سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۳ شهریور, ۱۴۰۵ ۰۶:۴۵

سه شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۶:۴۵

به تعلیق وکالت نسرین ستوده پایان دهید

وكلاى ايرانى بدون پشتيبانى شما در تجهيز افكار عمومى وبسيج افكار بين المللى قادر به رفع شر نيستند. ما نياز به كمك همه جانبه داريم".

Getting your Trinity Audio player ready...

مردم شرافتمند وکلاى دادگسترى را تنها نگذارید

زادیخواهانآ

هم میهنان

همکاران

با اظهار خرسندی از انتشاز نامه سرگشاده بخشی از موکلین و بهره مندان از خدمات حقوقی خانم نسرین ستوده و حمایت تعدادی از تشکل های حقوق یشری از خواسته آنان  تحت عنوان “به تعلیق وکالت نسرین ستوده پایان دهید”، ما وکلای دادگستری امضا کننده زیر از این اقدام بموقع و شجاعانه حمایت  کامل نموده و اعلام همبستگی مینما ئیم.

ما در یکسال گذشته  همواره  در اطلاعیه های خود  تحت عنوان ” مردم شرافتمند وکلاى دادگسترى را تنها نگذارید” تاکید کرده ایم که” با ابطال پروانه وکالت خانم نسرین ستوده ، زجر کش کردن وکلائى که در زندان نیازمند خدمات بهداشتى ودرمانى ویزه هستند . تحت تعقیب قرار دادن ومحکومیت وکلائى که به وظیفه وجدانى وقانونى خود قیام مى کنند و بد تر از همه آخرین دست پخت ولى فقیه یعنى تدوین قانون جامع وکالت، مى روندکه تیر خلاص را به سر کانون ورسالت وکالت خالى کنند.  

ما ازهمه احزاب ، سندیکا ها ، رسانه ها، شخصیت هاى ایرانى کمک مى خواهیم تا بهر نحو که مى دانند و مى توانند به مقابله با نابودى کهنسال ترین بخش جامعه مدنى ایران بپردازند . وکلاى ایرانى بدون پشتیبانى شما در تجهیز افکار عمومى  وبسیج افکار بین المللى قادر به رفع شر نیستند. ما نیاز به کمک همه جانبه داریم”.

http://www.akhbar-rooz.com/article.jsp?essayId=65846

http://www.asre-nou.net/php/view.php?objnr=34041

 

مردم شرافتمند وکلاى دادگسترى را تنها نگذارید

یکشنبه  ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ –  ۱۵ مارس  ۲۰۱۵

 

منیژه حبشی  وکیل پایه یک دادگستری

  احمد عرفانی وکیل پایه یک دادگستری  

محمدرضا روحانی وکیل پایه یک دادگستری

مناف عماری وکیل پایه یک دادگستری

 

تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند, ۱۳۹۳ ۱۰:۳۸ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

«طرح مقابله با نفوذ»؛ توطئه‌ای سازمان‌یافته برای سرکوب جنبش دموکراسی‌خواهی

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): سازمان ما تصویب کلیات این طرح را «فاجعه‌ای دیگر در نظام حقوقی کشور» دانسته و ضمن مخالفت با آن، تصویب این طرح را ادامه و تشدید رویکردی می‌داند که در «قانون تشدید مجازات جاسوسی» نیز دنبال شده است؛ قانونی که در یک سال گذشته مبنای صدور احکام سنگین و اجرای احکام اعدام در شماری از پرونده‌ها قرار گرفته است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

۳۰ سال زندان برای استفاده از آزادی بیان؟

سردبیر ماه: ایالات متحده در ۱۶ ژوئیه کنفرانسی جهانی در واشنگتن برگزار کرد تا همکاری کشورها علیه آنچه «تروریسم چپ افراطی» می‌نامد، تقویت شود؛ اقدامی که بخشی از راهبرد امنیتی جدید آمریکا برای اعمال نفوذ و تغییر رژیم در اروپا و آمریکای لاتین است. این نشست همچنین کارکردی داخلی دارد، زیرا با نسبت‌دادن مخالفان سیاسی به «تروریسم خارجی»، سرکوب آنان آسان‌تر و مشروع‌تر جلوه داده می‌شود.

مطالعه »

یک ایران، یک ملت و یک ترازنامه…

گودرز اقتداری: نوشته‌ای در فضای مجازی منتشر شده است که با این مطلع آغاز میشود: «ما یک ایران نداریم. دو ایران داریم! یک ایرانِ جهان سومی که از کشورهای منطقه عقب افتاده است، نه برق دارد، نه آب دارد، نه صنعت قابل توجهی دارد، نه زیر ساخت قابل اتکایی دارد و علاوه بر آن همه نخبگان‌اش نیز در حال فرار از کشور هستند و این ایران رو به قهقرا در حرکت است. یک ایرانِ دیگر هم وجود دارد که ۹۵ درصد جمعیت آن باسواد است و در بین ۲۰ کشور اول جهان در تولید علم قرار دارد و در تربیت متخصص از پزشکی گرفته تا مهندسی علوم روز جهان همچون نانو، رباتیک، ژنتیک، هسته‌ای و … سرآمد کشورهای منطقه است» یادداشت زیر در پاسخ به آن برداشت نوشته شده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

تحلیلی از رابطه انفال، رانت و قدرت در رژیم ولایت فقیه

بدهی ملی ایالات متحده در دوران ترامپ به ۴۰ تریلیون دلار رسید

چلچراغی که خاموش نشد؛ از زاینده‌رود تا خاوران

۳۰ سال زندان برای استفاده از آزادی بیان؟

بیانیه حزب دمکراتیک مردم ایران: قانون «مبارزه با نفوذ»، سایه جنگ و سرکوب

فراخوان شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران برای امضای پتیشن «نه به اعدام؛ آری به حق حیات»