقیر نتانیاهو ممکن است موجب شود او خاورمیانه را به آتش بکشد.

تندروها در دورۀ رهبری سوم: مجری یا معمار؟

جنگ ایران و جهت تحولات منطقه‌ای

به مناسبت سالگرد تجاوز نظامی امریکا-اسراییل به ایران در جنگ ۱۲ روزه

ایدئولوژی ستیزان؛ خود ایدئولوژی گرایند