سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۵ مرداد, ۱۴۰۵ ۰۴:۵۱

دوشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۴:۵۱

آدم ربایی در قاهره*

شایعه شده که حامد عبدالصمد روزنامه نگار و نویسنده مصری - آلمانی، روز یکشنبه در شهر قاهره ربوده شده است. این خبر بین دوستان و آشنایان این منتقد معروف اسلامگرایی، نگرانیهای جدی به جا گذاشته است.

Getting your Trinity Audio player ready...

این روزنامه نگار ۴۱ ساله که نزدیک به ۲۳ سال پیش به آلمان آمده و شهروند این کشور نیز میباشد در روز یکشنبه گذشته ۲۶ نوامبر ۲۰۱۳, هنگام دیدارش از قاهره ربوده شده است. روزنامه مصری”روز هفتم” از قول برادر این نویسنده گزارش داد که پلیس افراد رادیکال مذهبی را مسئول این آدم ربایی میداند. این روزنامه گزارش داده است که حامد عبدالصمد در بعد از ظهر روز یکشنبه هتل محل اقامت خود را ترک کرده است ولی محافظ خود را همراه نبرده و به او نیز نگفته بود که به کجا میرود. اما او که نزدیک پارک الازهر شده بود به محافظ خود تلفن زده و اطلاع داده بود که دارند او را تقییب میکنند. یک اتومبیل سیاه رنگ، او را از هتل تقییب کرده بود. در ساعت ۱۶,۱۵دقیقه رابطه تلفنی حامد عبدالصمد با محافظش قطع میشود و دیگر از او رد پایی نمانده است.

در همان روز یکشنبه مسلمانان تند رو او را به مرگ تهدید کرده بودند. بویژه اینکه او در مصاحبه ای آنها را که یک گروه وابسته به اخوان المسلمین هستند، فاشیست های اسلامی خوانده بود. که پس از مدت کوتاهی آنها از طریق فیس بوک و اینترنت و نمایش عکسهای او دست به تبلیغات وسیعی زده وآدرس هتل محل اقامت او را هم به اطلاع عموم رسانده و او را به مرگ تهدید کرده بودند.

حامد عبدالصمد این تهدید ها را جدی میدانست و اینکه آدرس هتل او را در اختیار عموم گذاشته بودند، میبایست وزارت کشور مصر تا پایان روز اقامتش در این کشور، همیشه یک محافظ را در کنارش میگذاشت.

 برگشت از اسلام 

اینکه گم شدن این نویسنده را واقعا یک آدم ربایی بنامیم هنوز حد اقل تا روز دوشنبه نا معلوم مانده است و سخنگوی سفارت آلمان در قاهره آن را تایید نکرده است. میشائیل بوک سفیرآلمان در قاهره درارتباط مستقیم با مسئولان کشور مصر میباشد. دولت آلمان خواستار توضیحات بیشتر و فوری در باره سرنوشت حامد عبدالصمد شده است.

حامد عبدالصمد در روزهای بهار عربی، بارها در کانال های مختلف آلمانی در باره عواقب حرکتهای بزرگ اجتماعی مردم منطقه  به عنوان یک صاحب نظر شرکت کرده و تحلیل های مختلفی ارائه داده بود. او همچنین در مورد جنبش مردم مصر که منجر به سرنگونی رژیم مبارک گشته و نیز انتخابات ریاست جمهوری که منجر به انتخاب محمد مرسی شده بود، اظهار امیدواری کرده بود؛ اما او خیلی زود از نتیجه انتخاب محمد مرسی و قدرت گیری حزب اخوان المسلمین نا امید شد و به مخالفت پرداخت. او در برنامه های مختلف تلویزیونی شرکت کرده و آشکارا به اظهار نظر در باره برگشتن خود از دین اسلام به گفتگو پرداخته است. حامد عبدالصمد در کنار فعالیتهای روزنامه نگاری و تلویزونی، چند کتاب نیز به رشته تحریر درآورده است، «خدا حافظی من از آسمان»، از جمله کتابهای مشهور او است. تا کنون چند هزار نفر از دوستداران حامد عبدالصمد خواستار آزادی او شده اند.

************************

 برای آشنایی و یادآوری بیشتر، شما را به خواندن مقاله ای که از این نویسنده که در این سایت چاپ شده بود جلب میکنم:

 https://kar-online.com/node/6581

 * براساس آخرین خبر رادیو صدای آلمان، امروز حامد عبداصمد پیدا شده است و هم اکنون تحت مراقبت پلیس مصر، جزئیات ناپدید شدن وی تحت بررسی و تحقیق قرار دارد.- سایت کار – آنلاین

تاریخ انتشار : ۵ آذر, ۱۳۹۲ ۸:۰۰ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

بحران نظامی تنگه هرمز، خطر گسترش آن، آینده‌ای مبهم و غیرقابل مهار برای ایران، منطقه و اقتصاد جهانی

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) از همه جریان‌های سیاسی آزادی‌خواه، دموکراسی‌خواه، ملی و توسعه‌گرا که دغدغه عزت، امنیت و آینده ایران را دارند، می‌خواهد با اقدامی هماهنگ و فراگیر، پیام روشن مردم و نیروهای صلح‌طلب ایران را به افکار عمومی جهان، نهادهای مدنی، نهادهای بین‌المللی و دولت‌های درگیر در این بحران برسانند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

تکنولوژی در میدان نبرد طبقاتی: از مارکس تا فاشیسم دیجیتال پالانتیر

آینده ناتو و ترکیه

بیانیه نهایی اجلاس اوراسیا اعلام شد  

جنگ ایران و مبارزه راهبردی در ایالات متحده آمریکا

تنهایی در زمانه آشوب

اعتصاب زندانیان قزلحصار در اعتراض به اعدام‌ها وارد دوازدهمین روز شد