سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲ شهریور, ۱۴۰۵ ۱۸:۳۰

دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۸:۳۰

به اعدام ناعادلانه ی کردها پایان دهید!

ما ضمن عرض تسلیت به همسران و فرزندان، دیگر بازماندگان و دوستان ایشان، این اعدامها را اقدامی هولناک در جهت نقض بیشتر حقوق بشردر ایران می شماریم و آنها را محکوم می کنیم. ما به اطلاع می رسانیم که در سپیده دمی که این عزیزان اعدام شدند شماری از اعضای کارزار لگام در جلو زندان رجایی شهرگرد آمده بودند تا آخرین تلاششان را برای جلوگیری از اجرای این احکام به کار برند؛ اما این اقدام و همراهی با خانواده های اعدام شدگان نیز بر دلهای بی رحم آمران و عاملان ااجرای این احکام تاثیری نگذاشت؛ و ...

Getting your Trinity Audio player ready...

هموطنان گرامی، مردم آزاده ی جهان!

 

چنانکه آگاهید سرانجام در بامداد روز چهارشنبه ۱۳ اسفند ۹۳ شش نفر از هموطنان کرد اهل سنت ما بنا به تصمیم قوه ی قضاییه ی جمهوری اسلامی ایران اعدام شدند. این اعدامها را نیز باید به شمار فزاینده ی اعدامهای ۲ سال اخیر که هر ساله به چیزی نزدیک به ۱۰۰۰ نفر می رسد افزود. عزیزان اعدام شده عبارت اند از:

۱)حامد احمدی، ۲)هادی حسینی، ۳)جمشید دهقانی، ۴) جهانگیر دهقانی، ۵) صدیق محمودی، ۶) کمال مولایی

متاسفانه، همه ی تلاش ما برای بازداشتن مسئولان از اجرای مجازات اعدام این ۶ تن بی نتیجه ماند و بار دیگر این اقدام ما را در دریایی از اندوه غوطه ور کرد.

ما ضمن عرض تسلیت به همسران و فرزندان، دیگر بازماندگان و دوستان ایشان، این اعدامها را اقدامی هولناک در جهت نقض بیشتر حقوق بشردر ایران می شماریم و آنها را محکوم می کنیم. ما به اطلاع می رسانیم که در سپیده دمی که این عزیزان اعدام شدند شماری از اعضای کارزار لگام در جلو زندان رجایی شهرگرد آمده بودند تا آخرین تلاششان را برای جلوگیری از اجرای این احکام به کار برند؛ اما این اقدام و همراهی با خانواده های اعدام شدگان نیز بر دلهای بی رحم آمران و عاملان ااجرای این احکام تاثیری نگذاشت؛ و پس از آن نیز، هنگامی که آمبولانسهای حامل پیکرهای اعدام شدگان از در زندان خارج و خانواده هایشان متفرق شدند، ماموران امنیتی به جان اعضای لگام افتادندو خانمها: نرگس محمدی و فریده ی مرادخانی و نیز آقای محمد نوری زاد را مورد اهانتهای وقیحانه و ضرب و شتم قرار دادند. و مدارک و تلفنهای همراهشان را ضبط کردند.

ما بار دئیگر ضمن محکوم کردن این اعدامها و واکنش های خشن و بی مهار نگرانیمان را از آینده ی جامعه مان اعلام می کنیم و از همه ی کسانی که به آینده ی کشور احساس مسئولیت می کنند درخواست همدلی و همکاری می کنیم

کنشگران کارزار لگام

۱۷ اسفند ۹۳ ( ۲۰۱۴/۳/۸ )

تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند, ۱۳۹۳ ۰:۳۸ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

«طرح مقابله با نفوذ»؛ توطئه‌ای سازمان‌یافته برای سرکوب جنبش دموکراسی‌خواهی

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): سازمان ما تصویب کلیات این طرح را «فاجعه‌ای دیگر در نظام حقوقی کشور» دانسته و ضمن مخالفت با آن، تصویب این طرح را ادامه و تشدید رویکردی می‌داند که در «قانون تشدید مجازات جاسوسی» نیز دنبال شده است؛ قانونی که در یک سال گذشته مبنای صدور احکام سنگین و اجرای احکام اعدام در شماری از پرونده‌ها قرار گرفته است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

۳۰ سال زندان برای استفاده از آزادی بیان؟

سردبیر ماه: ایالات متحده در ۱۶ ژوئیه کنفرانسی جهانی در واشنگتن برگزار کرد تا همکاری کشورها علیه آنچه «تروریسم چپ افراطی» می‌نامد، تقویت شود؛ اقدامی که بخشی از راهبرد امنیتی جدید آمریکا برای اعمال نفوذ و تغییر رژیم در اروپا و آمریکای لاتین است. این نشست همچنین کارکردی داخلی دارد، زیرا با نسبت‌دادن مخالفان سیاسی به «تروریسم خارجی»، سرکوب آنان آسان‌تر و مشروع‌تر جلوه داده می‌شود.

مطالعه »

یک ایران، یک ملت و یک ترازنامه…

گودرز اقتداری: نوشته‌ای در فضای مجازی منتشر شده است که با این مطلع آغاز میشود: «ما یک ایران نداریم. دو ایران داریم! یک ایرانِ جهان سومی که از کشورهای منطقه عقب افتاده است، نه برق دارد، نه آب دارد، نه صنعت قابل توجهی دارد، نه زیر ساخت قابل اتکایی دارد و علاوه بر آن همه نخبگان‌اش نیز در حال فرار از کشور هستند و این ایران رو به قهقرا در حرکت است. یک ایرانِ دیگر هم وجود دارد که ۹۵ درصد جمعیت آن باسواد است و در بین ۲۰ کشور اول جهان در تولید علم قرار دارد و در تربیت متخصص از پزشکی گرفته تا مهندسی علوم روز جهان همچون نانو، رباتیک، ژنتیک، هسته‌ای و … سرآمد کشورهای منطقه است» یادداشت زیر در پاسخ به آن برداشت نوشته شده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بدهی ملی ایالات متحده در دوران ترامپ به ۴۰ تریلیون دلار رسید

چلچراغی که خاموش نشد؛ از زاینده‌رود تا خاوران

۳۰ سال زندان برای استفاده از آزادی بیان؟

بیانیه حزب دمکراتیک مردم ایران: قانون «مبارزه با نفوذ»، سایه جنگ و سرکوب

فراخوان شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران برای امضای پتیشن «نه به اعدام؛ آری به حق حیات»

تشدید رقابت ژئوپلیتیکی دولت‌های ترکیه و اسرائیل