سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۲ مرداد, ۱۴۰۵ ۱۲:۱۲

دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۲

متن سپاسگزاری از سندیکاهای کارگری فرانسه

ما تقاضا می کنیم نسبت به فشارهای اعمال شده به این دوستان وسایر همکارانشان ازهمه نفوذ خود برای اعتراض به این روند استفاده کنید.

Getting your Trinity Audio player ready...

رییس و رفقای کارگر عضو

ث. ژ. ت، سود، اونسا، اف. اس. یو، ث. اف. د. ت

ضمن سپاسگزاری از همبستگی کارگریتان با مبارزات کارگران ومردم ایران که در اجلاس ILO  تجلی یافت وباسازماندهی شما اعتراض کارگران ایران به نقض قوانین انسانی و کارگری ومقاوله نامه های ۹۸ و۸۷ وهمچنین اعتراض شما از جانب ما به حضورنمایندگان به اصطلاح کارگری ایران وپخش اعلامیه های اعتراضی در اجلاس، مایلیم درودهای کارگری خود را به شما خواهران و براداران عضو ث. ژ. ت، سود، اونسا، اف اس یو، اس اف د. ت. و شورای مرکزی تان اعلام کنیم.

هنوز رفقای در بند ما در شرایط بسیارناگواری در زندان به سرمی برند. درهمین راستا رضا شهابی به دلیل مشکلات جسمی ناشی ازفشار زندان مجددا از زندان به بیمارستان اعزام گردیده و در تازه ترین اقدام نیز همسرعلی نجاتی عضو هیات مدیره سندیکای کارگران هفت تپه احضار گردیده وخودعلی نجاتی نیز برای پرونده ای که در کردستان برایش ساخته اند  در همین هفته در دادگاه می باید حضور یابد. اعمال محدودیت ها به هیات مدیره سندیکای کارگران هفت تپه آنچنان زیاد است که آنان از فعالیت های اندک نیز بیمناک هستند.

ما تقاضا می کنیم نسبت به فشارهای اعمال شده به این دوستان وسایر همکارانشان ازهمه نفوذ خود برای اعتراض به این روند استفاده کنید.

هیات بازگشایی سندیکای کارگران نقاش وتزیینات  1/4/1392

 

تاریخ انتشار : ۳ تیر, ۱۳۹۲ ۹:۴۰ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

اعدام‌ها را متوقف کنید؛ مردم خواهان تنش‌زدایی و صلح هستند.

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): ما بار دیگر خواستار توقف فوری اجرای تمامی احکام اعدام، تضمین دادرسی عادلانه، رعایت حقوق متهمان و پایان دادن به استفاده از مجازات مرگ به عنوان ابزار سرکوب هستیم. امروز دفاع از حق حیات، دفاع از صلح و دفاع از آزادی، سه مطالبه جدا از هم نیستند؛ این‌ها ارکان آینده‌ای هستند که مردم ایران برای آن هزینه‌های سنگینی پرداخته‌اند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

اسپانیا درباره حضور مأموران اطلاعاتی در میان مهاجران هشدار داد

از شوک شنیدن نام مدرسه تا شناسایی پیکرها

از داد تا گفت‌وگو؛ جست‌وجوی زبانی تازه برای آینده‌ی ایران

هشدار به نقض حقوق کارگران کشاورزی و بی توجهی به پیامدهای عواقب آفت کش ها

دبیرکل نهضت آزادی ایران؛ محمدحسین بنی‌اسدی: «نه به اعدام: هیچ‌کجا، هیچ‌وقت و برای هیچ‌کس»

بیانیه شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی معلمان ایران در محکومیت اعدام و دفاع از حق حیات ملت شریف ایران