سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۵ ۱۲:۲۵

چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۵

پیروزی ورزشی در پی کامیابی سیاسی، بر همه مردم ایران مبارک باد!

این موفقیت شادی آفرین اما به دست نمی آمد هرگاه که زحمات ارزشمند بازیکنان تیم و تدابیر دست اندرکاران دلسوز تیم در میان نمی بود. همه ما مدیون زحمت و همت این جوانان پرغرور و غرور برانگیز هستیم. تلاش های تاکنونی آنها را به گرمی باید پاس داشت و با گفتن دست مریزاد به این عزیزان ورزشکار، موفقیت های بیشتر آنها و نیز همه جامعه ورزشی کشورمان را آرزو کرد.

صعود ایران به جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل که در پی پیروزی تیم ملی فوتبال کشورمان در برابر تیم ملی فوتبال کره جنوبی قطعیت یافت، ایران را غرق شادی کرده و امواج  شادمانی همچنان جا به جای این سرزمین محتاج شادی را در می نوردد. شادی برای این رخداد، یک شادی ملی است. هر آن ایرانی که می خواهد نام کشورش در جرگه دوستی های ملل آورده شود و نه که به عنوان عامل تنش و تشنج، از این کامیابی به وجد آمده است و خنده بر لبان دارد. این آتش فروزان در دل ها، بازتاب آرزوی هر ایرانی میهن دوست است برای حضور کشورش در جرگه دوستی های ملل. همین آرزو و امید انسانی است که قلب هر ایرانی صلح دوست و انسان دوست را مشتعل کرده و از دیروز و دیشب سراسر ایران ونیز هر منزل و محفل ایرانیان در خارج از کشور را در پرتو نورافشانی خود قرار داده است. شادمانی ‌ایی که، کماکان و بحق ادامه دارد. این پیروزی ورزشی برای حضور ما ایرانیان در رقابت های سازنده و مبتنی بر دوستی بین المللی، مکمل آن کامیابی سیاسی نیروی عظیم تغییر در کشور ما است که همین چند روز پیش با نه بزرگ به آتش افروزی های سیاسی حکومت در جریان انتخابات، برآمدی درخشان یافت. این پیروزی ورزشی، بدرستی معنی سیاسی یافته و بحق میادین جشن برای این پیروزی را به جایگاه طرح مطالبات اجتماعی و سیاسی انباشت شده ایرانیان بدل کرده است. این شادی ملی با درخواست برای رفع حبس و لغو حصر زندانیان سیاسی تکمیل می شود. جشن امروز در استادیوم آزادی با مطالبه آزادی حضور زنان در استادیوم ها و میادین ورزشی آذین یافته که خود نشانه‌ایی است از قدرتمندی و فراگیری درخواست حق مسلم زنان برای برخورداری از همه حقوق بشری شان. این پیروزی، فراتر از یک رخ داد ورزشی است.

این موفقیت شادی آفرین اما به دست نمی آمد هرگاه که زحمات ارزشمند بازیکنان تیم و تدابیر دست اندرکاران دلسوز تیم در میان نمی بود. همه ما مدیون زحمت و همت این جوانان پرغرور و غرور برانگیز هستیم. تلاش های تاکنونی آنها را به گرمی باید پاس داشت و با گفتن دست مریزاد به این عزیزان ورزشکار، موفقیت های بیشتر آنها و نیز همه جامعه ورزشی کشورمان را آرزو کرد. باشد که نام ایران  در جریان مسابقات ۲۰۱۴ بیش از سه بازی رسمی اولیه تکرار شود و فوتبالیست های کشورمان پیش تر از آن بروند که در سه حضور بین المللی ۱۹۷۸، ۱۹۹۸ و ۲۰۰۶ رفته‌اند.

این پیروزی، بر همه مردم ایران مبارک باد!

۲۸ خرداد ماه ۱۳۹۲    

بخش : تبريک
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد, ۱۳۹۲ ۱:۲۷ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

دربارهٔ ویرانی؛ با هاینریش بل

شهناز قراگزلو: در میانهٔ هر جنگی، چیزی خطرناک‌تر از خودِ انفجارها وجود دارد: عادت‌کردن به ویرانی. بل در این رمان ما را وادار می‌کند مقابل خرابه بایستیم؛ نه برای ستایش ویرانی، بلکه برای فهمیدن آن. زیرا ویرانی فقط دیوار و سقف را فرو نمی‌ریزد؛ حافظهٔ جمعی را می‌خراشد، اعتماد را سست می‌کند، رشته‌های رابطه را از هم می‌گسلد، ذهن را بی‌قرار می‌سازد و انسان را تا مرز بی‌پناهی مطلق پیش می‌برد.

مطالعه »

سپر انسانی و تناقض روایت‌ها..

گٖودرز اقتداری: آن مدعیان همیشگی که حماس و ایران را به سوء استفاده از سپر انسانی برای پوشش از نیروها و مهمات متهم می‌کنند، اینجا حضور ندارد که پاسخ دهند اگر ایران ساختمان هتلی و یا ساختمان تجاری را در بحرین هدف گرفته باشد آیا به یک منطقه جنگی و نیروی متخاصم حمله کرده است یا یک هتل را هدف قرار داده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

هنر آتش‌بس: “ماجراجویی نظامی بی‌ملاحظه آمریکا ادامه دارد!”

بیانیه ‌ی بیش از ۱۵۰ زندانی سیاسی سابق در مخالفت با شروع مجدد جنگ

عرفان شکورزاده، دانشجوی ۲۹ سالهٔ مهندسی هوافضا، به اتهام «جاسوسی» اعدام شد

پیامد سازوکار «جابه‌جایی عامدانه»؛ هنری در پنهان‌سازی ریشه‌های خشونت

آن زن چگونه رادیکال شد و به راه افراط افتاد

ایران حریف آمریکا نیست! پس چرا واشنگتن آن را شکست نداده است؟